2009 Kasm Anneleri

kızlar benımkı bı kac gundur 4 kere falan kaka yapıyo ya normalmı acaba

kımse kalmamıs.oglusu uyuttum ınsallah uyanıwermez gerı yatagına koymaya tırsıyom ya

uyandıııııııııııııı..........
uyuudum sanıyo zaaaarr bu bebıkk

kızlar ya acıl bı cewap werın.oglumun ve benım sacımız dokuluyo.oglumda bı sacları yutuyo galıba cunku bezınde goruyom hep bısey olurmu ya
dr aradımda d wıt .eksıklıgınden dokulur dıyo getır dıyo ızmıttekı dr aradımda.bı akıl werın

normal canım demir hapı kullan hamilelikte kullandığın sabahları pekmez iç

hee özge hasta olunca çok tatli oliy diye özellikle yapıyom alsanaalsanasmile
nan zeytünnn bağa bak kafamı bozmaaa senin çekirdeğini ayıklarım haaaaa kötükedihüso
ben grip oldum bebeme geçti napim laaaaannn emzirmimm miii çok biliosan yarım saat ipeşi emzirene kaa bi el atıp iki çimdik özgeyi sen emzüseydin dee hasta olmasaydııııııı :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
alsanaalsanasmileo zaman özgeden önce kendine iyi bak nan:mymeka:
yarım saat emzirim ipeşimi ama 3.5 saat de zırnık koklatmım bi kerem:dilcikar:
detttt ordan sütüm ipeşime anca yetiy inekmi sandın nan beni delüüüü kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ayyy geberdim:roflol::roflol:
nan arkamı dönmeye gelmin haakötükedihüso
dötünle ne gülüyon nan:mymeka:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
maşalah maşallah
benimki dötünü oynatamiiii:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cerinom asıl sana sulansın koca dötlü yaptın furkanımı
birazda özgenin dötünü büyüt barisempatiksalakcinni

fatoo sen msnde yazarkene benim bilg. başında herüf vardı ne ilan edecen dedi dedim bizim kızın aşkını kaydirigubbakcemile3 nasıl sinir oldu o yüzden bişe yazamadım hacıı

alsanaalsanasmileo zaman özgeden önce kendine iyi bak nan:mymeka:
yarım saat emzirim ipeşimi ama 3.5 saat de zırnık koklatmım bi kerem:dilcikar:
detttt ordan sütüm ipeşime anca yetiy inekmi sandın nan beni delüüüü kaydirigubbakcemile3

nan arkamı dönmeye gelmin haakötükedihüso
dötünle ne gülüyon nan:mymeka:

cerinom asıl sana sulansın koca dötlü yaptın furkanımı
birazda özgenin dötünü büyüt barisempatiksalakcinni

o benim kıymatımı bilemedi zaaaarrr:umursamaz::umursamaz:

fatoo sen msnde yazarkene benim bilg. başında herüf vardı ne ilan edecen dedi dedim bizim kızın aşkını kaydirigubbakcemile3 nasıl sinir oldu o yüzden bişe yazamadım hacıı

abaaaaaaowwwwwwwwwwwwwwww
nedisin gııı hakkatmıı eyvah eyvah ay ne bilem kocişinin orda olduğunubilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

abaaaaaaowwwwwwwwwwwwwwww
nedisin gııı hakkatmıı eyvah eyvah ay ne bilem kocişinin orda olduğunubilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıskanıyo kızınıı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıskanıyo kızınıı

:roflol::roflol::roflol::roflol:deseydin ona kusura bakma damat senden yakışıklı çıktı diye
kızçen kararlı gidecek zati bi deri bi kemik kaldı yazık yavruya beeeeeeeeeee:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benide babam çok kıskanidi selom babalar böle işte ama turşusunuı kuracak hali yok ya eninde sonunda gidecek kız benim gibikaydirigubbakcemile3

Back
X