2009 Kasm Anneleri

bu deli kız bi tek muz yalamayı sevio pis maymun nolcek sempatiksalakcinni

maymun ozge.sempatiksalakcinni

kiz muzu hepsi seviyo, benim kiz yalarken ellerimi tutuyo cekmiyim diye.kaydirigubbakcemile3

bizim doktor muz verebilirsin dedi. sende bi sor sutunle karistirip ver bari bisey gitsin kizin midesine.

yarem kiz nasil oldu?
pirincin suyu nasil bisey oluyo kiz?bilmiyorumkismile

canım çok şükür şimdi iyi ilaç kulandık iki gün alerji oldu dok bıraktırdı yarım fincan pirinçi göz kararı suda haşladım piriç iyice ezildi suyuda kalınlaştı onu verdim ilk olarak bir kaç gün sonra patates bırakrım dok öyle yap dedi dok önce az az ver bir ay sonra öğüne geçeriz dedi mayada devam et dedi çünkü verdiklerim doyurmaz onu birde açken veriyom verdikten bir saat sonrada mama veriyom

wanna senin aşı olmuş şifa olsun birde mama veriyon mu halen birde ferum demir ilacı kullnıyonuz mu ishal yaptımı ben daha kullanmadım

canım çok şükür şimdi iyi ilaç kulandık iki gün alerji oldu dok bıraktırdı yarım fincan pirinçi göz kararı suda haşladım piriç iyice ezildi suyuda kalınlaştı onu verdim ilk olarak bir kaç gün sonra patates bırakrım dok öyle yap dedi dok önce az az ver bir ay sonra öğüne geçeriz dedi mayada devam et dedi çünkü verdiklerim doyurmaz onu birde açken veriyom verdikten bir saat sonrada mama veriyom

gecmis olsun canim.

bizim doktor patlican haric butun sebzeleri verebilirsin dedi.
ben bu hafta yogurt basladim, azcikta armut puresi.
bende bunlari verdikten bir saat sonra emziriyorum cunku ogun degil.
pazarteside hazir kavanozlardan sebze deniycem bakalim napicak.bilmiyorumkismile

günaydın bebişin kaynanada mı

ay evet kaynanamda ya sinirim zıplıyo ama 1 ay daha dayanıcam. sonra bebişim annemde. :lepi: benim uyuz kaynana ev almıştı ya kira vermesin diye yanıma gelcekti sonra gelemedi neyse artık daha fazla kira vermek istemiyo eşyalarını bir yere koyup fetiye ye yazlığa gidicek ve temmuza kadar yok zemuszemus bizde oğluşumla rahat bi nefes alırız gelincede ek gıdalara başlamış olucaz onuda beceremiyeceği için zxafer benim olcek. ama çınarımın onda olduğu haftalar berbat geçiyo çocuk mok içinde her kakasını üstüne geçiriyo altını düzgün alamıyosun deyince asıl sen iyi bez alamıyosun diyo manyak doğduğundan beri aynı bezi kullanıyorum ne diyim

wanna senin aşı olmuş şifa olsun birde mama veriyon mu halen birde ferum demir ilacı kullnıyonuz mu ishal yaptımı ben daha kullanmadım

mama sadece aksam 8de gece uykusundan once veriyorum cunku artik o kadar sagamiyorum.

demir ilaci verdi doktorumuz bugun ikinci gunu daha bisey gozlemlemedim ama tadi gercekten igrenc. dun bir damla tadina baktim midem kalkti. ustune tatli yedim yine gecmedi.kafamçokkarıştı

kizada sabah verince ustune mide ilacini verdim, aksamda arkasindan rezene vericem. yazik o igrenc tat kalmasin agzinda.

slm kızlar nasılsınız bende dün kızıma ananem pirinci sıcak suda yıkayıp robottan geçirmiş ununu çıkarmış suyla piişirip 1 öğün veriyorum bayıldı biraz beslesin bakalım...

ay evet kaynanamda ya sinirim zıplıyo ama 1 ay daha dayanıcam. sonra bebişim annemde. :lepi: benim uyuz kaynana ev almıştı ya kira vermesin diye yanıma gelcekti sonra gelemedi neyse artık daha fazla kira vermek istemiyo eşyalarını bir yere koyup fetiye ye yazlığa gidicek ve temmuza kadar yok zemuszemus bizde oğluşumla rahat bi nefes alırız gelincede ek gıdalara başlamış olucaz onuda beceremiyeceği için zxafer benim olcek. ama çınarımın onda olduğu haftalar berbat geçiyo çocuk mok içinde her kakasını üstüne geçiriyo altını düzgün alamıyosun deyince asıl sen iyi bez alamıyosun diyo manyak doğduğundan beri aynı bezi kullanıyorum ne diyim

senin kaynana yanına gelecekti hatırlıyom yazmıştın zor işin zor

gecmis olsun canim.

pazarteside hazir kavanozlardan sebze deniycem bakalim napicak.bilmiyorumkismile

armut dokunmaz mı ya demir ilacını vermeye korkuyom kız zaten devamlı mıcıyo onu versem ne olacak kimindede kabızlık yapıyo

armut dokunmaz mı ya demir ilacını vermeye korkuyom kız zaten devamlı mıcıyo onu versem ne olacak kimindede kabızlık yapıyo

canım problemimiz aynı..dünde yazmıştım sanırım..
ben demir ilacını kestim 1 haftadır vermiyorum..kakası önce yeşil oldu sonra ishal oldu ki hala tam geçmiş deil 1 haftadır çok kaka yaptı ve de biraz sümüksü yine..koku okadar yok..geçen ay bizdede amip vardı gerçi tahlilde çıkmadı ama dr amiptir dedi ilaç verdi kullandık geçmişti şimdi 1 haftadır yine böylebilmiyorumkismile
sizdede olmuştu dimi..

gecmis olsun canim.

hanım yoğurt yemedi

ya benim oğluş çok zayıfladı ama iştahsız yediremiyorum..
iki kez yoğurt vermeyi denedim hiç yemedi kesin yutmadı bile biraz..
siz maşallah nası yediriyosunuzbilmiyorumkismile
1-2 çay kaşığımı veriyosunuz sonra alışıncamı artırıyosunuz gün günbilmiyorumkismile

canım problemimiz aynı..dünde yazmıştım sanırım..
ben demir ilacını kestim 1 haftadır vermiyorum..kakası önce yeşil oldu sonra ishal oldu ki hala tam geçmiş deil 1 haftadır çok kaka yaptı ve de biraz sümüksü yine..koku okadar yok..geçen ay bizdede amip vardı gerçi tahlilde çıkmadı ama dr amiptir dedi ilaç verdi kullandık geçmişti şimdi 1 haftadır yine böylebilmiyorumkismile
sizdede olmuştu dimi..

amip geçti şükür dok söyle istersen biz flagl poşet serumu makattan sabah 20cc akşam 20cc verdik düzeldi şimdi yoğurt veriyom düzeldi sanki yinede her mamaan sonra yapıyto

amip geçti şükür dok söyle istersen biz flagl poşet serumu makattan sabah 20cc akşam 20cc verdik düzeldi şimdi yoğurt veriyom düzeldi sanki yinede her mamaan sonra yapıyto

bizde flagl şurup kullnadık 1 hafta..
serumu sorayım canım,cmts randevumuz..
yoğurt ne kadar veriyosun?

yaremcim doymadıgını sanmıyorum.çünkü geçen ay bı kılodan fazla almıstı.bıde gunduzlerı memede uyuyo emdıkten sonra..gecelerı ılk uykusu uuzun oluyo ıkıncı uykusu en cok 3 saat oluyo..gece emereken de 15 dk sonra uyuyo sonra tam koyacakken besıgıne uyanıyor,ayaklarını karnına cekıp pırt yapıyo yıne memeye sarılıyo gazı hala tam bıtmedı o yuzden.sutum war da onun derdı baska yanı

wanna yedirdim yoğurdu ilk verdiğim zaman yüzünü buruşturuyo mızırdanıyo sonra yutuyo

bende ilk verdigimde oyle yapti, once yuzu burustu ama yuttu.
ben zorlamiyorum, oynaya oynaya kasigi uzatiyorum agzini kendi acarsa veriyorum.

dun armuttan bir cay kasigi bile vermemisimdir. cok az tattirdim sadece.
ama doktor verebilirsin dedi.
haftaya elma armut karistirip vercem.

ya benim oğluş çok zayıfladı ama iştahsız yediremiyorum..
iki kez yoğurt vermeyi denedim hiç yemedi kesin yutmadı bile biraz..
siz maşallah nası yediriyosunuzbilmiyorumkismile
1-2 çay kaşığımı veriyosunuz sonra alışıncamı artırıyosunuz gün günbilmiyorumkismile

evet canim, azcik baslip yavas yavas miktari cogaltiyosun.
ben bu hafta bir tatli kasigi yogurt veriyorum, haftaya iki yaparim, bir tatli kasigi sebzeye baslarim mesela.

Back
X