2009 Kasm Anneleri

bizde flagl şurup kullnadık 1 hafta..
serumu sorayım canım,cmts randevumuz..
yoğurt ne kadar veriyosun?

canım bizimde kulanmadığımız şey kalmadı en son onunla geçti yoğurt ilk önce bir tatlı kaşığıyla başladım hafif sulandırdım yavaş yavaş artırıyom bı gün iki

yaremcim doymadıgını sanmıyorum.çünkü geçen ay bı kılodan fazla almıstı.bıde gunduzlerı memede uyuyo emdıkten sonra..gecelerı ılk uykusu uuzun oluyo ıkıncı uykusu en cok 3 saat oluyo..gece emereken de 15 dk sonra uyuyo sonra tam koyacakken besıgıne uyanıyor,ayaklarını karnına cekıp pırt yapıyo yıne memeye sarılıyo gazı hala tam bıtmedı o yuzden.sutum war da onun derdı baska yanı

canim ilk uykusu uzun, ikincisi 3 saat oluyo diyosun.
daha ne olsun masallah, buyuk insan gibi olmasini bekleyemezsin ki.
seninki biraz memeye asiri duskun o kadar.

kızlar bu arada şu demir damlası için dr. önemli demişti fakat kızımın kakası demir gibi pas kokuyo rengide koyulaşt normaldir herhalde dimi atletine damladı çıkaramıyorum nasıl çıkar bu leke bilemedim..

bize drumuz 1 aylıken verdi hala devam ediyoruz mendillerinin onluklerinin coğu hatat tukurukle bizim tshirtlerimize de geciriyor demir ilacı lekesi içinde domestos rengarankle cıkıyor ama cok hafif leke kalıyor bazen evet kakasının rengini de etkiler kokusunu da etkiliyor ben de tadına bakmıstım metalik igrenc bir tadı var

bende ilk verdigimde oyle yapti, once yuzu burustu ama yuttu.
ben zorlamiyorum, oynaya oynaya kasigi uzatiyorum agzini kendi acarsa veriyorum.

dun armuttan bir cay kasigi bile vermemisimdir. cok az tattirdim sadece.
ama doktor verebilirsin dedi.
haftaya elma armut karistirip vercem.

evet canim, azcik baslip yavas yavas miktari cogaltiyosun.
ben bu hafta bir tatli kasigi yogurt veriyorum, haftaya iki yaparim, bir tatli kasigi sebzeye baslarim mesela.
anladım canım bizimki normal tepki vermiş ozaman..özellikle yaoğurt vericem meyve vermicem ishali geçmedi gibi yani sayısı günde 2-3 ama..dr bi gidelimde..
canım bizimde kulanmadığımız şey kalmadı en son onunla geçti yoğurt ilk önce bir tatlı kaşığıyla başladım hafif sulandırdım yavaş yavaş artırıyom bı gün iki

ah yoğurt yese bi en önemlisi o şuan..yoğurt enfeksiyon ve bakteriler içinde çok faydalı..

canim ilk uykusu uzun, ikincisi 3 saat oluyo diyosun.
daha ne olsun masallah, buyuk insan gibi olmasini bekleyemezsin ki.
seninki biraz memeye asiri duskun o kadar.

canım
ıkıncı uykusu 3 u bulmuyo ıste.yanı 11 de uyudugunde gece bı kere 4 de kalkardı sımdı 9 bucukta uyuyo 12 de uyanıyo 3 de uyanıyo 5 de uyanıyo
6 bucuk da uyanıyo cok yoruluyorum.
ama gunduz 3 uykusu war onu ıkıye dusurecegım we sadece 1 saat uyutacagım belkı ondan yapıyordur
artık duzene gırmesı lazım bence.bakalım su an oyalıyom oynatıyorum
memeye duskun ewet ama artık ayrılmaya basladı gece sadece gazı oldugu ıcın memeye saldırıyorbenneyaptımki
yınede bunada cok şükür..
gece uykusunu erkene cektık ya gerısı herhalde karnı tam doyup uzun tok kalınca uykusuda duzene gırer:CüvCüv:

canım
ıkıncı uykusu 3 u bulmuyo ıste.yanı 11 de uyudugunde gece bı kere 4 de kalkardı sımdı 9 bucukta uyuyo 12 de uyanıyo 3 de uyanıyo 5 de uyanıyo
ama gunduz 3 uykusu war onu ıkıye dusurecegım we sadece 1 saat uyutacagım belkı ondan yapıyordur
memeye duskun ewet ama artık ayrılmaya basladı gece sadece gazı oldugu ıcın memeye saldırıyorbenneyaptımki
gece uykusunu erkene cektık ya gerısı herhalde karnı tam doyup uzun tok kalınca uykusuda duzene gırer:CüvCüv:

yinede normal be tatlim. 9 bucuta uyuyan bir cocugun 12 de 3 de ve 5de kalkmasi. bizde hemen hemen ayni durumdayiz.

ama gunduz 2 uyku icin daha cok erken, dayanamaz huysuzluk yapar. ben iki saat arayla uyutmaya calisiyorum ama cok uzun uyumasina izin vermiyorum. yani bir sonraki uyku saatine sarkmasini onluyorum. eger uyanmazsa ben gidip uyandiriyorum.

Insallah karinlari daha iyi doyunca daha uzun uyuycaklar.

sabah kalktım erkenden..bahar temizliği yapmış oldum biraz da olsa.yatak odasının ve mutfağın camını sildim..perdelerini yıkadım..dünde salonun camını perdesini bitirmiştim..off çok kirlenmiş ya kış soğuk geçti yıkıyamamıştım ki..
evi toparladım,banyoyu domestosladım..tülünü atıcam şimdi,perdeleri ütüleyeyim,asmasını bugün kocişe bırakcam dün çok zorlandım..zemuszemus
şu işler halloldu,oğluşu dr. da götüreyim cmts,beslenmesine el atıcam kesin zayıfladı küçücük kaldı ya..iştahsız acayip oldu..bilmiyorumkismile

canım

yinede normal be tatlim. 9 bucuta uyuyan bir cocugun 12 de 3 de ve 5de kalkmasi. bizde hemen hemen ayni durumdayiz.

ama gunduz 2 uyku icin daha cok erken, dayanamaz huysuzluk yapar. ben iki saat arayla uyutmaya calisiyorum ama cok uzun uyumasina izin vermiyorum. yani bir sonraki uyku saatine sarkmasini onluyorum. eger uyanmazsa ben gidip uyandiriyorum.

bizde aynı durumdayız..
9,30-10 arası yatıyo gece..12 de 3 de 5 de kalkıyo bizimkide..daha sonra 6,30-7 gibi uyanıyo kaka yapmaya uyanıyo (buda bu hafta başladı)ama geri 1 saat daha uyutuyorum..
benimki de %90 anne sütü alıyo mama vermeye çalışıyorum az uyuyo tok tutsun diye ama çok az içiyo,sevmiyo..

bizde aynı durumdayız..
9,30-10 arası yatıyo gece..12 de 3 de 5 de kalkıyo bizimkide..daha sonra 6,30-7 gibi uyanıyo kaka yapmaya uyanıyo (buda bu hafta başladı)ama geri 1 saat daha uyutuyorum..
benimki de %90 anne sütü alıyo mama vermeye çalışıyorum az uyuyo tok tutsun diye ama çok az içiyo,sevmiyo..

benimki 6.30-7 gibi uyandimi bi daha uyutamiyorum.

bizde aynı durumdayız..
ya kalkmasına ragzıyımda..son zamanlarda cıktı bu huy..emıyo uyuyo yerıne koysrken uyanıyo.önceden 10 gun oncesı yanı emerdı ters tarafta oldugu ıcın cewırırdım yatırırdım cıt demeden uyurdu..şimdı hemen uyanıyo yanı 30 dakıkayı gecıyo tekrar dalması:sinifsinif::sinifsinif:

ewet yukarda yazdıgım gıbı uyanıp emıp yatmasına ragzıyım ki öyleydı..ama artık uyanınca tepınıyo emerken bıde yorganı atmıyomu uzerınden cıldırıyom bıde ust ortmeye kalkıyom haydıııııı uyku falan kalmadı..bak bu gece 3.45 de uyandı aldım emdı koyacam tam yıne emdı yıne yıne derken saat 4.20 oldu tam uyudu dedım koydum resmen actı gozlerı gulmeye basladı we ılk kez ıkındı kaka yaptı o satte..5 bucuga kadar uyanıktı..anca uyudu 7 bucuk da son uyanııııı..........10 bucukta uyudu 11 bucukta kalktı ahanda su an emıyo ıkıncı uykusuna yatıyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikafamçokkarıştı

bide enteresan bi şey..oğlumu yüzustu uyutuyorum ben gunduzlerı kontrol edebılıyorum dıye..oda cok rahat uyuyor.ama sanırım alıstı we gece sırt ustu koyunca o sebepten uyanıyor..bugun ıkı kere sırt ustu koydum uyandı sımdıde koydum agladı aldım yuz ustu cewırdım uyudu hemen..gece yapamamkı ya..korkarım gunduz neysede sanırım alıstı o sebepten koyunca uyanıyor gecelerı..

kızlar..ozellıkle kenyaaaaaa
ben bugun sabah spor yaptım kendımce ewde azcık ısınm ahareketı sonra mekık y olamaz ole bısey..kaslarım erımıs sankıkalkamadım yattıgım terden heryerım agrıyo dız kapaklarım belım sırtım
acaba ham oldugum ıcınmı ew rutubetlı ondan mı
ya delırıcem ben daha 28 yasımdayım ne bu ya

bide enteresan bi şey..oğlumu yüzustu uyutuyorum ben gunduzlerı kontrol edebılıyorum dıye..oda cok rahat uyuyor.ama sanırım alıstı we gece sırt ustu koyunca o sebepten uyanıyor..bugun ıkı kere sırt ustu koydum uyandı sımdıde koydum agladı aldım yuz ustu cewırdım uyudu hemen..gece yapamamkı ya..korkarım gunduz neysede sanırım alıstı o sebepten koyunca uyanıyor gecelerı..

ara ara oluyo boyle canim.
bende gece kiza kundak yapiyodum. artik yapmiyorum.
1-2 gece bocalayip sonra alisiyolar.

selam canim, iyidir. senden?

iyiyim tatlım bende. pek değişiklik yok aynı işte..
gece oğlumun üstü hep açık.
ne örtsem tekme tekme ayaklarını üstüne atıyo.
sizde de böyle mi???

benimkide öyle yaaa akannehir
ben de battaniyesini yatağın kenarlarına sıkıştırıyom iyice. ama yinede çok zorlarsa açıyo

Back
X