2009 Kasm Anneleri

ayyy benim cnm pogaça istiyo ama oğlumla nasıl yapıcam ki bilmiyorumkismile
işin tuhafa eşim diyete başladı bende inadına yemeye başladım alsanaalsanasmile

keşke enim kızda 15 dk yarım saat uyusada gündüz gece uyanmasa.3-4 gündür mahvetti bizi hele bugün sabah 6.40 da tam uyudu.

Bu arada kızlar annemle konuştum.biyopsinin sonucu temiz çıkmış ama yenileyebilir demiş doktor annemde rahmi ve yumurtalıkları aldıracak ...opuyorumnanaktan

hadi gozunuz aydin canim.
ameliyatida kolayca atlatir insallah.

bu arada sen kizi gunduzleri oyalamaya calis ki gece mumkun oldugu kadar uyusun.

günaydın edoş hayırlı işlerrrrzemuszemus tükanda benim zilli 7de dikti şimdi oyalıyom kahvaltı edecük sen neğen kaltın erken ege paşam uyutmadımı

rekor bizde.
sabah 6.30 olmadan kalktik biz.sempatiksalakcinni

bize gün ayalı epey oluyo hatta 2. uykumuz bile bitti sempatiksalakcinni
kız benim velet süpürge sesinde uyuyoda üst katta dedesi takırdadıkça uyanıyo ayyy hava ısındıkça oda hiç durmaz ne olcak bilmiyorum
yazık yavrum dün uyuyamadı akşam 9da uykusundan ne huysuzluk yaptı :sinifsinif:

sağlıcakla nice 4 aylara nice 4 senelere hihoyyyt

teşekkürler teyzesi hep birlikte inşallah

bize gün ayalı epey oluyo hatta 2. uykumuz bile bitti sempatiksalakcinni
kız benim velet süpürge sesinde uyuyoda üst katta dedesi takırdadıkça uyanıyo ayyy hava ısındıkça oda hiç durmaz ne olcak bilmiyorum
yazık yavrum dün uyuyamadı akşam 9da uykusundan ne huysuzluk yaptı :sinifsinif:

bizimde gun ayali coookk oldu.kaydirigubbakcemile3
su bebekler ne tuhaf di mi?
Naz'da bazen top patlasa duymuyo, bazen tik olsa aciyo gozunu.akannehir

ayyy benim cnm pogaça istiyo ama oğlumla nasıl yapıcam ki bilmiyorumkismile
işin tuhafa eşim diyete başladı bende inadına yemeye başladım alsanaalsanasmile

sen diyet yapamassınki süt veriyon kız hem bu veletler bizi iliğimize kadar sömürüyolar iştah oldukkça açık değilmi a.s

dün akşam duru ya ıspanak tattırdım versem tabağı yiyecekti yavrumya ne sevdi anlatamam ekmek içini minik koparıp suyuna bandım önce sonra bi minik parçada yaprağından kopardım elime bakıp bakıp ağzını açıyo komik şey kaydirigubbakcemile3

dün akşam duru ya ıspanak tattırdım versem tabağı yiyecekti yavrumya ne sevdi anlatamam ekmek içini minik koparıp suyuna bandım önce sonra bi minik parçada yaprağından kopardım elime bakıp bakıp ağzını açıyo komik şey kaydirigubbakcemile3

ayy canım ya böle aç kurt olmaları çok hoşuma gidiyor yerim onu ne güzel zor zamanları atlatıyonuz darısı başımıza

bizimde gun ayali coookk oldu.kaydirigubbakcemile3
su bebekler ne tuhaf di mi?
Naz'da bazen top patlasa duymuyo, bazen tik olsa aciyo gozunu.akannehir

kesinlikle bazen olmayacak şeye uyanıyo

sen diyet yapamassınki süt veriyon kız hem bu veletler bizi iliğimize kadar sömürüyolar iştah oldukkça açık değilmi a.s

iştah hep açık benim maşallah :kedi: ama kiloyu ne yapcam bilmiyorum

günaydın kızlarrrrr nasılsınız

günaydın cnm hoşgeldin

günaydın kızlar. yine başladım zorlu bi güne. ne uyuduğumdan bişi anlıyorum ne dinlendiğimden. kızım bu gece hiç uyumadı doğru düzgün. her saat başı uyandı. şimdi hamfendi tek başına koca yatakta uyuyo. bana bi kastı var ama çözemedim :)

günaydın kızlar. yine başladım zorlu bi güne. ne uyuduğumdan bişi anlıyorum ne dinlendiğimden. kızım bu gece hiç uyumadı doğru düzgün. her saat başı uyandı. şimdi hamfendi tek başına koca yatakta uyuyo. bana bi kastı var ama çözemedim :)

ayyy kıyamam ya Allah yardımcın olsun gece uyumaması çok zor

masallah, hep boyle istahli olsunlar insallah.

sende uzan azcik yanina canim.
uyumasan bile vucudun dinlenir.

peki her kalktiginda ne yapiyosun?
besliyomusun yoksa uyutmayami calisiyosun?bilmiyorumkismile

iiz karakızım sen nasılsın iştesin değilmi???

ayy canım ya böle aç kurt olmaları çok hoşuma gidiyor yerim onu ne güzel zor zamanları atlatıyonuz darısı başımıza

günaydın mevzeycim.
canım valla dediğin gibi aç kurt gibi sanki bütün gün bişi yemiyo hanım.dün akşam yaptığı şeyi görseniz inanmassınız halasının kucağındaydı bende mama yapıyorum mutfakta ona yapışmış halasının koluna cok cok cok emerek kolu morartmış içerden bi ses duydum hala bağırıyo sana dava açıcam hatta hepinize dava açıcam bu küçük pirenhayı bana karşı dolduruyosunuz sempatiksalakcinni neden hep bana yapıyo bunları saçımı çeker yüzümü tırmalar kolumu morartır kimse inanmaz bunu Durunun yaptığına diyip duruyodu tabi biz kopmuş vaziyetteyiz gördüğümüz şey karşısında bizim hanım ne yapsa beğenirsiniz öle gözlerini açmış halasına gülücükler atıyo sesler çıkartıyo :roflol: :roflol:

günaydın cnm hoşgeldin

günaydın tatlımmmmm zemuszemus

günaydın mevzeycim.
canım valla dediğin gibi aç kurt gibi sanki bütün gün bişi yemiyo hanım.dün akşam yaptığı şeyi görseniz inanmassınız halasının kucağındaydı bende mama yapıyorum mutfakta ona yapışmış halasının koluna cok cok cok emerek kolu morartmış içerden bi ses duydum hala bağırıyo sana dava açıcam hatta hepinize dava açıcam bu küçük pirenhayı bana karşı dolduruyosunuz sempatiksalakcinni neden hep bana yapıyo bunları saçımı çeker yüzümü tırmalar kolumu morartır kimse inanmaz bunu Durunun yaptığına diyip duruyodu tabi biz kopmuş vaziyetteyiz gördüğümüz şey karşısında bizim hanım ne yapsa beğenirsiniz öle gözlerini açmış halasına gülücükler atıyo sesler çıkartıyo :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

benim kizda teyzesinin cenesini, yanagini morartiyodu.
hemde daha 2 haftalikken.kaydirigubbakcemile3

masallah, hep boyle istahli olsunlar insallah.

wannacım keşke nerde ama sadece ilk tatığı şeylere karşı böle merak ediyo işte değişik geliyo heralde kızıma inşallah iştahı güzel olur ya bana çekmesin diye dua ediyorum hep babasına çeksin herşeyi sevsin yesin

canım gündüz uykuları nasıl acaba gündüz uykusunu aldığı içinmi böyle yapıyo bide gece uyandığında emmek içinmi uyanıp uyumuyo bi daha

Back
X