• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

slm narçiçeği,
teşekkürler
ben hala bebe yağı kullanıyom yaa bişey yok şimdilik
badem yağıyla çilek yağı da var evde emme onları kullanmadım
krem almıcam gaaba
nan ben vich nin kremini bile kullandım gene de göbemm kaşındı baktım pul pul oluyo hemen vazelin aldım 5 lira bişi şimdi hiç bi sorun yok maşallah

ebiscecim yıldönümünüz kutlu olsun prensle sevdiklerinizle mutlu huzurlu nice seneleere canlızım beşiğin hayırlı olsunn iyi günlerde kullan sağlıkla inşş

arapça hiç çalışmadım hocam yolcak beniiiii

ebiscecim bende az vazelin sürüyodum cilt profösörü yağları önermiyor tylendiriyormuş birde alerjiye sebebiyet verebiliyormuş expial lipo diye bir şey verdii müthiş nemlendiriyor en masum oymuş çok hafif güzel bir kokusu var hemde sağlık ocağında bile yazdırabilirsinizz

ebisce o halde seninkide kutlu olsun nan nasıl unutursunuz bu mutlu günü..
sağol cnm anam biz hiç kutlamıyokki bi de bizim 2 düğün 1 nikah oldu hangini kutluyaz bilemedik biz de hiç kutlamıyoz ne edekk
sağol mavişimmm :lepi:
gıı çocuk yapcez diye nası uğraştıysanız 3 yıl baya uzun geldi heraldee
bugün telafi edin gıı siz deee şakkıdı
nann çocuk için 8-9 aydır uğraşıyoz ilk 2 yıl keyi yaptık eccükk :jeyyar:
bugün niye kimse yok yaa
varya biz neciyiz yauwwrımm
ebiscecim yıldönümünüz kutlu olsun prensle sevdiklerinizle mutlu huzurlu nice seneleere canlızım beşiğin hayırlı olsunn iyi günlerde kullan sağlıkla inşş
arapça hiç çalışmadım hocam yolcak beniiiii
sağol kuzumm Allah hepimize evlatlarımızla ve eşlerimizle güzel yıllar nasip etsin inşallah sana bişi sorcam ceylin ismi kuranda geçiyo mu anlamı ne gidince hocalarına bi soruversene cicimm sevabına
ebiscecim bende az vazelin sürüyodum cilt profösörü yağları önermiyor tylendiriyormuş birde alerjiye sebebiyet verebiliyormuş expial lipo diye bir şey verdii müthiş nemlendiriyor en masum oymuş çok hafif güzel bir kokusu var hemde sağlık ocağında bile yazdırabilirsinizz
ay ben de deniyim ondan kız eczanede vardır dimi?:1rolleyes:

sağol cnm anam biz hiç kutlamıyokki bi de bizim 2 düğün 1 nikah oldu hangini kutluyaz bilemedik biz de hiç kutlamıyoz ne edekk
nann çocuk için 8-9 aydır uğraşıyoz ilk 2 yıl keyi yaptık eccükk :jeyyar:
varya biz neciyiz yauwwrımm
sağol kuzumm Allah hepimize evlatlarımızla ve eşlerimizle güzel yıllar nasip etsin inşallah sana bişi sorcam ceylin ismi kuranda geçiyo mu anlamı ne gidince hocalarına bi soruversene cicimm sevabına

ay ben de deniyim ondan kız eczanede vardır dimi?:1rolleyes:

amin canım sorarım ceylini unutmam inşş losyonun tam adını yazıyorum expicial lipo yağ içinde su emilsiyonu eczanelerde var canımcımm kaydirigubbakcemile5

dun aksamkı muhabbet bana hıc yabancı gelmedı.:jeyyar: ikinci yavrumuz için 3 seneden fazla denedik. her yumurtlama zamanı esim yine mi yumurtlama zamanı. yinemi yapıcaz der olmuştu.:roflol: halbuki fırsatları hic kacırmayan bır adamdır kendileri.

hamile kaldım artık kardiş kardiş yatıyoruz. biraz kanama bölgem var ya. dr. hala yasaklarda. napalım, 10 dakikalık zevk için yavrumu riske atamam. sonra çıkar acısı.:jeyyar:

dun aksamkı muhabbet bana hıc yabancı gelmedı.:jeyyar: ikinci yavrumuz için 3 seneden fazla denedik. her yumurtlama zamanı esim yine mi yumurtlama zamanı. yinemi yapıcaz der olmuştu.:roflol: halbuki fırsatları hic kacırmayan bır adamdır kendileri.

hamile kaldım artık kardiş kardiş yatıyoruz. biraz kanama bölgem var ya. dr. hala yasaklarda. napalım, 10 dakikalık zevk için yavrumu riske atamam. sonra çıkar acısı.:jeyyar:

hayırlısı bu zamanmış canım banada kaç ay yasaktıı napalım bebişler için katlanıcaz atıkın ben çıkıyom öpüyom sizleriiopuyorumnanaktan

Tünaydın bayanlar, valla sabah sabah 2 saat araba kullandım yine sıcaktan nevrim döndü, geldim nihayet eve....

höyytttttttt ben geldümmmmm selam annişler ve yavruşlarrrrrrrrrrrrr
hastanedeydimmmm fıstığımı gördümmm çok tatlıydı ya minnoşum benüüümmmmm :asigim:
teyzeleri özgem tamm 23 cm ve 350 gr mışşş :nazar:
sağlığı sıhatti yerinde çokkk şükür bi problem yok
şeker yüklemesi yapıldı şeker çok ii istediğini ye iç dedi doktor emme velakin 1,5 ayda 5 kilo aldığım için kızdı :umursamaz: aşırı iştahlı diilim yani çok yemiyom dedim o zaman tuzu azalticiksin tuz yok vücudun tuz yüzünden su tuteyo son aylarda daha beter olarsın didiiiii :olmaz:
soraa sol kasığımda sürekli bi sancı vardı benim onu söledim idrar yolu enfeksiyonundan şuphelendi teste yolladı ama onun sonucunu alamadım işe döndüm akşam gidip onu alcem kısmetsa artık duruma göre ilaç verir ya da vermesss kuyruk sokumu ve kalçamdaki dayanılmaz ağrıyı söledim hımmm dedi ve başladı ilaç yazmaya 3 kalem ilaç yazmış ama yazı pek okuyamadığım için tam olarak nedir bilemiyorum canlar sadace kan hapını annadım ferrum vermiş gerisini eczası annasın napem artıkın kaydirigubbakcemile3
ayyy sora çenem düştü ama akşama ablam gelio van'dan yeğenimi görücem 5 aylık oldu ve ilk defa görecem allah nasip ederseeee çokkkkk mutlu ve de heycanlıyımmmmm kaydirigubbakcemile4

geçmişe bakmadım bakamıyom da ebişcimmmmmmmmmmm evlilik yıl dönümüsü heral yiwrıımmmmmmmmmm nice yılllara allah eşinle yavruşlarınla sağlıkla sıhhatle bol helal rızıkla kavuştursun bebeeeemmmm a.s.
ebişin şahsında bu iyi dileklerim tümmm topic bacılarıma da duyrulur canlarrr Şeniz

ayy yavruşumu gördüm iyi haberlerini aldım ya o kaaa mutluyumki içim kıpır kıpır yani şu iğrenç işyerine gelmek dosya yığınlarının arasında sıcakta kalmak bile bugun beni gıcık edemesssss zemuszemus opuyorumnanaktan

yaaa böle bacaklarını poposunu burnunu herrr biyerlerini gösterdi dr teyzesii bacak kemiklerini bilene gösterdi ısırcam o bacaklarını poposunu yaaa sırnaşık şey

yaaa böle bacaklarını poposunu burnunu herrr biyerlerini gösterdi dr teyzesii bacak kemiklerini bilene gösterdi ısırcam o bacaklarını poposunu yaaa sırnaşık şey

ceriincim tatlım çok sevindim cnmm seninkide tosuncuk maşallah :nazar: allahım kucağında göstersin cnmm opuyorumnanaktan

Back
X