• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

tekrar selam kızlaar,
kız canliz anam senin bebiş çok sanslı maşallah.güle güle yatsıın kuzum beniimm..
zemuszemus hee vallakısmetı ıle geldı maşallah bebişim insallah kucagımız aalmayıda nasip eder allahım :Saruboceq:

höyytttttttt ben geldümmmmm selam annişler ve yavruşlarrrrrrrrrrrrr
hastanedeydimmmm fıstığımı gördümmm çok tatlıydı ya minnoşum benüüümmmmm :asigim:
teyzeleri özgem tamm 23 cm ve 350 gr mışşş :nazar:
sağlığı sıhatti yerinde çokkk şükür bi problem yok
şeker yüklemesi yapıldı şeker çok ii istediğini ye iç dedi doktor emme velakin 1,5 ayda 5 kilo aldığım için kızdı :umursamaz: aşırı iştahlı diilim yani çok yemiyom dedim o zaman tuzu azalticiksin tuz yok vücudun tuz yüzünden su tuteyo son aylarda daha beter olarsın didiiiii :olmaz:
soraa sol kasığımda sürekli bi sancı vardı benim onu söledim idrar yolu enfeksiyonundan şuphelendi teste yolladı ama onun sonucunu alamadım işe döndüm akşam gidip onu alcem kısmetsa artık duruma göre ilaç verir ya da vermesss kuyruk sokumu ve kalçamdaki dayanılmaz ağrıyı söledim hımmm dedi ve başladı ilaç yazmaya 3 kalem ilaç yazmış ama yazı pek okuyamadığım için tam olarak nedir bilemiyorum canlar sadace kan hapını annadım ferrum vermiş gerisini eczası annasın napem artıkın kaydirigubbakcemile3
ayyy sora çenem düştü ama akşama ablam gelio van'dan yeğenimi görücem 5 aylık oldu ve ilk defa görecem allah nasip ederseeee çokkkkk mutlu ve de heycanlıyımmmmm kaydirigubbakcemile4
oh canım gözun aydın özgemiz iyimiş :lepi:

KARTANESİ evlilik yıldönümün kutlu olsuuuun
Allah bir ömür beraberlik nasip etsin :nazar:
kız CANLİZne ballısın yaaaa ne güsel kaynana vallaha hayırlı olsun şekerim
saol sekerim allah herkese bölekaynana versın olmayanlarınkınıde ıslah etsın yola koysın vallacok sevındım hıc elımızı cebımıze attırmıyolar halbukı durumlarıda cokıy deıl am akartla maaşları ıle alıyolar sag olsunlar zemuszemus

kısss ferrum insanın kakasını yeşil yapıo sizde de oldumu decektim :roflol:

yişil mioldun sen aaaaaaaa kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

canlizim koy resmini kııı görek beşiğini alıncaa.

koyarım canım
yarın rengını begencem heman getırıler eve herhalde olmasa ordada cekerük opuyorumnanaktan buyuye bılen beşiklerden altı çekmecelı varya yanındadadolabı varbırlesık ondan şifonıyerınıde alcaz bı dolabı kalıyor oda ınsallah ev aldıgımızda

ayy bende öle yatak alcam cnm kocaman oluyo onlar ayaklardaki dolapları alınınca.güle güle kullan cnmm opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan saol canım Şeniz
hee cnm hadi gidek bunlar başbaşa konuşsunlarr.

beklen bende geliyommmm kaydirigubbakcemile4 şunlara birde dil çıkartım de :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

nan niye şifreli konuşuyonuz aşkolsunn e biz gidek bariii :1closedeyes:

yok gıı şifreli deeell
ben arada geçmişe yokkene yazdıklarınıza bakıyom daa
cerin gacısı memişlerinden şikayetçiymiş en çok da bebk karnında mı yoosam orda mı diye espri yapanlardan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben de eccük dalga geçen dedüydün :roflol: :roflol:

beklen bende geliyommmm kaydirigubbakcemile4 şunlara birde dil çıkartım de :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

allah sizi davul etsin emi zaten olcaanız daa kaydirigubbakcemile3
nereye gidionuz gıı şurda bi cerinle dalga geçem dedim kendi kendime gacılara bak yaaw

biz geldik kızlar nasılsınız ofiste yanlızız oğluşumla sabahtan beri yine sağ kasığımda ağrı oluyor ayağa kalkınca oturduğum yerden kalkasım gelmiyor

hee cnm hadi gidek bunlar başbaşa konuşsunlarr.
efettt gidek bunnar başbaşa kalsınlar
opuyorumnanaktan saol canım Şeniz

gel annem sen de gelll ben size bi uzun hava çekem bariii içlendim ayolll mafoldumben

aman dokunmayın çok fenayaaaaamm
baykuş tünemiş binayaaaeeeeyyyy lülülülüllülülül
çeyrek aydır ayaktayaaaaaaeemmm
ben ben de degilem bögüüüüünn
kendimde degilemmm bögünnn eyyeyyeeyyyy

kızlaar hani örgü topicleri koymuştunuz ya onlar nerdeydii
bi el atıverin helee
yeni bişi başlıcam da örneklere bakemm
linkini yollayıverin hadi be hacı

Back
X