yok anam bunnar beni aşar
ama şok şekerleer
bende bayıldım kııı kaç liralar acep,alıncak gibinmidir??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok anam bunnar beni aşar
ama şok şekerleer
kızlar bugün felaket yogundum girip adam akıllı yazamadımda takipde edemedim sizi.yarın yeni eleman geliyor bende malum önünde giremem sanırım bu aralar akşam bakabilirim p.teside nasıl olur şimdi bilmiyorum evden takip edecem sanırım sizi durum böyle şimdilik..haberiniz olsun merak edecekler için ekleyeyim yanii.hepinizi öpyorum kısa süreli size veda ediyorum..kendinize ve yegenlerime iyi bakın hee.öptm..
walla öle bunları benim yapabilmem için bi ton vaktim olması lazım.ayy bugün çok yoruldum valla ev iyi bi temizlik gördü haaa
bende bayıldım kııı kaç liralar acep,alıncak gibinmidir??
benim vaktimin olması yetmez anacımm :roflol: :roflol:
bana matrix kimin yükleseler bunları örme bilgisini o zaman olur belkimm
hem onlar tığla gaaba yaa ben daha zincir bile çekemem gıı kafamçokkarıştı
kızlar bugün felaket yogundum girip adam akıllı yazamadımda takipde edemedim sizi.yarın yeni eleman geliyor bende malum önünde giremem sanırım bu aralar akşam bakabilirim p.teside nasıl olur şimdi bilmiyorum evden takip edecem sanırım sizi durum böyle şimdilik..haberiniz olsun merak edecekler için ekleyeyim yanii.hepinizi öpyorum kısa süreli size veda ediyorum..kendinize ve yegenlerime iyi bakın hee.öptm..
sen alırsın daa :jeyyar:
biz alamayıkk bizim paramız yooookkk :küçük emrah smileysi:
sen alırsın daa :jeyyar:
ay çok güzeller emme ben de de o marifet yok wallla anam kaç parçaya bölüneciikk bee işe git çalış para kazan eve koştur yemek yap ortalığı toparla temizlik yap çamaşır bulaşık ütü cam çerçeve halı koltuk misafir git misafir gelsin herifle ayrı ilgilenn e şinci bide çocuk yeteeeeeerrr deermişimmlaelaelaelaelaeyok anam bunnar beni aşar
ama şok şekerleer
yok haaa:roflol::roflol::roflol::jeyyar:
ay çok güzeller emme ben de de o marifet yok wallla anam kaç parçaya bölüneciikk bee işe git çalış para kazan eve koştur yemek yap ortalığı toparla temizlik yap çamaşır bulaşık ütü cam çerçeve halı koltuk misafir git misafir gelsin herifle ayrı ilgilenn e şinci bide çocuk yeteeeeeerrr deermişimmlaelaelaelaelae
gülmeyin laan,senin 6 odalı kartanesininde ankaranın en güzel semtinde evi var arabanızda vaar ,anam benim kıytırık bi arabammı göze bsattı anlamadım senağlama
tamam canım güle güle git arada uğra emme tamammı özlerük nannkızlar bugün felaket yogundum girip adam akıllı yazamadımda takipde edemedim sizi.yarın yeni eleman geliyor bende malum önünde giremem sanırım bu aralar akşam bakabilirim p.teside nasıl olur şimdi bilmiyorum evden takip edecem sanırım sizi durum böyle şimdilik..haberiniz olsun merak edecekler için ekleyeyim yanii.hepinizi öpyorum kısa süreli size veda ediyorum..kendinize ve yegenlerime iyi bakın hee.öptm..
nası alamıyonnn nannnn al sana bi şarkısen alırsın daa :jeyyar:
yok güzelim biz 1000 liralık tahlile takıldık:roflol::roflol:
özel sağlık siğortam var sekercim benim isterse 10.000 olsun bana zararı yokkii...kesemden gitmiyo yanii beleş oluyoo
haklısın kardeş konuşş arkandayım falla bende bişi yok oyüzden taka taka çıban için önerdiğim lahanaya taktıydı bu karılar:roflol::roflol:gülmeyin laan,senin 6 odalı kartanesininde ankaranın en güzel semtinde evi var arabanızda vaar ,anam benim kıytırık bi arabammı göze bsattı anlamadım senağlama
he gııı sevv sen benii nann evde yemek yok ne pişirim çabucak bilmiomkiii oooofff offffffff hem yürüyüş yapmam lazım hem eve varınca çarçabuk bi yimek yapmam lazım ki saat 8 i geçirmeden yiyelimm noolcek benim halimm kafamçokkarıştıahhh yavrum kaç parçaya bölünmüş valla baksana eve pc aldı emme girdiği yok zamanı yok kuzumun:roflol:
ooooooohhhhhh sefam olsunnnn sositososito nan benim limitim 3 bin tl sende limit yok mu?özel sağlık siğortam var sekercim benim isterse 10.000 olsun bana zararı yokkii...kesemden gitmiyo yanii beleş oluyoo