• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

dilmuhcum sen hallettin mi canım
ben kendime valla söz vermiştim hamile olunca ing. öğrencem deyü
en azından ilerledim baya da daha çok öğrenceğim şeyler var ve pratiğe dökmek zor işte
yazılanları az çok anlıyom da hemen cümle kurumayom
aklımıza takılanları sprcaz artık wannacımıza:enbuyukkk:

canım senin verdiğin siteden siparişi verdim bekliyorum.ya anlamakta iyi ilk etapta.sonra konuşmayıda hallederiz inşallah.

valla ben de düşündüm de bi an, ramazanda son ayımda olcam, doğum 17 kasım (gününde doğarsa tabii) kurbanda da kırkım çıkmamış olcak anaaam iki bayram da güme gidiyor bu yıl....
aman olsun sağlıkla gelsinler de napalım

benim doktor civanda 29 ekim dedi ama ne olcek bilinmez tabiiiiiii.

:roflol::roflol::roflol: sana bayram ziyaretine geliriz bizde 1 aylık oluoz ozaman :sm_cool::sm_cool:

gelin anacım beklerim elimi öpceniz ama ben sizden büyüyüm heee:olmaz:
öle loğusalı bi yere de çıkmayız zatensenağlama

akli erene kadar o harcliklar senin zaten. akli erdikten sonra kurus kurus sayiyorlar. benim oglan faiz bile koyuyo ustune.:roflol:

he nannnn olsun ben kızıma ekonomi yapmasını öğretirim
kendime benzetirim onuda pazarlık yapar herkeslezemuszemus

olmuyor simdilikkaydirigubbakcemile3insallah dogumdan sonrada olamz..

bazilarinda erken akarmis canim benim tee 19ncu haftadan beri var.. ama simdi baya bi cogaldi.. benden baskada yok sanirim sütü gelen.. ne tuaf kariyim ben yaa.. var bi anormallik bende ya hadi hayirlisi..[/QUOT
sütçiiiiiiiiiiiiiiiii seni şimdiden sag barı bebek dogunca rahat edersın sırnaşık şey

gelin anacım beklerim elimi öpceniz ama ben sizden büyüyüm heee:olmaz:
öle loğusalı bi yere de çıkmayız zatensenağlama

he nannnn olsun ben kızıma ekonomi yapmasını öğretirim
kendime benzetirim onuda pazarlık yapar herkeslezemuszemus

he ben senin elini öperimde kızınında oğlumun elini öpmesi lazım malum oğlumda kızından büyük olcak bize takılan ceyrekleden size bitae getiririzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:

selam kizlar nasilsiniz ayyy hava cok sicak buharlasicam nerdeyse....gecede hic uyuyamadim kzim dönenip durdu benide uyutmadi....sersem gibiyim
sizde keyifler nasil
ayse-on niye sütün gelio senin durdurmanin bi caresi cokmu..simdiden gelirse o en degerli süt dogurana kadar biter

selam kizlar nasilsiniz ayyy hava cok sicak buharlasicam nerdeyse....gecede hic uyuyamadim kzim dönenip durdu benide uyutmadi....sersem gibiyim
sizde keyifler nasil
ayse-on niye sütün gelio senin durdurmanin bi caresi cokmu..simdiden gelirse o en degerli süt dogurana kadar biter

hoşgeldinn

ohaa demek istiyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kiz kartanesi, benim de karnim genelde hep sert. benimde diri fucudumdan kaynaklaniyo herhal.:roflol:
kesin ondan gıı başka ihtimal yok yaane gaz falan olamaz kaydirigubbakcemile2
:
ohaaaa 5 yaşmı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben nedem nan babannesi örmüüş iki tane mink varsa 50 tane kocaman var ben giycem nerdeyse sositososito

ben sadece bi hastane cikisi aldim, millet kizlari gelin edene kadar tum kiyafetleri duzdu.:roflol::roflol:
ben zaten kızın çeyizi için dantel başlasam diyom
elinizde fiskos örneği varmı kızlaar :roflol: :roflol: :roflol:
canım çok ucuz geldi bana da başka bi topikte vermişler sitenin adını internet alışverişinden bahsedilen bi başlıkta gördüm de:)
kız aldığım şeylerin ucuzunu gördüm orda insanın morali de bozuluyo

anam bitane ucuz bişi alıp denesek mi ki=?

sütü gelen arkadaşım, süt gelmemesi için destekli sütyen kullanmamız öneriliyor ama bilemicem benim gelmiyo çünkü bi de şimdiden sütün gelmesi iyi bişey demek ki sütün bol olcak ama gene de boşa ziyan etme derim ben kaç ayın var durumuna göre sağıp buzluğa atabilirsin belli bi süre dayanıyodu buzlukta sanırım 4 ay kadar dayanıyo emin değilim eğer doğumdan sonra süt sıkıntın olursa bebeğe içirirsin. bu arada yatmak zordur geçmiş olsun arkdaşım
sakııın sakın ha sağmayın sıkmayın bilee
sıkmak erken doğumu tetiklerr :umursamaz:
bilmiyom nan şkercik kargo olunca birsürü almak dah amantıklı emme bi bakalım uzunkollu badi olsaydı şapkayla falan alem diyodum ama yokk
valla ben de düşündüm de bi an, ramazanda son ayımda olcam, doğum 17 kasım (gününde doğarsa tabii) kurbanda da kırkım çıkmamış olcak anaaam iki bayram da güme gidiyor bu yıl....
aman olsun sağlıkla gelsinler de napalım

ay evet ya ramazanda izmire gidecedüm been gidemem artık koca göbeğimnen uçak yasak zatiii
kurbanda da evde oluruz mecburen

ne işin war kız o zaman kasım analarının topiğindee hadi yürrüüüüüüüüüü ekim analarına
sende nehiriver gacısı gibi çakma kasım anası çıktın :dilcikar:

he lafa geldimi kov resim ekleyeceğin zaman tırrım tırrım beni beni ara işin düşer elbet:umursamaz:

ne işin war kız o zaman kasım analarının topiğindee hadi yürrüüüüüüüüüü ekim analarına
sende nehiriver gacısı gibi çakma kasım anası çıktın :dilcikar:

hiçte bilem gitmeyecem beeeee.normalde 3 kasımdı benimki son gidişimde doktor 29 ekim dediydiiiiii.

ı comehihoyyythihoyyythihoyyyt

başladı gene çatlak karu kaydirigubbakcemile

al birini vur ötekini :mymeka:

nan bizde evde olsak bizde yaparık bu karular öglne kadar yatıyo akşam akadar boş bi yemek ohhh olduda bııtı maşallah bızde son ay ayaparık artık napak kaydirigubbakcemile3

haketen ya akşama kadar calışıyoruz sonrada akşam eve gidiyos yemekti bilmemne felan saatte gec oluyo bu karular ölemi

sizde keyifler nasil

kiz almanyanin her tarafi sicak olsa ne yazar. cakma sicaktir o, yarin sogur. biz napalim burda.-tatlicadiarzu-

Back
X