2009 Kasm Anneleri

unidue hayırlı haberlerle sende dönersin inşallah benimde dün akşam sağım şişti biraz aşağıda şişkinlik vardı resmen başıydı eşim bile anladı sevdi felan

Son düzenleme:
genelde kız bebişler 2 hafta once geliyolarmıs soylenenlere gore ayy saglıklıca gelsinlerde ekim sonu gelsinler valla ama simdi cok erken daha ben hazır degilim :uhm:

evet öle söylüyolar teyzemde kız bebekler tam 9aylık doğar felan dedi yani erkende drlar bebekler 9 ay 10gün içinde doğar diyo toplam

ayy ilk resimdeki dogumdan sonrada tipatip ayni.delikafadulden

benim kiz hic net bi resim vermiyo. yarim yamalak goruyoruz. biraz abiye benzetiyoruz o kadar.
he al benden de o kaa benm oğlan da pek hevesli deil foto vermeye daha tam bi resmi bile yok elimizde ayrıntılıda bile döndü poposunu hiçbişey göremediydik kılçık nolcakkk
inşallah hayırlı haberlerle dönersin canımya bende ekimin 14ünde hem kansayımı yapılacakmış nasıl oluyosa hemde nst ye giricem oda ilk defa
canm inş senin için de hayırlısı olsun:) valla bana dr önceki gidişte bişey demediydi bilmiyom napçak bu sefer
evet ya, tekme geldi mi saglam geliyo.kaydirigubbakcemile3
sorma yaaaa valla koltuk bilet titredi sanki:)
benimde sağda kafası da yukarda...ara sıra kafayı çıkarıyo karnım yamuk yumuk görünüyo opuyorumnanaktan
yarın kontrolüm var çok heyecanlıyımmm...kaydirigubbakcemile4

valla bana nedense ekim sonunda doğurucakmışım gibi geliyo ...........çocuğu da kendim gibi aceleci yapıcam kaydirigubbakcemile4
kız ne acele ediyon o kaa
nası düşünürsen öyle olur cnm ben hep vaktinde doğcak diyorum inş öyle olsun
benm de yamuk yumuk karnım ne kaa komik dimi:)

banada hep sanki Ekim sonu dogucakmis gibi geliyo nedense. neden boyle hissediyorum onuda bilmiyorum. oglumda gununden once olabilecegi hic aklima gelmiyordu.

son haftalarda daha net gorunmesi gerekir aslinda. bizimki yerinde durmuyor ki yuzunu gorelim.kaydirigubbakcemile3

bende nette 32 haftaya kadarr diye okumustum 29+4 de gittik gec kaldınız 26 da falan gelseydiniz dedi

canlarımmmmmm hepinizin geçmiş bayramını kutlarım
herkes nasıl inşallah hepiniz iyisindir
hepinizi cok özledim canlarım
ama malesef sağlık sorunlarımdan dolayı annemlerde kalıyodum daha yeni yeni toparlanmaya başladım hergün hastaneye gitmekten sıkıldım yatmaktan sıkıldım
allah kimseyi hasta yatırmasın herkese en önce sağlık versin

adszmp.png
[/URL][/IMG]

ama malesef sağlık sorunlarımdan dolayı annemlerde kalıyodum daha yeni yeni toparlanmaya başladım hergün hastaneye gitmekten sıkıldım yatmaktan sıkıldım

hg karakız seninde geçmiş bayramın mübarek olsun amin rabbim herkese sağlık versin bebişin nasıl görüyosun değilmi?rabbim şifalar versina.s.

amin simdi yat dinlen toparlan canım bebiş eve gelince seni cok yorucak opuyorumnanaktan

op.dr.k kocatepe bende hep bilgileri bu drdan alıyorum netten çok bilgili insanın dinledikçe dinleyesi geliyo ya özel drum olsun isterdim :)

ayy ne zamandır arastırmıyorum kızz doguma az kaldı dogumla ilgili detayları atlamamak lazım :kedi:
haklısın canm :1hug:
afiyet olsun wannacım ohhhhhhh sanada pek rahatsın ne güzel aşçımı eşinkaydirigubbakcemile3
rahatım vala bana iş yaptırmıyo artık dün bi arkdşyla da konuşmuş o da bayanların bol bol dinlenmesi lazım yoksa erken doğum olur demiş:))) bizimki bana iş yaptırmıyo dünden beri...:utangac: aşçı deil cnm bildiği bi yemeği yapacak cokacimcoook
canımmm hoşgeldin üzülme bence bi an önce düzelmen için bol bol dinlenmen lazım bebeğe bakacak gücü nasıl bulcaksın yoksa dimi amaaa
sıkılma kızzz geldi ya senin altın topun:)))
bizde özledik seni şekerciiiim
amiin en önemli şey sağlık cersu da accık sıkıntılı son günlerde inş düzelir bugün yaaa uğradı mı hiç?
adszmp.png
[/URL][/IMG][/QUOTE
kız alemsin valalaaa :roflol: :roflol: :roflol:

op.dr.k kocatepe bende hep bilgileri bu drdan alıyorum netten çok bilgili insanın dinledikçe dinleyesi geliyo ya özel drum olsun isterdim :)

ayy ewet ya ben bi ona bakıyorum zatiii ama izleyemedim tam olarak :))
kocişle oturup dinleiyoruz videolarını veya ben okuyorum özet geçiyorum kocişe okumaktan sıkılıyo da

Back
X