2009 Kasm Anneleri

hg karakız seninde geçmiş bayramın mübarek olsun amin rabbim herkese sağlık versin bebişin nasıl görüyosun değilmi?rabbim şifalar versina.s.

amin simdi yat dinlen toparlan canım bebiş eve gelince seni cok yorucak opuyorumnanaktan

canlarım teşekkür ederim
bebeğimi 3 gündür görmeye gidiyorum kilo almış minik kızım teyzeleri bugünde ilkdefa gözlerini açtığını gördüm ve cok heyecanlandım çok güzel bir duygu uzaktanda olsa görmek harika birşey inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım
bebeğim kilo almış 1610 gr olmuş
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

canlarım teşekkür ederim
bebeğimi 3 gündür görmeye gidiyorum kilo almış minik kızım teyzeleri bugünde ilkdefa gözlerini açtığını gördüm ve cok heyecanlandım çok güzel bir duygu uzaktanda olsa görmek harika birşey inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım

masallah kuzucuga ayy yerim benim onu kızz :nazar::nazar::nazar:

ayy ewet ya ben bi ona bakıyorum zatiii ama izleyemedim tam olarak :))
kocişle oturup dinleiyoruz videolarını veya ben okuyorum özet geçiyorum kocişe okumaktan sıkılıyo da

evet bende eşime videolarını izletiyorum sölediklerini oda dikkate alıyo canımya dr böle olur işteyerimseniben

canlarım teşekkür ederim

:nazar:

canım yaaa alcan tabii kucağına hep olumlu düşün emi?
ayy ne boncuktur o şimdiii onu alcan koklıycan mis gibiii ohhhh:)))
ayy gözlerini mi açtıııı
çok sevindim canımmm

bak herşey yoluna giriyo artık

sen de bol bol dinlen güç topla bebeğine bakarken ihtiyacın olcak:))))

evet bende eşime videolarını izletiyorum sölediklerini oda dikkate alıyo canımya dr böle olur işteyerimseniben
ewet ya çok olumlu bi adam insaflı en azından:))
fundacım sekercim cok güzel dimi kart bayıldım kaydirigubbakcemile3
ayyy oturmaktan uyustum yaaaa
canm hakkat çok şeker bi kart

ben de kalkayım da bi slata bari yapayım ayıp oluyo adamaaaa:)))

görüşürüz

öptüm göbüşlerinizden de yanaklarınızdan daaaaa

canlarım teşekkür ederim

maşallah bebişine:nazar:rabbim tez zamanda evinde olmayı mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

allah razı olsun canlarım
sizlerde ne var ne yok herşey yolunda inşallah
allah hepininizi bir nefeste kurtarsın inşallah yavrularınısı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

allah razı olsun canlarım
sizlerde ne var ne yok herşey yolunda inşallah
allah hepininizi bir nefeste kurtarsın inşallah yavrularınısı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

amin canımyaa bende şimdi kasım annelerinin bebeklerine yaptığı hazırlığa bakıyodum güzel güzel rahat pjamalar almış bizim kızlar bende sıfır beden almıştım üstü düğmeli altı dar doğumdan sonra üstü rahat olurda altı ben değiştirmek istedim şim kartını çıkarmıştım bulabilirsem götüreyim eşimle yeni alayım başka türden güzel aslındada

afiyet olsun sekercik
yaa genelde iyiyiz karakızım ama agırlasmaya basladık artık ellerimiz ayaklarımız sisiyo yalancı sancılar yasıyoruz dogum yaklastıkca tabiri caizse yamulmaya basladık yani kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum Allaha emanet olun yemek yiyeceğim hepinizi vede göbüşlerinizi öpüyorum hayırlı akşamlaropuyorumnanaktan

Back
X