2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

özge benim aklım bebeğin suyunda ya müjde suyum akıyo diye okuyunca bi dumur oldum hiç sorma kafamçokkarıştıdelikafadulden
hadi gözün aydın, fırça işe yaradı demek, temizlik yapacam diye çok yorma kendini:1hug:

:roflol::roflol::roflol: sorma yaaa suyu görünce delirdim resmen..çamaşır suyunu döktüm döktüm temizledim ölsün mikroplar..yaknız bana dr iş yapmıcan demişti..ağır taşımak yok demişti..ben suyu görünce ordan oraya koştur kovayı doldur derken şuan kasıklarıma ve göbeğimin altına dehşet sancı girdi.ütüm yarıda kalmıştı ona devam edeyim bari..neyse ki bitti banyo wc..kovalar doluyor şimdi..

bak hem sancım var diyor hemde ütüye devam edeyim klava: git yat dinlen güzelce sonra bitirirsin ütüyü kaçmıyor ya sositososito

Yarın ne kadar sıkıcı olacak yaaa, yılbaşı diye sevinemiyom bile vala... Bütün sevdiklerimden uzaktayım... Evde kocişle TV karşısında oturcaz... Yemek yapmak bile gelmiyo içimden... Var mı dışarıya çıkıp özel bir program yapçak olan?

yok canım ya, nerde keşke evde olsam da PTT yapsam, bir de diyet var zaten kuruyemiş bile yiyemiyeceğim doğru dürüst cokacimcoook senağlama bu sene ne bayram yaptık ne yılbaşı bu cadı kız yüzünden, sağ salim doğup kucağıma aldığım gün hemm bayram hem yılbaşım olacak.

rehavet doktor bana özellıkle dedı camasır suyu tuz ruhu temas etme dıye canım iş dursun boşverrr en azından camasır suyu kullanma a.s.

yok canım ya, nerde keşke evde olsam da PTT yapsam, bir de diyet var zaten kuruyemiş bile yiyemiyeceğim doğru dürüst cokacimcoook senağlama

yarın benim dogum gunum aynı zamanda.
o yuzden biraz simarip diyetten cikacagim ve bir dilim pastami yiyecegim.
seni de anarım eylemcim pastayı yerken cokacimcoook

bende eşimle yalnız gecırecegım canım ama boşverın bı dahakı yılbasını düşünün böcüklerımızle beraber olacagız ınsaallah :teytey: Elif_bs canım dogum günün kutlu olsun hakkındır senın ye pastayı

biz evdeyiz.
en yakın arkadasim ve esi gelecek.
bir de buradaki ogrenci kuzenim.
umarim herkesin ki guzel gecer kaydirigubbakcemile

elifcim şimdiden doğum günü kutlu olsun canım
sevdiklerinle bebişinle birlikte daha nice yıllara inşallah
kocaman öpüyorum seniii

elifcim şimdiden doğum günü kutlu olsun canım
sevdiklerinle bebişinle birlikte daha nice yıllara inşallah
kocaman öpüyorum seniii

Fundacım cok sagol canımmm Şeniz
insallah hepimiz saglikla bebislerimize kavusuruz yeni yilda.
allah hepimize saglikli iyi huylu ahlakli evlatlar nasip etsin yeni yilda.

Elifcim şimdiden doğumgünün kutlu olsun canım. Nice mutlu seneler sağlıkla ve sevdiklerinle yaşa inşallah.

elifçim hepsi üstüste gelmiş 1 dilim pasayı haketmişsin sen, afiyet olsun canım benim,
doğum günün şimdiden kutlu olsun, eşinle, bebişinle nice nice mutlu, sağlıklı yıllara inşallah a.s.kaydirigubbakcemile3

sagol eylemcim, hepimiz icin guzel bir yil olsun insallah :Saruboceq:

hadi kızlarcim ben kacar yollar karli, uzun sırnaşık şey biraz erken cikayim bugun

bizim menüde salata çorba hafif bir sebze yemeği yada fırında et türü...yani her zamnki menü...koca kusura bakmasın ben diyetteyken onun önüne pilavları tatlıları döşeyemeyeceğimdelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…