özge benim aklım bebeğin suyunda ya müjde suyum akıyo diye okuyunca bi dumur oldum hiç sorma kafamçokkarıştıdelikafaduldenkızlar okumadım geçmişi çokmutluyumda onu haber vermeye geldim....
suyum ip kadar da olsa tuvaletteki çeşmeden akıyor..hemen doldurmaya başladım wc yi temizledim..şimdi dolsun banyoya geçcem..acaba attığım fırça işe yaradımı yavaş yvaş mı gelecek...
su ne büyük nimetmiş..kurtlanacaktık artık
özge benim aklım bebeğin suyunda ya müjde suyum akıyo diye okuyunca bi dumur oldum hiç sorma kafamçokkarıştıdelikafadulden
hadi gözün aydın, fırça işe yaradı demek, temizlik yapacam diye çok yorma kendini:1hug:
:roflol::roflol::roflol: sorma yaaa suyu görünce delirdim resmen..çamaşır suyunu döktüm döktüm temizledim ölsün mikroplar..yaknız bana dr iş yapmıcan demişti..ağır taşımak yok demişti..ben suyu görünce ordan oraya koştur kovayı doldur derken şuan kasıklarıma ve göbeğimin altına dehşet sancı girdi.ütüm yarıda kalmıştı ona devam edeyim bari..neyse ki bitti banyo wc..kovalar doluyor şimdi..
Yarın ne kadar sıkıcı olacak yaaa, yılbaşı diye sevinemiyom bile vala... Bütün sevdiklerimden uzaktayım... Evde kocişle TV karşısında oturcaz... Yemek yapmak bile gelmiyo içimden... Var mı dışarıya çıkıp özel bir program yapçak olan?
yok canım ya, nerde keşke evde olsam da PTT yapsam, bir de diyet var zaten kuruyemiş bile yiyemiyeceğim doğru dürüst cokacimcoook senağlama
Yarın ne kadar sıkıcı olacak yaaa, yılbaşı diye sevinemiyom bile vala... Bütün sevdiklerimden uzaktayım... Evde kocişle TV karşısında oturcaz... Yemek yapmak bile gelmiyo içimden... Var mı dışarıya çıkıp özel bir program yapçak olan?
sagol canımm Şeniz hihoyyytElif_bs canım dogum günün kutlu olsun hakkındır senın ye pastayı
elifcim şimdiden doğum günü kutlu olsun canım
sevdiklerinle bebişinle birlikte daha nice yıllara inşallah
kocaman öpüyorum seniii
Elifcim şimdiden doğumgünün kutlu olsun canım. Nice mutlu seneler sağlıkla ve sevdiklerinle yaşa inşallah.
elifçim hepsi üstüste gelmiş 1 dilim pasayı haketmişsin sen, afiyet olsun canım benim,
doğum günün şimdiden kutlu olsun, eşinle, bebişinle nice nice mutlu, sağlıklı yıllara inşallah a.s.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?