Yarın ne kadar sıkıcı olacak yaaa, yılbaşı diye sevinemiyom bile vala... Bütün sevdiklerimden uzaktayım... Evde kocişle TV karşısında oturcaz... Yemek yapmak bile gelmiyo içimden... Var mı dışarıya çıkıp özel bir program yapçak olan?
bizim menüde salata çorba hafif bir sebze yemeği yada fırında et türü...yani her zamnki menü...koca kusura bakmasın ben diyetteyken onun önüne pilavları tatlıları döşeyemeyeceğimdelikafaduldendelikafadulden
tabii canımmmm:dance:bennnnnnnnnn :) ehuehh
yarın benim dogum gunum aynı zamanda.
o yuzden biraz simarip diyetten cikacagim ve bir dilim pastami yiyecegim.
seni de anarım eylemcim pastayı yerken cokacimcoook
benim eşim gece çalışacak ne yazikki yeni yıla birlikte giremeyeceğiz, çok üzüldümm.
plan filanda yok tabikiii.
tabiki canım yalnız değilsin bak hiç olmazsaama annem ve babam yanımda tabiii sirde bebişim benimle daha ne olsun değilmi..
özge benim aklım bebeğin suyunda ya müjde suyum akıyo diye okuyunca bi dumur oldum hiç sorma kafamçokkarıştıdelikafadulden
hadi gözün aydın, fırça işe yaradı demek, temizlik yapacam diye çok yorma kendini:1hug:
Oyy kıyamam sana. Sen de bize gel, birlikte oturur, TV izler, mandalina yeriz... hihoyyyt
Selam kızlar,
Ya bişi soracam size..Kız kardeşimin sınıfında yılbaşı hediye çekilişi düzenlenmiş ve kızkardeşime erkek arkadaşı çıkmış..Sizce ne gibi bir hediye uygun olur erkek için?
Canım kardeşim lise son sınıfta yani 18 yaşında...Herhalde en fazla 10-15 ytl lik birşey olur gibime geliyor..Bu arada çıkan kişiyle sevgili değiller sadece arkadaş:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?