2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bennnnnnnnnn :) ehuehh

Ohh sizde baya bişiler varmış.. Bende evde olan malzemelerle bişiler yapayım bari... :uhm:Böle kahvaltı yaparak ya da makarna yiyerek de olmaz ki...:sm_confused: Aslında yapıp getiren olsa yerim de... :roflol:Ben bu gece biraz kek börek falan yapayım bari, atıştırmalık bişiler olsun evde...

elifcim yeni yaşın sana ve ailene mutluluk, huzur getirsin. hep mutlu olun....

bu arada, yarın biz de başbaşa olacağız sanırım. kimsemiz yok. misafir alacak kadar güçlü değilim:) yalnızım kocişimle..... ve bebeğimizle:))
seneye 3 kişi kutlarız DD

benim eşim gece çalışacak ne yazikki yeni yıla birlikte giremeyeceğiz, çok üzüldümm.
plan filanda yok tabikiii.

deniz canım bende kayınvalidemdeyim.hiç bir programımız yok bu yıl..
olsun bizim yeni yılda en büyük beklentimiz bebelerimiz

adacyo davetin için teşekkür ederimm gerçektennn.
selence güzel dileklerin için de teşekkür ederimm. eminim bu yıl çok yoğun ve çok güzel olacak.. çok heyecanlı bir yıl olacak...

benimde aklim hemen bebegin suyuna gitti, diyorum acaba niye seviniyorki kaydirigubbakcemile3

Oyy kıyamam sana. Sen de bize gel, birlikte oturur, TV izler, mandalina yeriz... hihoyyyt

mandalina dedinmi laviniayida davet edeceksin muhtarcim.. sonra kizar bak :1closedeyes:

evet ben ufak bi alisveris yaptim geldim.. yarin insallah resimleri eklerim..
müsadenizle ufak ufak kaciyorum ben..
iyi bakin kendinize bebelerinize ve topicte olanlar birbirlerinede iyi baksin emi..
hepiniz biiir bir öpüyoruz..

Selam kızlar,
Ya bişi soracam size..Kız kardeşimin sınıfında yılbaşı hediye çekilişi düzenlenmiş ve kızkardeşime erkek arkadaşı çıkmış..Sizce ne gibi bir hediye uygun olur erkek için?

Canım, kardeşim kaç yaşında? Hediye için fiyat aralığınız nedir? Bir de erkek arkadaşı demişsin... Erkek mi çıktı kurada, sevgilisi mi? :)))

Canım kardeşim lise son sınıfta yani 18 yaşında...Herhalde en fazla 10-15 ytl lik birşey olur gibime geliyor..Bu arada çıkan kişiyle sevgili değiller sadece arkadaş:))))))))

selam kızlar.biz geldik.iyi bir çalılma günü geçirdik kızımla.ama tatile girdik haftaya pazartesiye kadar işe gitmeyeceğim.yaşasın tatil.
elifcim şimdiden nice mutlu senelere.bebişin ve eşinle uzun yıllar mutluluk içinde inşallah.
şehnazdan haber yok sanırım.onun dışında herşey güzel.inşallah oda en kısa zamanda aramıza kaldığı yerden devam eder.
rehavetcim arkadaşına geçmiş olsun canım üzüldüm.benimde en büyük korkum bu.banada göbeğin küçük olduğu için kızım gelişmemiş gibi geliyor.bakıcaz 15 ocakta.
nazancım arkadaşın doğum yapmış ne güzel darısı bizim başımıza inşallah sağlıkla.

Canım kardeşim lise son sınıfta yani 18 yaşında...Herhalde en fazla 10-15 ytl lik birşey olur gibime geliyor..Bu arada çıkan kişiyle sevgili değiller sadece arkadaş:))))))))

Bu durumda sanki son zamanların popüler cd lerinden biri iyi bir seçim olabilir gibi geldi bana... Kitap çok klasik olabilir... Çok oynanan bir pc oyununun eklenti paketi ya da cd güzel bir fikir gibi... Eğer beğenmezseniz başka fikir de üretmeye çalışayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…