2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İstanbul'un neresindesin bilmiyorum ama Anadolu yakasındaysan Bsotancı e-5 köprüsünün ordaki outletlerde var.(bence hiç güzel şeyler yoktu..)

Avrupa yakasındaysan Profilo alışveriş merkezinin üst katında var.(güzel şeyler var)

Canlarım yarın inşallah Havuzlu hana bebiş için alışverişe gideceğiz..kafam o kadar karışık ki ne alsam ne almasam..Aranızda fikir verebilecek olan var mı..Not alacam da...

aaa bizde yarin orada olacagiz allah nasip ederse.
karsilasiriz belki...

yaw bilmiyom pzartesi gidecem doktora kan uyuşmazlığı iğnemiz de yapılacak bir de tetanos aşısı onu da soracam :uhm:

sor mutlaka kendin cozmeye calisma.
cok calisiyorsun sen ondan bunlar klava:

elif_bs cim ne giyeceklerimizi yazalım da bari tanıyalım birbirimizi heheheh

elifim gecmis olsun canim.. ama sinüzite tutulmamaya bakin.. ceken bilir.. meret biseydir.. ne akar burnun ne durur, tikaniklikdan dolayi olan bas agrisida cabasi..

gülsahcim, masallah kizina.. 2 kg ya ne kalmis sunun surasinda.
.

Kırmızı karanfili göbüşümüze takalım tamammı:)))))))))))

canım esler olmasaydi bulusur birlikte yapar alisverisi uzerine cay bile icerdik aslinda :teytey:
ben izne ayrilinca bir eminonu daha yapariz olmadi hihoyyyt
yine de gozum hamilelerde olacak sırnaşık şey

elifim gecmis olsun canim.. ama sinüzite tutulmamaya bakin.. ceken bilir.. meret biseydir.. ne akar burnun ne durur, tikaniklikdan dolayi olan bas agrisida cabasi..
.
.

çerezim sagol minnoşum. insallah ilerlemeden onune gecerim iste, dikkat ediyorum bakalim :Saruboceq:

söyle bi yorum yapayim ben evlilikle ilgili..
bi evlenen pisman..bide evlenmeyen

Evet canım aynen ne güzel olurdu..Tamam sen izne çık gideriz birdaha...Nasolsa kesin eksik bişiler olur

Ben araba almadım yaa henüz almayaıda düşünmüyorum şimdilik nasolsa gittiğimiz yere arabayla gideriz otomobil koltuğu alacam ben...

Kızlar bakalım kocişler bizlere neler alacak doğum hediyesi..Ay sanki doğumu yaptıkda hediyesi kaldı demiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))))999

çok yorgunum bu gün bacak ve kalça ağrılarımdan uyuyamadım yine gece doktorumu aradım fizik tedaviye yönlendirdi yarına randevu aldım bir de nezleyim ,gözüm burnum kaşınıyor ,bir de temizlikçi var bu gün

mts cim bu kadar sıkıntı çekiyoruz bi doğum hediyesi alsınlar artık :CüvCüv:

gecmis olsun canım
alerjin varmiydi goz burun kasiniyor diyince biraz kıllandim.
sen ıhlamur limona devam et yine de. dikkatli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…