kızlar chicco nun outleti nerde var biliyomusunuz? İstanbul'da?
Canlarım yarın inşallah Havuzlu hana bebiş için alışverişe gideceğiz..kafam o kadar karışık ki ne alsam ne almasam..Aranızda fikir verebilecek olan var mı..Not alacam da...
yaw bilmiyom pzartesi gidecem doktora kan uyuşmazlığı iğnemiz de yapılacak bir de tetanos aşısı onu da soracam :uhm:
kırmızı karanfil filan takarmisiz sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:
Kırmızı karanfili göbüşümüze takalım tamammı:)))))))))))
Kırmızı karanfili göbüşümüze takalım tamammı:)))))))))))
elifim gecmis olsun canim.. ama sinüzite tutulmamaya bakin.. ceken bilir.. meret biseydir.. ne akar burnun ne durur, tikaniklikdan dolayi olan bas agrisida cabasi..
..
bebek arabası için bakıcam siz naptınız arama işini?
Tavsiyesi olan war mı?
slm tontisler, cogunuz kocislerden sikayetcisiniz benim gibi, hormonlarimizdan kaynaklaniyor demekki, 12 senedir benimki ayni o zamanlar ses etmezken simdi deliriyorum hareketlerine, sabah halimizi bir gorseniz gulmekten olurdunuz, once adami yatakta dovdum, horluyordu horultusuna uyandim yatagin icinde bakiniyordum, sonra gozunu acti nazan ne cok horluyorsun sen ya demezmi, tum cinlerim tepeme toplandi, bende birkac tane yapistirdim:mymeka: dovusup kalktik yataktan, kahvalti hazirliyorum yine sinirlendirdi, elimde tava vardi bu seferde tavayi kafasina bir vurdum, biraz sert vurmusum heralde bayiltcaktim adami:roflol: delirdinmi ne oluyor kalktigindan beri diyo, evet delirdimmmmmdelikafadulden
Can et nerdeki acaba...................
saol canım teşekkür ederim senin aldığında set mi?
çok yorgunum bu gün bacak ve kalça ağrılarımdan uyuyamadım yine gece doktorumu aradım fizik tedaviye yönlendirdi yarına randevu aldım bir de nezleyim ,gözüm burnum kaşınıyor ,bir de temizlikçi var bu gün
mts cim bu kadar sıkıntı çekiyoruz bi doğum hediyesi alsınlar artık :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?