hoşgeldin hacercim özledik seni
o uykuya dalma sorunu bende de var dediğin gibi sessizlik olunca uykum açılıyor ama tv karşısıda ninni gibi geliyor bende eşime diyorum burda uyursam hiç elleme bana ben gece uyanınca gelirim diyorumKızlar tünaydın herkese...
Ben de az evvel uyandım, geçmişi okuyup geldim... Geceleri uykuya dalmak artık bir işkence... Saat 2,5 sularında uyumaya niyetlendiysem de sanırım saat 4,5 sularında uyuyabildim... Tam TV karşısında film izlerken uyuyakalıyordum ki, kociş kaldırdı yatağa yatırdı. Oraya gidince sessizlikte bütün uykum gitti.:sm_confused: Sonra kalkıp yeniden oturma odasına geçtik, yeniden açtık TV yi... Kociş de yazık benim TV karşısında uyumamı bekledi yeniden. Horlamaya başladığımda tamamdır deyip yatağa yatırdı yeniden. :roflol:Hergün böyle ayrı ayrı maceralar yaşıyorum uyuyabilmek için. Geçen gece TV başına dönmek aklıma gelmeyince yatakta oyuncak filime sarılıp oturmuştum gün ışıyana kadar... Kocişe de yazık, zaten benden önce uykuya dalmak istiyor çünkü ben çok horluyorum.Benden sonraya kaldı mı dalamıyor bir türlü gürültümden... Kendine eczaneden silikon kulak tıkacı bile aldı ama fayda etmiyor... Çok utanıyorum kendimden, çoookkk....
afiyet olsun yarasın bebişine cokacimcoookaltunum hg canım..
meyve yiyorum kızlar hadi gelin.
bence eskisine göre yavaş bile ilerliyoruz nazar mı değdi ne :uhm:hosbulduk fundacim, hosbulduk..
ne kadargecmis birikmis ya.. oku oku anca bitirdim..
sizleri bos birakmaya gelmiyor inanki
cerezimmm hoşgeldin... Valla yokluğun fena halde hissediliyor... Bir daha bu kadar uzun süre kaybolma emi!!!
bence eskisine göre yavaş bile ilerliyoruz nazar mı değdi ne :uhm:
ezgi nerelerde bu arada??
ne zamandir görünmüyor oda??
geldimi acaba annesi ?
kızlar biz göbeklerimizi nereye koyuyorduk yaa..
bulamadım fotoğraf koycam..
kızlar biz göbeklerimizi nereye koyuyorduk yaa..
bulamadım fotoğraf koycam..
Ezgi'den haber alamadığım 6. gün bugün... :uhm: Ben de endişeleniyorum artık... Annesi vize almış, 15 Ocak'ta gidecekti... Valla ne etsek de ulaşsak bilmiyorum... :sm_confused:
aman aman maşallah de poponu kaşı dilini ısır ne bilim bişeyler yap işteeedelikafaduldenbenmi anormalim acaba..
ben ne güzel uyuyorum
hatta esim diyor yataga girmeden 10 saniye önce basliyorsun uyumaya diye..mirmirmirmir
simdi iyide.. kizim dünyaya geldimide o uyanmadan 10 saniye uyanabilecekmiyim acaba-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?