2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aman aman maşallah de poponu kaşı dilini ısır ne bilim bişeyler yap işteeedelikafadulden
kendi kendine nazar değdirecekklava:

uyku dedikde elif geldi aklima..
o bendende fazla uyuyor.. şakkıdı
nerelerde o hanimefendi acaba..
kulaklari cinliyasica
delikafadulden

hoşgeldin mesajları yollayan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.

benim şimdilik uykuyla aram çok iyi.. inş. hep böyle olur.çünki uyku en büyük hobimm. biraz daha tadını çıkaralım marta kadar değilmii.. eşimde benim gibi boş vakitlerimizi uyuyarak geçiriyoruz.. ve bebeğimizinde hayırlısıyla bizi çekmesi için dua ediyoruz.

e bizde bu duaya topluca bi amin diyoruz :Saruboceq:

bu arada hosgeldin sende aramiza canim
:1hug:

Selam arkadaşlar. Biz geldiiik.
Kahvaltıda annemler vardı. Babam ve eşim işe gittiler. Bizde annemle sağlıkocağına gidip geldik. Bebişimin pozisyonu başaşağıydı. Ebesi kalbini dinliycek,iki depik attı tosun paşam ebesine.
Annem burdan güne geçti.
Bende bebişimin ütülerimi yaptım,ihtiyaç olacakları hastane çantamıza yerleştirdim nihayet.Daha yeni oturdum pc ye. Bakalım sabahtan beri neler olmuş?

selam kızlar ....ay yoruldum ya sabahtan beri müşterilere ödeme ayarlamakla geçti günüm....çek çek çek...ama bu arada kendi tazminatımıda ayarlattım ...yarın alırım kısmetse tazminatımı son gün nede olsa...cumada sabah hastaneye gidip raporumu alıcam...ve bırakıcam işyerine....
kızlar sizin içinizde de yangınlar oluyormu....sanki tam göğsümün ortasına bir kor oturuyor..yanıp duruyor...hele birde geğiirsem şişkinlikten dolayı itfaiye çağırasım geliyor....

delikafadulden delikafadulden Anaaaaaaaaaaaaaaaaam delikafadulden delikafadulden yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :dance: :dance:
:sm_cool: :sm_cool:8. aya atlamışım bendeeeeeeeeeeeeeeee:teytey: :teytey:

Valla bende de durum farksız... Midem iki göğsümün ortasında... Midem yandığında bağrım yanıyor resmen.... :roflol:
delikafadulden Anaaaaaaaaaaaaaaaaam delikafadulden yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :dance:
:sm_cool: :sm_cool:8. aya atlamışım bendeeeeeeeeeeeeeeee:teytey: :teytey:
Tebrik ederim, ne güzellll. Darısı benim başıma... Az kaldı benim de 8. aya atlamama...

hastane çantasını düzelten arkadaşlar;
bir topic açalım da fotoğraflayın.bilgi olsun bize..olurmu?
buketcim müsaitsen aç mesela sen..

slm kızlar bende 15 gün aranızda olamayacağım okuluma gidiyorum finallerim başlıyor 15 ocakta bitecek kızım bana ugur getirir de inşallah tüm dersleri verir geliriz..herkes kendine iyi baksın ben yokken öpüyorum cokk

kızlar okumadım geçmişi çokmutluyumda onu haber vermeye geldim....

suyum ip kadar da olsa tuvaletteki çeşmeden akıyor..hemen doldurmaya başladım wc yi temizledim..şimdi dolsun banyoya geçcem..acaba attığım fırça işe yaradımı yavaş yvaş mı gelecek...
su ne büyük nimetmiş..kurtlanacaktık artık

Yıldönümünüz kutlu olsun canım. Ömür boyu böyle mutlu mesut geçinin inşallah.

Maaşallah canım bunların hepsini bir akşamda mı yaptın. Enerjine hayran kaldım.

Hoşgeldin aramıza canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

aynen ezgiyi bende merak ediyorum kızlar..Allahın izniyle iyidir inşallah:Saruboceq:
şştt bide bu linke bakın bakim..yazınki halim..temmuz muydu neydi..

http://www.kadinlarkulubu.com/4717808-mesaj602.html
Şu gülen yüzün hiç solmasın inşallah. Kızında güzelliğini senden alsın emi tatlişko.

hastane çantasını düzelten arkadaşlar;
bir topic açalım da fotoğraflayın.bilgi olsun bize..olurmu?
buketcim müsaitsen aç mesela sen..

Yeni topicler çok karışık. Nereye açılacak şimdi o.? :uhm:

edacım bol şanslar canım. İnşallah verirsin hepsini. Güzel haberlerle dön emi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…