2009 Mart Bebişlerinden Tuzla-Pendik Civarında Oturan Var mı?

luffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
783
10
Arkadaşlar aramızda Tuzla-Pendik civarında oturanlar var mı? Havalar düzelmeye başladı. Bebeklerimiz için oyun grubu yapalım mı? alkisalkisalkisBen artık oyun oynarken tek başıma Can'a yetmemeye başladığımı hissediyorum. Kendi yaşıtlarıyla vakit geçirmesinin çok faydalı olacağını düşünüyorum. gamyoncuiremsu
 
oleyyyalkisalkisalkis ne dersin oyun grubu yapalım mı? bir kaç arkadaş daha katılırsa çok iyi olur bebişler içingamyoncuiremsugamyoncuiremsu
 
Evde olsam hiç vakit kaybetmem bir oyun grubuna dahil olurdum.

Geçen hafta Ali Tuna kendisinden 44 gün büyük kuzeni Zeynep ile 1 hafta geçirdi. ınanılmaz güzel oynadılar. Ve birbirlerinden çok etkileniyorlar.
Sosyalleşmeleri açısından çok önemli gerçekden.
 
Evde olsam hiç vakit kaybetmem bir oyun grubuna dahil olurdum.

Geçen hafta Ali Tuna kendisinden 44 gün büyük kuzeni Zeynep ile 1 hafta geçirdi. İnanılmaz güzel oynadılar. Ve birbirlerinden çok etkileniyorlar.
Sosyalleşmeleri açısından çok önemli gerçekden.

Evet Melekciğim ya çok haklısın. Biz de geçen gün yan komşularımızla tanıştık. 1.5 yaşında bir bebekleri var. Mutfak camından hep görüyordum bahçede oynarken. Geçen gün seslendim bebekler tanışsın diye. Giyinip çıktık. görsen Can nasıl mutlu oldu. Evlerine davet ettiler. 1 saat kadar kaldık ama o 1 saatte aslında oğlumun artık bebeklikten çıktığını anladım. Yeni arkadaşıyla kıkırdaşıp durdular. ele-ele tutuştular. alkisalkisalkisEve dönerken ağladı kuzum benim. meğer arkadaş istiyormuş. gamyoncuiremsu
 
ay ne güzel kızlar ya kurun oyun grubu. bende kızımı alt komşunu ogluyla tanıştırdım 3 ay büyük bizden arda. daha 2 kez görüştüler ama sanırım arda birdehe kızımı görmek istemeyebilir. kızım en son görüşmede mahvetti ardayı. çocuk kıpkırmızı pldu mücadeleden. çocugun üzerine çullanıo oyuncakları döverek elinden alıo emzigini kapıp kendi agzına atıo ki halbuki ben kızıma asla emzik veremedim aynı şekilde biberonda istemedi ama şimdi ardayla oynamaya gidecekleri zaman emziğimizle gidiyoruz. ay çok utandım kızım beni mahvetti sanırım onun yüzünden arkadaşını kaybedicezzz:roflol: çok şaşırdım kızımın bu haline şoklardayım valla:roflol:
 
bende askeri lojmanlarda oturuyorum. yakınmışız zemuszemus benim oğlan ile yaşıt arkadaş yok ama büyüklere nasıl kafa tutuyo bi görseniz çok fena olacak benim oğlan çoook :eek:
 
bende askeri lojmanlarda oturuyorum. yakınmışız zemuszemus benim oğlan ile yaşıt arkadaş yok ama büyüklere nasıl kafa tutuyo bi görseniz çok fena olacak benim oğlan çoook :eek:

çok sevindim canım ya. gerçekten yakınmışız. ilk fırsatta tanıştıralım bebişleri alkisalkisalkis
 
ben ve oğlum çok mutlu olacağız sizinle tanışınca ve oyunlar oynamaya başlayınca opuyorumnanaktan
 
:teytey:
selam kızlar ben nisan annesiyim ama pendikde oturuyorumm :d

olsun ; pendikle tuzla arası yarım saat. ama sana bişi söliiim mi tuzla sahil nasıl biliyomusun cennet gibi sessiz sakinn, yemyeşiiil ve bir kez gel hep gelmek isteyeceksin pendik te sahilmi var diceksin emin ol. bende bekarken pendikte oturuyordum. sokağa çıkmak istemezdim.

varya hatta haftasonları havalar düzeline pikniğe bile bulışalım kuzularımızla ben hiç gelmicem eve her akşam sahilde olacağım bütün kış çok sıkıldık eşimde balık tutar sahilde çok sever :sm_cool:
 
X