bizim nüfusu babamız doğduğu günün hemen ertesinde çıkarttı sağlık ocağından istediler o haftada sağlık karnesi çıkarıldı ben çıkamadığım için eşim halletti daha doğrusu okuldaki m. yardımcısı yaptı evrakları ben doldurdumoy maşallah
öpme beni hee süper fikir:lepi:
güle güle kullanın
teşekkürler kizlar :) peki sormasi ayip bu işi eşimin yapmasimi gerekiyor ben yapsam olurmu?? cünkü eger eşime kalirsa vah zavalli yavrum dicem :)))) cocuk 15 yasinada kadar kesin bekler :)))))) babamiz okadar tez canlidir anlayacaginiz kaydirigubbakcemile3
canim bende kullanmiştim bi ara uyu oynadan..sürekli kakasi dişari kaciyordu..cok azcik daha küçük oluyor onlar cünkü..sonra ikisininde 54lü paketleri vardi carrefourda..tane fiyatina böldügünde tane basina cok az fiyat farki oldugunu görmüştüm..37 kurusmu neydi :) tane olarak..tabi 54 ile carpinca 4-5 tl oluyor![]()
oyy oyyy :)) canim dogdugunda kimliğini cikarmadiki adam :))) ben daha geçen ay gittim cikardim..eşim cok ama cok üşengectir böyle konularda..hep erteler..Allah'tan nufus cüzdanini ben alabiliyordum..ona kalsa anca okula baslayinca alirdi :)))))
diyetisyenlerin diyet vereceğini sanmıyorum canımıncihaaaan haftaya uyar bana göörüşelim mutlaka konuşur ayarlarız ikimize de ortak bir gün...
buarada bende kilolarımdan çok şikayetçiyim normal doğum yapmama rağmen gitmedi kilolarım hala 8 kilo fazlalığım var... ben emzirdiğim için diyet yapmaya da korkuyorum ama bu hafta diyetisyene gideceğim sütümü azaltmadan yapabileceğim bi liste isteyeceğm... başka türlü olmuyor çok hoşnutsuzum bu durumdan hiçbir kıyafetime sığamıyorum (...
bez konusuna gelince ben 1 ay öncesine kadar prima kullanıyordum ve her gece sızıntı yüzünden kıyafet değiştirmek zorunda kalıyordum... sonra huggies i denedim ve çook çok memnun kaldım... şimdi huggies e devam ediyoruz... tavsiye ederim ben çok memnunum...
huggies i ben de kullanıyorum prima da kullanıyorum huggies çıkartmıyo ama ıslak kalıyo gibime geliyo sık sık değiştiriyorum 80 lisi 17 tl
biliyosun bende sadece anne sütü veriyorum ve 4 ayımız bitti 15 gündür günde 3 yada 4 defa ya düştü kakası :kedi: