bende iyiim cnm sağolasınslm özlem,iyiyiz sen nasılsın?
hosgeldın öziii nasılsın canım..
vardı burda ogertemenler ama ben hıc bıyolojı ogrt olanını hatırlamıyom pıstık ya sınıf ogretmenı cogu sanırım:uhm:
Semoşum ben Esra ya uğlasamadım haberın olsun buluşma heralde haftaya kalıcak...
aferin kız semraa 2 kilo heee vay beee ay milletin kilolar gidiyorrrr ben nediceğimmmm(
birsoooo naber tatlım oh evin mis olmuş cuma günü bana da kadın gelecek şimdilik ev idare eder zaten domuz giribinden dolayı tuvaletlere her dakka çamaşır suyu dökülüyor aman ya piskopata bağladım heeee
bende yatıorum kızlarr hadı herkeze ıyı gecelerrrrrr...............
bende çıkıyorum kızlar hadi görüşürüz iyi geceler hepinize...
özlemcim ben öğretmenim sınıf öğretmeni ama ablam biyoloji öğretmeni anadolu lisesinde bir sorun varsa ona sorayımm
Günaydin Kizlar,
Öncelikle Cumhuriyet Bayraminiz kutlu olsun diyorum...
Ikinci olarak, dün o kadar yazdim, sayfa kilitlendi, yazdiklarim uctu gitti. Sonra yeniden denedim, yine aynisi oldu. Sinir oldum gelmedim bir daha.
Son olarak, dün Doruk ilk corbasini icti ve cok sevdi. Kabak corbasi yaptim. Icine de yadirgamasin diye 30 ml kadar sagdigim sütten ekledim, bir kasenin hepsini icti posalar haric.
Dün yazdiklarimdan aklimda kalanlar:
Gülsah, ben 2,5 aydir sepette yatirmiyorum, boyu biraz uzun oglumun, birde hareketli. Saga sola tosluyordu sürekli. Yazin tatilde park yatak almistik, onu kullaniyoruz simdilik. Odasina almayi bir süre daha düsünmüyorum, gece emmek icin 2-3 kez kalkiyor, yanindayken bile duymuyorum bazen, o zaman hic duyamam.
Tuba, senin kizin aksamüzeri iyice uykusuna doyuyor, o yüzden öyle mizikcilik yapiyor olmali. Bence uyumak istediginde inatla uyutma. Birde gün dogumunu sinyal olarak aliyorlar galiba, günes dogdugu anda benim oglum mutlaka kalkacak. Iki gündür iyi gidiyor gerci ama yine de sabahin köründe dikiyor beni genelde.
Sibel senin su diyet listeni yollarsan, sevinirim. Ayrica Doruk uyku konusunda epey istikrarli gidiyor birkac gündür, darisi Yagiz kuzumun basina...
Hosbulduk Ceren, ne güzel kuzunla 3 gün. Keyfini doya doya cikartopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?