2009 Mayıs Anneleri

slm özlem,iyiyiz sen nasılsın?
bende iyiim cnm sağolasın
hosgeldın öziii nasılsın canım..
vardı burda ogertemenler ama ben hıc bıyolojı ogrt olanını hatırlamıyom pıstık ya sınıf ogretmenı cogu sanırım:uhm:

hoşbulduk cnm
hımmmm sınıf öğretmeni demek
biyolojiden tezsiz yüksek lisan s yapıyorum cnm ben
staja gidiyorum da yardım gerkiyor
günlük plan için
biyoloji öğretmeni bulamazsam diğer öğretmenelr yardımcı olur artık
off nasıl biter bu okul hiç ders çalışamıyorum ki
ev işi
çocuk,misafir

neyse çok uykum var kızlar geldim bi bakayım dedim size
hepinizi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
iyi geceler
kızı da şimdi douyırdum biraz uyur bende rahat rahat yatarım inşşhihoyyythihoyyythihoyyyt

özlemcim ben öğretmenim sınıf öğretmeni ama ablam biyoloji öğretmeni anadolu lisesinde bir sorun varsa ona sorayımm

Semoşum ben Esra ya uğlasamadım haberın olsun buluşma heralde haftaya kalıcak...

canım haftaya yapalım konustum ben esrayla sen nezaman musaıtsın persmbe yada cuma olurmu tatlım

sagol canım ya gıtsın artık kılolar yapıştı kaldı
ya sorma su domuz grıpı olayını herkes psıkopata bagladı ya hepten kafalar karıstı

bende yatıorum kızlarr hadı herkeze ıyı gecelerrrrrr...............

ıyı geceler canım Şeniz

bende çıkıyorum kızlar hadi görüşürüz iyi geceler hepinize...

ıyı geceler bacılar bende cıkayım sımdı yattılar ama heran kalkabılırlr ya kızım huy edındı sabaha karsı uyuyor gecen sabah 5 de yattı cogunluklada 3de yatıyor sıyırcam kafayı kızım sabaha karsı yatıyor oglumda sabaha karsı 6 da kalkıyor anlaşmalımı ne bunlar

özlemcim ben öğretmenim sınıf öğretmeni ama ablam biyoloji öğretmeni anadolu lisesinde bir sorun varsa ona sorayımm

canım ya
staj yapıyorum okulda biyooji öğretmeni olucam
ama hiç vaktim yok ve bazı şleyleri nasıl yapacağımı dahi bilmiyorum
bana biyolojiden 9-10-11.sınıflar için günlük plan gerekli cnm
ablanda varsa bana yollasa çok sevinirim
birde gittiğim okulda öğretmenler sunum yapıyorlar hep
pc de kayıtlı ders notları power pointler falan varsa bana yollasa acayip mutlu olurum esen ya

herkese günyadınnnnnnnnnnnnnnnnn uyumadı benim kız yine deminden beri oynuyoruz

herkeslere günaydınlarrrr hihoyyyt
bayramınız kutlu olsunnnnn turkbayragi turkbayragi turkbayragi
bugün 29 ekim çalışıyoruz ama bunun yerine yarın, cumartesi ve pazar 3 gün evdeyim kuzumla çok mutluyum alkisalkisalkis
çokkkkkkkkkkk :teytey: :dance: :sm_cool:

herkes iyi umarım....
bakalım bugün kimler buralarda?

Günaydin Kizlar,

Öncelikle Cumhuriyet Bayraminiz kutlu olsun diyorum...

Ikinci olarak, dün o kadar yazdim, sayfa kilitlendi, yazdiklarim uctu gitti. Sonra yeniden denedim, yine aynisi oldu. Sinir oldum gelmedim bir daha.

Son olarak, dün Doruk ilk corbasini icti ve cok sevdi. Kabak corbasi yaptim. Icine de yadirgamasin diye 30 ml kadar sagdigim sütten ekledim, bir kasenin hepsini icti posalar haric.

Dün yazdiklarimdan aklimda kalanlar:

Gülsah, ben 2,5 aydir sepette yatirmiyorum, boyu biraz uzun oglumun, birde hareketli. Saga sola tosluyordu sürekli. Yazin tatilde park yatak almistik, onu kullaniyoruz simdilik. Odasina almayi bir süre daha düsünmüyorum, gece emmek icin 2-3 kez kalkiyor, yanindayken bile duymuyorum bazen, o zaman hic duyamam.

Tuba, senin kizin aksamüzeri iyice uykusuna doyuyor, o yüzden öyle mizikcilik yapiyor olmali. Bence uyumak istediginde inatla uyutma. Birde gün dogumunu sinyal olarak aliyorlar galiba, günes dogdugu anda benim oglum mutlaka kalkacak. Iki gündür iyi gidiyor gerci ama yine de sabahin köründe dikiyor beni genelde.

Sibel senin su diyet listeni yollarsan, sevinirim. Ayrica Doruk uyku konusunda epey istikrarli gidiyor birkac gündür, darisi Yagiz kuzumun basina...

günaydın canım koşgeldinnn

slm kızlar

ya birsen banamı gelmeyi düşündünüz dünde ben giremedim niye arayıp haber vermediniz bana???

ne zaman isterseniz buyrun dedim..

kimsedende ses çıkmamaış bi arar esen bende gelcem demiş ki tabiki geleceksin::)))

valla kızdım kendime dün giremedim die ama misafir vardı cumarteside var diger günler bekliyorumm...

of ya kimse yok nirdesiniz??

kızlar kulaklarım tıkanmış tv sesi çok açıkmışmış çubuktan farkettim ne oldu ya nederler bugulu duyuyorum (uyduramadım bişi ) o göz içindi dimikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neysem bişi sorcam...

benim cadının eline oyuncak,sayfa ki çok seviyor kagıt küçük kitapçıklar,mendil vs. elinde tutmayı çok seviyor ve sıkı sıkı tutuyor kazara düşse elinden yada alınca, alıyorum çünki çok hırslanıyo tutarken terliyo o yüzden poşet falan asla vermiyorum alıncada çok aglıyo sanki bi yeri acıyormuş gibi çıglık çıglıga aglıyor zor sakinleştiriyorum bazen sakinlemiyor tekrar eline verdigimi hissettigi anda susuyor bu ne şimdi??

babasının hoşuna gidiyo ama ben bozuluyorum hani çocuklar vardır ya elindeki alındımı sadece aglar ve bişi yapamaz hatta katılır aglamaktan elinden alana degil,elindiki niye gitti diye tepkilidir ayy çok kızardım başımamı gelecek ne?

sizinkilerde böylemi ya bazı görenler çok şaşırıyo ve hoşlarına gidiyo kahkaha atıyolar bozuluyorum işte off uzuattımda uzattım nysem iyi bayramlar çok öptüm herkeslerii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nurten cnm evet düşündüm ama ama ses çıkmadı sonra bugün eşim işe gitti cnm o yüzden gelemezdim bende aksam uyuz patronu demiş geliyorsunuz diye adamın dini imanı para olmuş...

ama önmüzdeki hafta cnm ben gelebilirim ....şimdi diğer arkadaşlarımı beklersem onların uygun olduğunda ben olmaya bilirim iki çocukla tek başıma zor gelirim ama önümüzdeki hafta annem bizde olacak ananemi evde bırakırız yemeğini hazırlayıp...gelmeden birgün önce hem buraya yazarım hemde seni ararım cnm ok..mii

bu arada benim çocuklarda o dediğini yapıyor cnm...ağlıyolarda ama o kadar çok değil hemen çıngırak veriyorum ben onlara susuyorum...poşetten kokuyorum ya ben içerdeyken kafasına geçirirlerse...
sonra kağıdıda yiyebiilirler artık dişler damaklar hat safhada

merhABALAR KAYGANA ........sabah beni uyutuyor sağolsun ...çocuklara mama yapıyorum o yediriyor.......o bez çok kullanıyorsun diyen kadın şimdi kendi zırt pırt alıyor bezleri.bugünde alişin eline 50 tl vermiş kuzulara pantolon alın bayram dedi.....geçende 20 tl vermişti kuzularımın bayramlık parası hazır........bende diyet yapıyom dün evi temizledim full sonra yemek yaptım çocuklarla uğraş...sonra yürüyüş yaptım yarım saat çok yormadı beni...eskiden olsa kesik kesik olurdum ....oturarak çalıştığımdan ...iki kilo almışım onu verecem sonrada ...diğer kilolaro annemler geiyor pazar günü eşim seyhate gidecek ...onlar varkende diyet ve spora devam.....hee bide netimde problem var ondan giremiyorum ttn haber verdim bakalım ne olacak.....

evet bende sürekli eline birşeyler veriyorum vermezsem ağlıyor durmuyor...
birde birşeyle oynuyor bir müddet sonrada ondan da sıkılıyor başka birşey vermem gerekiyor ..

Merhaba anneler,
Herkesin 29 ekim bayramı kutlu olsun.
Benim kız 5. ayını yeni bitirdi ve artık ek gıdalara başlamak istiyorum.
Öncelikle bi mama kaşığı ve cam rende almalıyım.Mama kaşığı bi ucuz olanları var bi de silikon diye pahalı olanları var.Farklı olan nedir bilen var mı?
Bi de 5. ayda ona verilmemesi gereken meyve sebze var mı bilgisi olan bana yazarsa sevinirim.
süt 1 yaşına kadar vermeyin diyorlar.Peki yoğurdu neyle yapıyo onu da anlamadım ben.
Son olarak bebek arabası alcam da hem hafif hem kullanışlı hem ucuz olsun istiyorum.Kullanan arkadaşlar tavsiye ederse sevinirim.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…