2009 Mayıs Anneleri

Herkese tünaydınlar bacılar a.s.

Dün akşam spora gittim yoruldum diye kızım acıdı heralde bana ve bu sabah 10'a kadar uyuduk birlikte. Sonra kahvaltı yaptık babamızla, evi toparladık. Sonrada kuzumu yıkadık. Şimdi baba kız koyun koyuna uyuyorlar yine. Bende size bakayım dedim. Biraz ütüm var onları yapmam lazım. Aslında çok ütüm vardı ama dün ben spora gidince kayınvalidemle kayınpederim bize gelmişler yine kafamçokkarıştı Defne uyuduktan sonra ütülerimi yapmaya başlamış ne hikmetse. Ben gelince gördüm. Bırak anne zahmet etme ben yarın yaparım kalanını derim. Oda sağolsun hiç ikiletmedi beni ve hemen yarıda bıraktı kaydirigubbakcemile3 Neyse bende o kalanları yapıcam bugün. Dışarı çıkmayız heralde dinleniriz. Yarın anneme gidicem zaten. Tüm gün ordayım. Akşam yine spor var.

Bu arada salı günü tam 15 gün oldu spora başlayalı. Ve dün tartıldığımda verdiğim kilo 2,5'du :lepi::lepi: 79,5 oldum. Ay 7'li rakamları gördüm ya darısı 6'lı rakamlara. Akşamları spordan gelince karnım çok acıkıyordu. Meyvede kesmiyordu beni. Cornflakes aldım. Bol meyveli olanından. Bide Pınar'ın %0,1 yağ oranlı light sütünden aldım. Dün akşam koca bi kase yedim. Ay bi şişirdi beni. Harika oldu böyle.

Neyse benim çenem düştü yine. Onlar uyanmadan şu ütülerimi halledeyim. Öptüm hepinizi a.s.

Çok geçmiş olsun canım a.s.

Bu arada 2 kilo harika bravo sana alkisalkisalkis

Benimkide aynı. Nerde kumanda, fotoğraf makinası, bilgisayar, telefon görse anında saldırıyor kaydirigubbakcemile3

Kabızlığınızında geçmesine çok sevindim canım a.s.

Aaa tüh ya geçmiş olsun canım :çok üzgünüm:

Yoğurt gaz yapar mı acaba ya :uhm:

Canım Büyümix değil Babymix ver. Benimki kız hep hazırcı olduğu için evde yaptığım yoğurdu yemiyordu. Ama Bzbymix'in bi kutusunu rahatlıkla bitiriyor a.s.

Ayyy kim gelse başına kalıyor bacım ya amaaannn klava:

Valla canım ben ilk patates ve havuçla başladım. Sonra pirinç, mercimek ekledim. Şimdi ise patates, havuç, kabak, kereviz, pirinç, mercimek, irmik ve daha önce kayınvalidemin hazırlayıp buz poşetlerine koyduğu kemik suyundan bi top atıp yapıyorum a.s. 3 günde bir eklesen sorun olmaz heralde.

Valla canım ben başından beri wee'nin silikon kaşıklarını kullanıyorum. 2'lisi 5 yada 6 tl'ya satılıyor. Gayette memnunum. Sterilizatöre falan giriyor. Kaynattım da hiç sorun olmadı.
Bizde sebze çorbasına 5.ayda başladık. Doktorumuz önce patates ve havuç ver sadece dedi. Sonra 3 günde bir kabak, brokoli ve irmik ekle dedi. Bende öyle yaptım. Şimdi ise patates, havuç, kabak, kereviz, az pirinç,mercimek,irmik ve kemik suyu ekleyip yapıyorum Ama patlıcan ve ıspanak yasak diye biliyorum 1 yaşına kadar :uhm:

Ay bu site gıcık etti bugün beni yaaaa klava:

Tüm gün evdeydik zaten dışarı çıkmadık. Bide site bozuk olunca sinir oldum iyice kötükedihüso

Bende sıkıntıdan sütlaç pişirdim kaydirigubbakcemile3 Netten buldum tarif, ilk defa yaptım bakalım nasıl olacak :uhm:

Tabi ben saece 1 kase yicem isteyene yollayabilirim zemuszemus

ay benimde canım bugünlerde nasıl sütlaç istiyordu kız Allah iyiliğini versin ne söylüyon şimdi kalkıp sütlaç mı yapacam yavssss:))

ay benimde canım bugünlerde nasıl sütlaç istiyordu kız Allah iyiliğini versin ne söylüyon şimdi kalkıp sütlaç mı yapacam yavssss:))

Üşenme yap kız ben netten buldum valla ilk defa yaptım. Kaselere doldururken sanki biraz sulu gibiydi ama bi soğusun bakıcam artık tuttu mu diye. Olmazsa sizden tarif isterim a.s.

Kocamın karnı acıkmış. Pilavımı yapayım bari. Gelirim yine. Öptüm sizi a.s.

selam güzeller..zemuszemus
sonunda nazlı sitemiz açılabildi..
site kapalı olunca kimsede bişey paylaşamamış bugün..neyse acısını çıkarırız ne de olsa
bize gelince bugün sabahtan işlerimizi halledip saat 2 gibi doktorumuza gittik,
oğlum 7 kilo 67 cm olmuş,şu anda 5,5 aylık
rota aşımızı,zatürre aşımızı olduk..çok ağladı kuzum kıyamam ben ona..
VE artık doktorumuz ek gıddalara yavaş yavaş geçebiliriz dedi ve program verdi,
ama kızlar bişey deyin bana,ilk hafta çorba ile başlıyoruz,patates havuç,pirinç zeytinyağ,hergün artı bir sebze eklenecek
ikinci hafta yoğurt kendimiz mayalıcaz,hazırlar yasak dedi
üçüncü hafta muhallebi
dördüncü hafta kahvaltı(yumurta bir yaşına kadar yasak dedi kafamçokkarıştı)kahvaltımzın içinde bir tatlı kaşığı ceviz ve pekmezde var..
beşinci hafta meyva sularına geçicez
ışte böyle her hafta birine başalyalımki bişeye karşı alerjisi filan varmı bakalım dedi..

şimdi size sorum şu sizde yumurta veren varmı??
ve ilk hafta çorbayla başlayan varmı.?(bu arada çorbada kıymada var)???

afiyet olsun pınarcım,spora devam hadi vereceksin kiloları!!!

mrh kızlar ay bu sıteye kac gundur gırmekte zorlanıyorum zaten vaktım olmuyor fırsatım oldugundada sıteye gıremıyorumm
herkescıkler ıyıdır umarım opuyorumnanaktan

selam canım ben bebedorun kasığını kullanıyorum memnunum ama wee ve nubbyninki de güzelmiş
patlıcan yasak ıspanak veriyorum ben çünkü dr un verdiği tariflerde var
yoğurdu bazen günlük sütle bazende annem güvendiğimiz biri var taze sağıyor onun sütüyle mayalıyorum Ahsen çok seviyor

Canım hoşgeldin. Oğluşuna maşallah Ek gıdalarınızda hayırlı olsun. Biz ilk meyve püresi ve muhallebi ile başlamıştık. Sonra yoğurt ve çorbaya geçtik. Kahvaltıyı sanırım doktor bu hafta vericek. 6.ayımız yeni bitti çünkü. Ama ben mamayı yemediği zamanlarda karnı doysun diye sabahları Bebelac'ın hazır kahvaltısını veriyodum. Bildiğim kadarıyla Sibel ve Birsen yumurta koyuyorlar kahvaltılarına a.s.

Benimkide makarna istiyoo he he bende yapıyım bari kıyamam..

Afiyet olsun canım a.s.

mrh kızlar ay bu sıteye kac gundur gırmekte zorlanıyorum zaten vaktım olmuyor fırsatım oldugundada sıteye gıremıyorumm
herkescıkler ıyıdır umarım opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım sağolasın sen nasılsın a.s.

Yemeğimizi yedik, şimdi sabah ütülediklerimi yerleştireyim. Sonra Defnoş'un çantasını ve spor kıyafetlerimi hazırlayayım. Sabah erkenden anneme gidicem, eşim bırakıcak. ORdan da akşam spora giderim alkisalkisalkis

slm kızlarr yaw herkez girmiş siteye yazmış muhabbet etmiş kaç gündür bi tek ben mi giremiyom yaw mafoldumbenmafoldumben

herkez iyi inş :hulya:

sebze muhabeti olmuş pınarcım patlıcan doğru 1 yaşta önce verilmiyor ama ıspanak verilirmiş Şeniz

ben bugun yaptım çorba içine
havuç
patates
brokoli
ıspanak
t.fasulye
k.mercimek
pirinç
kıyma
ve z.yağı koydum

taze yapınca daha iştahlı yiyiyor 2 günde bir yapıyorum artık kaydirigubbakcemile2
aslında bunu ilgili alana yazmam lazımda oraya pek kimse uğramıyor yaw :uhm::uhm:

ohh afiyet olsun cnm gazel bebeğe..yesinde yarasın bolbol et olsun,kusmaları geçmiştir inşallah..

bende en fazla üç günlük yapıyorum maşallah çok güzel yiyiyor daha et suyu koymuyorum ama hafta içi annem koyuyormuş bende karışmıyoumm

Hoşgeldin canım a.s. Evet bikaç gündür bi gidip bi geliyo site. Afiyet olsun Gazel kuzuma a.s. Benimkide şu çorbayı bi iştahla yese. Demek ıspanak yasak değilmiş. Bende ekleyeyim o zaman a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…