selam hrkeslere
bır hafta aradan sonra nıhayet fırsat buldum benım kuzular bır haftadır hem rahatsıdılar hemde aşı olduklarında cok ateş yaptı 39 oldu hep ateş
ılacla bıle ancak 38 lerde durdu tabı boyle olunca huysuzlukları arttı bır haftadır felakettım anlıycanız
tabı bu arada gecen carsambada zayıflamak ıcın mezoterapıye ve dıyete başlamıştım bugun kontrolum vardı tam 2 kılo vermışım neysekı son zamanlar mutlu olucam bırsey oldu sonunda
gecmişe hıc bakamadım bır haftayı okumaya kalksam bır hafta daha gecer kesın hepınızı ve kuzularınızı cook opuyorum
kıslarrr slmm nasılsınızzz uzun uzun yazmk vardı ama nerdeeee benım sıpakucaımda...pc ye merak sardı bugunlerde:)))))))))))))elektronıkcı olcek benım sıpa herhell kumanda hesapmak.pc.foto mak...vs gorunce heycn yapıo ıstıyo oyuncklarına bakmıyo bıle hınzırrrrr..
burcu kıs benımkı encok kaanı begendı facede azonce pınar ve tubanın kızlarının vıdeosunu ızlettım tepkı yok kaanı acıom büvvvv vıdeosunu konusuo kuzucuk:))))))))erkek erkeı tanıo herhalll muhabbet edıo benımkı kaanla cekem dıom o hsalını kamerayı gorunce saldırıyooo:))))))))))
kabızımız bıttı gıbı bugun kendısı yaptı kuzumunn ohh rsahatldım.....
Ay ya telefonumu kaybettım.Yakında kendımı kaybedıcem.Spora gıttım geldim farkında değilim esım gelince farkına vardım ama yok.Turkcellı aradım iptal ettım hattı.Gelirken taksıye bınmıştım heralde orda düşürdüm.
Aslı nerdesın sen ya...
Kızlar mrb, ay şunu yazana kadar cnm çıktı ya oğlanın gazı var yarım saatte bir uyanıyo gece uykusundan ağlayarak, yoğurttan şüpheleniyorum, eşim verme yoğurt bence fln diyo.. off bi şeyde doğru düzgün gitseydi taş yağardı zaten.. geçmişi okucam bi ara inş. bi yaramazlık yoktur, bu arada gece muhallebisini veremedim bugün deli gibi uykusu gelmiş aynen sızdı şimdi ara ara bağırarak uyanıyo...
aaaa yazımı bitirmeden gitti,anlamadım nasıl oldu..
neyse bizde oğluşu uyuttuk çay içicez şimdi eşimle..
Oğluma büyümix verdim bu akşam biraz elmalı armutlu yedi sevdide..Dur bakalım yarın doktora sorucaz ver derse veririz artık..
Gerçi yoğurtda mayaladım o da olmuştu bakalım soruyumda hangisini ver derse onu vericem artık!!
kızlra benim kaynananın keyfi yerinde yaa.hafta sonu gidecem dedi kaynıma
bu kadın alışkanlık yapmasın yaaaa gelme işini ....yatağını açıyorum istediği yemeği pişiriyorum ...
çeneside durmuıyo (evde anlatacak kimse yok)
sofra önüne geliyor ...kalkıyor....o sadece çocuklarla ha ha ha hihihihihi
valla çok rahat sıcak ev o hesabını yapar evde şu kadar doğalgaz gider bu kadar sifon çekilir diye
istemiyorum yaaaaaaaaaaaaaa.....yaprak dökümü başlayacak ses istemiyorum diyorum
kadın bi başlıyo anlatmaya aman susmuyor yaaaaaaaaa............
uyudu benım yayamaz kızlar sonundaaaazemuszemuskocişte geldı işten ohh rahat rahat oturabılırım pc basındaaaaopuyorumnanaktan
facedekı çiftlime bıle bakamaz oldum son bı haftadır yafsssss ole ılgı ıstıyo benımkı sormayın bıde ek gıdalkara gectık ya kahvaltısı yourdu meyvesı corbası derken oglenı coktan buluom en kolayı emzırmekmiş kızlar valla bole dahada bı kosusturma içinde oldum valla bıde mısafır eklenınce ustune gıremedım kacgundur...umarım herkez ıyıdır gecmiş zaten hakgetıre gırsemde okuyamıorum valla....
allahtan benımkı yıyor sadece corbada bıraz mızıklanıyo okadar onuda zorlamıyorum yedıgı kadar yedırıyorum ustune emıyo...işe gıdınce sorun cok olmıcak sanırım..bıde seyı sorcam sıze sebze corbasına gunde 1 mı sebze eklıyonuz haftadamı ben havuc brokolıyle basladım içine bıraz ırmık atıp yerken bı cay kasıgı zeytınyagı koydum.3 gun aynı vercem soramı deişik atcam sebze içine:uhm:
bıde ıkı gundur ek gıda ya gectık ya bugun kendısı kaka yaptı yagızın delikafaduldencok mutlu oldum 1ay olmuştu kendıdelikafaduldenlıınden yapmayalıı delı gıbı sevındım bıde rahatladımkı sormayınhihoyyythihoyyyt
yarın gunduz gene mısafır var cumayada bodruma gıdıoz gezmeye yarın aksam fırsatım olursa gelırımmm ..kımsecıkler kalmamışmı yafss gulhan nere kactın bıtmedımı anacım kahvennnnn
Merhaba anneler,
Herkesin 29 ekim bayramı kutlu olsun.
Benim kız 5. ayını yeni bitirdi ve artık ek gıdalara başlamak istiyorum.
Öncelikle bi mama kaşığı ve cam rende almalıyım.Mama kaşığı bi ucuz olanları var bi de silikon diye pahalı olanları var.Farklı olan nedir bilen var mı?
Bi de 5. ayda ona verilmemesi gereken meyve sebze var mı bilgisi olan bana yazarsa sevinirim.
süt 1 yaşına kadar vermeyin diyorlar.Peki yoğurdu neyle yapıyo onu da anlamadım ben.
Son olarak bebek arabası alcam da hem hafif hem kullanışlı hem ucuz olsun istiyorum.Kullanan arkadaşlar tavsiye ederse sevinirim.:))
ay benimde canım bugünlerde nasıl sütlaç istiyordu kız Allah iyiliğini versin ne söylüyon şimdi kalkıp sütlaç mı yapacam yavssss:))
Kocamın karnı acıkmış. Pilavımı yapayım bari. Gelirim yine. Öptüm sizi a.s.
Merhaba anneler,
Herkesin 29 ekim bayramı kutlu olsun.
Benim kız 5. ayını yeni bitirdi ve artık ek gıdalara başlamak istiyorum.
Öncelikle bi mama kaşığı ve cam rende almalıyım.Mama kaşığı bi ucuz olanları var bi de silikon diye pahalı olanları var.Farklı olan nedir bilen var mı?
Bi de 5. ayda ona verilmemesi gereken meyve sebze var mı bilgisi olan bana yazarsa sevinirim.
süt 1 yaşına kadar vermeyin diyorlar.Peki yoğurdu neyle yapıyo onu da anlamadım ben.
Son olarak bebek arabası alcam da hem hafif hem kullanışlı hem ucuz olsun istiyorum.Kullanan arkadaşlar tavsiye ederse sevinirim.:))
selam güzeller..zemuszemus
sonunda nazlı sitemiz açılabildi..
site kapalı olunca kimsede bişey paylaşamamış bugün..neyse acısını çıkarırız ne de olsa
bize gelince bugün sabahtan işlerimizi halledip saat 2 gibi doktorumuza gittik,
oğlum 7 kilo 67 cm olmuş,şu anda 5,5 aylık
rota aşımızı,zatürre aşımızı olduk..çok ağladı kuzum kıyamam ben ona..
VE artık doktorumuz ek gıddalara yavaş yavaş geçebiliriz dedi ve program verdi,
ama kızlar bişey deyin bana,ilk hafta çorba ile başlıyoruz,patates havuç,pirinç zeytinyağ,hergün artı bir sebze eklenecek
ikinci hafta yoğurt kendimiz mayalıcaz,hazırlar yasak dedi
üçüncü hafta muhallebi
dördüncü hafta kahvaltı(yumurta bir yaşına kadar yasak dedi kafamçokkarıştı)kahvaltımzın içinde bir tatlı kaşığı ceviz ve pekmezde var..
beşinci hafta meyva sularına geçicez
İşte böyle her hafta birine başalyalımki bişeye karşı alerjisi filan varmı bakalım dedi..
şimdi size sorum şu sizde yumurta veren varmı??
ve ilk hafta çorbayla başlayan varmı.?(bu arada çorbada kıymada var)???
afiyet olsun pınarcım,spora devam hadi vereceksin kiloları!!!
Benimkide makarna istiyoo he he bende yapıyım bari kıyamam..
mrh kızlar ay bu sıteye kac gundur gırmekte zorlanıyorum zaten vaktım olmuyor fırsatım oldugundada sıteye gıremıyorumm
herkescıkler ıyıdır umarım opuyorumnanaktan
slm kızlarr yaw herkez girmiş siteye yazmış muhabbet etmiş kaç gündür bi tek ben mi giremiyom yaw mafoldumbenmafoldumben
herkez iyi inş :hulya:
sebze muhabeti olmuş pınarcım patlıcan doğru 1 yaşta önce verilmiyor ama ıspanak verilirmiş Şeniz
ben bugun yaptım çorba içine
havuç
patates
brokoli
ıspanak
t.fasulye
k.mercimek
pirinç
kıyma
ve z.yağı koydum
taze yapınca daha iştahlı yiyiyor 2 günde bir yapıyorum artık kaydirigubbakcemile2
aslında bunu ilgili alana yazmam lazımda oraya pek kimse uğramıyor yaw :uhm::uhm:
slm kızlarr yaw herkez girmiş siteye yazmış muhabbet etmiş kaç gündür bi tek ben mi giremiyom yaw mafoldumbenmafoldumben
herkez iyi inş :hulya:
sebze muhabeti olmuş pınarcım patlıcan doğru 1 yaşta önce verilmiyor ama ıspanak verilirmiş Şeniz
ben bugun yaptım çorba içine
havuç
patates
brokoli
ıspanak
t.fasulye
k.mercimek
pirinç
kıyma
ve z.yağı koydum
taze yapınca daha iştahlı yiyiyor 2 günde bir yapıyorum artık kaydirigubbakcemile2
aslında bunu ilgili alana yazmam lazımda oraya pek kimse uğramıyor yaw :uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?