2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar!
herkeslere hayırlı cumalar ve iyi bir gün diliyorum.
dün çok felaket bir gün geçirmiştim. artık düşecektim nerdeyse yorgunluktan bugün gece birlikte yattık Özgü hanımla çok yorulmadım. bu kzı odasına tekrar nasıl alıştıracam bilmiyom. sürekli uyanıyor ve benim için kalkmak çok zor oluyor. yanımdayken pışpış yaptımmı hemen uykuya dalıyor. off bugünde şehir dışından misafirim var yemek yapmam lazım ve benm hiç bi iş yapasım yok.
birde ek gıdaya geçmeyen tek ben kaldım galiba. ama hiç şikayetçi değillim bu durumdan.

kızlar merhaba bişey soracam bız ıkı gundur kan damlası kullanıyoruz saglık ocagındakı hemsıre agzı ve kakası koyu renk olabılır gorursen hiç korkma kan ılacından demıstı ıkı gundur bızım kız yapmamıstı sımdı gorumcem aradı cok aglamıs duru kakasını yaparken ve mınıcık bı kan varmıs cok zorlanmıs yavrum neyapsam acaba bu normalmı?

merhabalar benim netim bozuk arada bi geliyor .....sonra bi gidiyo daha yok

ama kk da sorunluymuşşş .....bende çok yoruluyorum kızlar yaa ama diyetimde ve sporumda istikrarı bozmadım.....heee bu diyetle ve spor veeee artı ev işi beni ektra zayıflatır gibi geliyor inş..
pınarcığım gibi bende 7 li rakamlara bi geçsem ....

dün bütün ütü yap..evi topla çamaşır yerleştir...çocuklara çorba yap,kendimize çorba yap ....aman çocuklARı besle derken inanın heryerim ağrıdı ....tabi aksamları yarım saat lik tempolu yürüyüş ...
inş. baya bi gider.......kaynananda ben az yiyince utanıyormu ne oda yemiyor....ama akasam oğlu ile götürüyorr valla gecede bana benim karnım acıktı dedi......mutfak orada git istediğini ye dedim...

benim bugün 3 gün diyette ve sporda acaba haftaya çarşambamı tartılsam yoksa yarınmı tartılsam 4 günde ne gitmiş bilsemmi....

bugün evi süpürüecem banyoyu temizleyecem...yemek yapaCAM ...çamaşır yıkanacak kuaföre gidecem....sonra sporu erken yapacam ....aksam pestil oluyorum....kayganadaa ayyy birsennnn hiççç oturmadın diyoo....spor yapma kızım zaten bütüngün spor yapar haldesin diyoo....sonrada eşime aY bu kız yanlız bakamaz bu çocukların yanına biri lazım diyooo ...eşimde şimdiye kadar baktı şimdiden sonrada bakar dedi...bende öle dedim ....ama annen vardı dedi...bende annem 38 günlüktü bana bırakıp gittiğinde kim vardı yanımda dedim...o zaman bakan bu zamanda bakar dedim....

ay annemide aradım....kaynanan oradamı diyo evet dedim....eee gitmsin diyo neden dedim...iyi oturuyor diyo....sen pazar günü gelmeyecenmi dedim...gelecem ama bizim yüzümüzden gitmesin diyor...dedim o bugün gidecekti ben gitme dedim...yarın merkete pazara gidecez....çocukarı beklesin diye dedi....sonrada sen istemiyorsan gelmek gitmesin dedi....gıcık ediyor yaa blörf yapıyor bana manyak git damadına yap sank,i ben kaynana diye oluyorumm....

ek gıdaya geçenler 6 aydan önce kıyama ve et verilmiyor et suyundan yapabilirsiniz çorbanızı
ve 7 ayda doktorum aslında yumurtaya geçin dedi ama ben sormadan verdim alerjik bi reaksiyon görmediğimiz için devam ettik.....ama ben sabahları mama içiriyorum....sonra yumruta pekemz veriyorum muhalllebiye katmıyorum yanii...

cnm olabilir çünki bizler bile kabızsak zorlanmıyormuyuz canımız yanmıyormı kan gelmiyormu.???

cnm ferro sanol vermiştir sağlıkocağı onu ferriuımla değiştir

sanırım o kalkmış santafer gelmiş onu kullan bizimkilere veriyorum günde 4 kez yapıyolar cnm hemde ben 10 damla bir tatlı kaşığı veriyorum

canım doktoruyla konustum bu ılacın kullanılması ıcın bebegın 6.ayını doldurması gerekıyomuş bıze erken baslatmıs salaklar ya bu saglık ocagına uyus oluyorum hersey dört dörtluk hemsıreler kazma bıldıgın butun otursunlar boş boş ıstıyolarklava:

kızlar merhaba nasılsınız? ferdacım ben yumurta veriyorum epydir ama sadece sarısının 8/1 ini doktorumuz verin dedi çünkü.bu arada patlıcan 1 yaşına kadar yasak ama ıspanak veriyoruz özellikle kök kısmını pirinçle pişirince benim kızım bayılıyor yemeye.

kızlar merhaba nasılsınız? ferdacım ben yumurta veriyorum epydir ama sadece sarısının 8/1 ini doktorumuz verin dedi çünkü.bu arada patlıcan 1 yaşına kadar yasak ama ıspanak veriyoruz özellikle kök kısmını pirinçle pişirince benim kızım bayılıyor yemeye.

selam kıslarrr ben sabahtan beri evdeyim ama giremiyorum bir türlü fırsat bulamadım
arkadaşım bendeydi oturduk şimdi eşimi bekliyorum gelince yemek yiyecez ama evde yemek yok :))
kalkıp bişeyler hazırlıyım

eee niden kimse yok huuuu nerdesiniz gzel bayanlar hava da kötü bu havada geziyormusunuz yoksa vay beee:)))

Herkese iyi akşamlar bacılar a.s.

Site bikaç gündür bozuk olunca herkesler terketmiş burayı. Bende eşime kendimi sabah 6,5'da anneme bıraktırdım. Akşam 7'ye kadar ordaydım. Havada soğuk olunca evde sıcacık keyif yapmak süper oldu anacığımla. Ordan da spora gidicem diye kayınvalideme gittik ama benim sancım tutunca spora gidemedim. Bikaç gündürde kanamam arttığı için yarına randevu aldım. Şu doktora gidip bi spiralimi kontrol ettireyim.

Defnoş'umun da yarın kontrolü ve aşısı var. Bakalım ne durumda bu ay kuzucum :uhm:

Akşam bakamamıştım çiftliğim kurumuş. Ona bakıp yatayım ben. Öptüm hepinizi a.s.

bugün iş miş yapmadım anam yıka as katla yerleşti ütüle feleğim şaşıyor yaa

sonra yemek yaptım....kuaföre gittim ...kaygana ile eltimi çekiştirdim

sonra salatamı pilavımı hazır edip yürüyüş yaptım....duş aldım sofrayı kurarken eşim geledi hemen yemek yedik bulaşıkları kaygana sözde yerleştirmiş ...alla bullak aman yaa bilmiyorsan çalkala koy neden iki iş yapıyorsun dimi ama yok ,,,abuk sabuk sokmuş bari benim yaptığıma bak nasıl konuyor tbaağı bile düzgün sokmamış tellerin arasına ben düzenledim ....çalıştırdım ...sonr aygaqzı sil ...yarın arkadaşıma gideceğiz...onlara giderken boş gitmeyek dedim kek yaptım...şimdide kk ya bakıyorum...

kızlar çocuklara mont alacağız ...astronotlara baktık 50 tl nakit ikisi 100 tl taksitli 59 tl dediler
şimdi bu kış dışarı çıkmayız ...sonra şuan ayaklanmadıkları için ve sadece bu kış giyecekleri için yarım kaban alayım dedim....altınıda sıkıca giydirirz....yarım kaban annem orada bakmış 30 tl imiş çok güsel dedi...bende al dedim...seneye kışa 1.5 yaşını bitirecekler....o zaman 2 yaş astronot alırız dedim....

yarın pazara gidecem ...sonra nihayet köşe koltuk alacazzzzzzzzzzz.......

bugün iş miş yapmadım anam yıka as katla yerleşti ütüle feleğim şaşıyor yaa

sonra yemek yaptım....kuaföre gittim ...kaygana ile eltimi çekiştirdim

sonra salatamı pilavımı hazır edip yürüyüş yaptım....duş aldım sofrayı kurarken eşim geledi hemen yemek yedik bulaşıkları kaygana sözde yerleştirmiş ...alla bullak aman yaa bilmiyorsan çalkala koy neden iki iş yapıyorsun dimi ama yok ,,,abuk sabuk sokmuş bari benim yaptığıma bak nasıl konuyor tbaağı bile düzgün sokmamış tellerin arasına ben düzenledim ....çalıştırdım ...sonr aygaqzı sil ...yarın arkadaşıma gideceğiz...onlara giderken boş gitmeyek dedim kek yaptım...şimdide kk ya bakıyorum...

kızlar çocuklara mont alacağız ...astronotlara baktık 50 tl nakit ikisi 100 tl taksitli 59 tl dediler
şimdi bu kış dışarı çıkmayız ...sonra şuan ayaklanmadıkları için ve sadece bu kış giyecekleri için yarım kaban alayım dedim....altınıda sıkıca giydirirz....yarım kaban annem orada bakmış 30 tl imiş çok güsel dedi...bende al dedim...seneye kışa 1.5 yaşını bitirecekler....o zaman 2 yaş astronot alırız dedim....

yarın pazara gidecem ...sonra nihayet köşe koltuk alacazzzzzzzzzzz.......

ne olmuş bu hatunlara....

şişşşşşşşşşşşşşşşşştttttttt nerdesiniz güzeller???

bende bizim kızlar döktürmüştür diyordum...

birsen gel tatlım annenide al beklerim hatta bende annemi çagırırım otururuz mis gibi...
esen h.içi müsait olamıyo ama hülya müsait gelirsen beklerim cnm..
birsen mont olayını kara kara bende düşünmeye başladım ne alsam die bende okadr masraflıya gerek yok dedim ama bu astronotlar çok güzel koruyor zaten seneye yürüyecekler rahat edemezler gibime geliyo?? ama sen haklısın 2tane alınca koyuyor insana sen al bakalım memnun kalacakmısın??

pınarcım spral kanamayı fazlalaştırıyor ablam,annem ve kuzenimde var 10gün sürüyor adetleri sırf buyüzden ablam gecenlerde çıkarttıırdı hatta bugün kuzuenimde çıkarttırdı çok canı yanmış sorma taaaa göbegine kaçmış alet!! halbuki 2 sene önce taktırdı çok bagırmış çok aglamış mecbur anestezi yapmışlar.. onun için kanaman normal sanırım..bende taktıracaktım kuzen caydırdı beni bende zaten 30 olmadan istiyorum 1çocuk daha 2sene için kıymayım kendime!!! sonrasında taktırırız kısmetse...

bu arada yumurta konusu geçmiş dr bana taaa başından buyana yumurta verdiriyor ve hatta ben nerdeyse 1yumurtanın yarısını koyuyorum... peynir pekmez mamada ekliyorum.. ama tereyag önermedi niyeyse?? çorba olayına gelince ya bizim kızın çorbalarını annem yapıyo annemde maş. bol kepçe yaptımı 10-15 ögün çıkıyor!! ben bitene kadar veriyorum acaba besin degerleri gidiyormu bende 3günlük falanmı yapsam??

neysem yine çene düştü yrn misafirim var ben burda çene yapıyom yatayımda dinç kalkayım kuzenimin kızının dogum gününü kutlayacaz bizde pasta yaptım bu saatte hemde halleyli güzelce süsledimde süpe oldu ama ben yemicem pparmagımda kalan çıkolta sosunu bile yalamdım düşünün:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

haydin hayırlı haftasonlarııı

Merhaba Sevgili Anneler;
Allah kısmet ederse bende 2010 mayıs annesi olmaya adayım. 10. haftamdayım dün baya bi kanama geldi benden doktora koştum hemen allaha şükürki bebeğimiz yaşıyordu. Ama doktor ben ısrar edince istediğimiz gibi giden bi gebelik değil dedi. Haftasına göre suyu çok azmış bebeğimin, napcam dedim su içsem faydası olurmu dedim, alakası yok dedi. Bekleyip görcez bi sonraki hafta yani 12.haftamda tekrar randevum var. ınşallah sıkıntım azalmış olur. Daha öncede bi düşüğüm var o yüzden tekrar kaybetmek istemiyorum.
Aranızda erken gebelikte bu sorunu yaşayan varmı, bana bilgi verirseniz çok memnun olurum.

gunaydın hanımlara.s.sonunda bıkerede gırebıldım kkya ıns su saldırılar bıtmıstırde rahat rahat muhabbet edebılırız:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
offfff kızlar ya sabah bı kalktım heryer kar lapa lapa halada yagıyor gece o kadar sogumuskı hava sabah bı kalktık donuyoruz allah allah dedım sonra kahvaltıyı hazırlarken pencereden dısarsını gordum ınanamadım artık bı 5 ay kardan baska bısey gormeyızmafoldumbenmafoldumben
oglumu bu soguklarda hasta etmeyız ıns
bıde esıım dun arabayı satmıs ıdarelık bı araba alcakmıs ıns kısa surede buluruz arabasz coukla zor olur yoksa

kelebekcım gecmıs olsun ıns onemlı bısey degıldır :teselli:

ben yasamadgım ıcın yardımcı olamayacagım tatlım:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…