D&R'da varmış canım. Ojeli öyle demişti. Bu arada firmadan aradılar. İŞyerime çok yakın olduğundan ve ilk siparişim odluğundan kurye ile 3 saat içinde yollayacaklarmış. Ohhh çifte kavrulmuş olduuuu :)
tutkuncum hangi siteden baktınız çalıcam ya
Kızlar bebeğimin İlk Yılları'nı netten dayanamadım şimdi sipariş verdim delikafadulden
Daha önce telsiz yapmışlardı. Şimdi üretilen telli...
Bugün kargoya verecekler yehhuuuu :teytey:
ben netten satın alamam kociş kızarr
acaba d&r satılıyormu acabaa
D&R'da varmış canım. Ojeli öyle demişti. Bu arada firmadan aradılar. İŞyerime çok yakın olduğundan ve ilk siparişim odluğundan kurye ile 3 saat içinde yollayacaklarmış. Ohhh çifte kavrulmuş olduuuu :)
canım geçmiş olsun zaman zaman bende de oluyor ki sen iki tane taşıyorsun endişelenme
ne güzel yazmışsın teşekkürler...
oh ne güzel ben de alacağım
ojelifıstık sağol vallahi çok iyi oldu bu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım geçmiş olsun zaman zaman bende de oluyor ki sen iki tane taşıyorsun endişelenme
ne güzel yazmışsın teşekkürler...
oh ne güzel ben de alacağım
ojelifıstık sağol vallahi çok iyi oldu bu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
tutkuncum hangi siteden baktınız çalıcam ya
pınarcım tatlım nerden aldın bunu ya hangi site bana özelden yazarmısın canım bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oh oh hayırlı olsun diyeyim şimdiden.evet benimki telsizdi.çok önce aldığım için.
evet canım oralarda var.benim yakın arkadaşımda ordan aldı. onunkide çok güzeldi.fiyatıda hemen hemen burdakiyle aynıydı.
ay ne güzel. alınca haber tamam mı pınarcım.bende senin yorumlarını alırım.
rica ederim ne demek.hemen al valla.pişman olmazsın.
güle güle kullan pınarcım bende alıcam ama keşke renk seçeneği olsa biraz bekleyelim olmazsa kızlar belki başka rebnklerde gelir
bana herkezden özel geliyor kızlar ya netten bakıyorum
bana herkezden özel geliyor kızlar ya netten bakıyorum
e bebektenmi aldınız kızlar
Canım cevabını anlamadım ama buldun sanırım
Pınar kargon geldimi?
Valla canım aslimmm isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz. Böyle hata mesajı veriyor. Ordan almadım ben. Sen bana bi mesaj yolla bakalım gelicek mi?
neyse buldum pınarcım
pınarcım sen nerden aldın? benim dediğim yerden almadın mı?:uhm:
Yok canım başka bi site buldum. Baktım bana çok yakın. Telle görüştüm hemen kargoya veriyoruz yarın elinizde olur dediler. Atladım tabi ben :) Sonra aradılar. 3 saat içinde elinizde diye. Çok sevindim. Acaip sabırsızım ben yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?