canlarım ben yemeğe gidorum oğluşla. herkese afiyet şeker olsun.
yaskoo Aramıza hoşgeldin canım. Hayırlı alsun hamişliğin...
Bengi'cim çok şükür gözün aydın bacım. Bak büyümüş oğluşun a.s.
semra84 Geçmiş olsun semra'cım. İshal salgın bu aralar. Aman bol bol sulu şeler ye de susuz kalmasın vücudun...
esen81 Oh ne güzel tamamalamışsın bebişinin cicilerini. Ama resimlerini çekde görelim bizde :)
Aaaaa Dırımkızı Birsen'im hastamıymış. Bende nerde bu kzı diyoruj. Çok geçmiş olsun. Onu bayağı zorladı bu hamilelik ya
Tutkun'cum sağolasın canım. Bu hafta sonu kesinleştirip yaptırmaya başlaıyoruz inşallah mobilyayı...
Alsu'cum günaydın. Ohhh bak boşuna endişelenmişsin çok iyiymiş bebeğin maşşallahBurcu yazamadı henüz ya bende meraktayım CADIARZU
MARYLİN Canım telaş yapma. 32.haftaya kadar yapılıyormuş şeker testi. Yaptırırsın sende daha vaktin var... Hem ne bakıyosun kazaya falan. Ben yolda ezilmiş kedi görsem içim gidiyor diye nerdeyse arabada gözüm kapalı geliyorum. Etkileniyoruz bakma bir daha tatlım... O belgeseli bende kaç kere izledim. Çok güzeldi ya...
ilgin0707'cım geçmiş olsun canım ya. Allah acil şifalar versin inşallah :Saruboceq:
aslimmm , ojelifıstık , bengi_ , Semra ve arada atlamış olabileceğim tüm arakadaşlarıma günaydınlar... Keyifler yerinde olsun inşallah a.s.
Bizde geldik kızımla kahvaltımızı ettik. İşlerimize başlamadan bi bakalım teyzelerimiz neler yapıyo dedik. Kızımın selamı var size. Şu anda tekmeleyerek belli ediyor yerimseniben
geçmiş olsun canım mutlaka ilaç almalısın çok önemli ihmal etme.günaydın kızlar...
sabah sabah benim de canım sıkkındı, bi de sizlerden olan haberleri okuyunca biraz daha sıkıldım sanki:çok üzgünüm:
birsen e üzüldüm yaa..zaten zor geçiyodu her günü..bulantıları falan çok kötüydü, umarım en kısa zamanda iyileşir
ılgıcım sen de sıkma canını, allah şifa versin inşallah
marilyn..lütfen sen de öyle kötü bi şeyler gördüğünde sonuna kadar inceleme..:tomato:kaza olmuş olabilir tabi ki ama sen niye her ayrııntısına kadar inceliyosun ki teyzeyi:uhm:bebişin etkileniyo böyle şeylerden..lütfen takmamaya çalış kafana..
kızlar bu arada ben dün gece çok kötü oldum..mide yanması hat safhaya ulaştı ve sinirden ağlıycak duruma geldim ama ilaç kullanmamakta da ısrarlıydım..sonra eşim doktorumuzu aradı ve doktorum çok kızmış..neden verdiğim ilacı kullanmıyor diye..çünkü mide yanması ve ait salgılanması durumunda hamilelikten sonrada kalıcı hasara yol açacak yemek borusu problemleri olabiliyomuş..hani ilaç kullanmayalım, kuzularımız için sabredelim diyoruz ama özellikle mide yanması çok şiddetli olduğunda mutlaka o hamilelere özel ilaçlardan kullanmak gerekiyomuş:1shok:
canım benim yaa lütfen stres yapmamaya çalış hayal kur kucağına alacağın anların hayalini. inşallah sağlıkla ve zamanında alacaksın yavrunu kucağına... her gece hepimiz için uzun uzun dua ediyorum, kötü yazılar yazmamış olsun Allah...Merhaba kızlar,sizleri çok özledim,öncelikle iyi haber çok şükür su gelmesi yok şimdilik,eşimle annem marmariste felik fellik turnosol kağıdı arıyor sonunda buldular bu akşam alacak eşim,yatıyorum sürekli kaç gündür giremedim çünkü moralim çok bozuk hep ağlamamak için uğraşıyorum,iltihaplar kurusun diye antibiyotikleride alıyorum sürekli,üzüntüden 1.5 kg vermişim,mafoldum kızlar doktor bana yat yatınca kesin geçecek demiyo hep durumun kritik diyo kızlar,bebişim tepikledikçe mutlu oluyorum,4 saatte bir düşük önleyici ilaç alıyorum,tek yapmaya çalıştığım moralimi yüksek tutmak bide ağlamamak, durduk yere nerden oldu bu hiç anlamış değilim...
Çoğunuz geçmiş olsun demişsiniz merak etmişsiniz kızlar Allah razı olsun,diyendende demeyendende çünkü ben kimsenin bebişine kötü bişi olsun istemem Rabbim hepimize bebişlerimizi bağışlasın inş.:Saruboceq:
Perş. günü yine gidicem doktora eğer hala iltihap varsa antibiyotik verecekmiş yine,kasıklarımda hala ağrı var,iltihap henüz geçmedi sanırım,çoğu zaman çok korkuyorum bebişime bişi olacak diye,sizide daha fazla üzmiyim kızlar moralim düzelince giricem ben yine , dr. un söyleyeceği iyi bi şeye o kadar ihtiyacım varki anlatamam,korkudan bebişimin eşyalarına bile bakamıyorum,Allah kimseye yasatmasın inş.,30. haftayı doldurunca biraz rahatlıcam inş.
Alsucum ve fulyacım,birsencim sizede çok çok geçmiş olsun inş, hayırlı haberlerinizide alırım,kazasız belasız kavuşuruz bebişlerimize,
Hepinizi seviyorum sağlıcakla kalın inş.
çok sağol canım ya inşallah iyi düşüneceğim artık :)yeni anne canım umarım bu dönemlerde çabuk geçecek. senin için dua etmez olurmuyum hiç. biraz daha dayan, moralini yüksek tut. bak bebeğinde seni yalnız bırakmıyormuş. burdayım diye haber veriyor annesine. bizleri habersiz bırakma canım. öpüyoruz seni ve bebeğini.
bengi çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına. bundan sonra sıkıntı yapmazsın inşallah.
hasta olan diğer arkadaşlar sizlerede geçmiş olsun.
bugün pek güzel başlamamış anlaşılan. inşallah bundan sonra güzel geçer.
yemeğe gidenlere afiyet olsun diyor bende kaçıyorum.
kızlar benim de oluyor bazen ıslaklık ve özlelikle akıntı bakalım bende sorucam doktora
sibiko canım ben 7.30 da geçtim ordan ve kaza yeni olmuştu sanıırım
kızlar bend edoğum öykülerini okuyordum hepsi çok güzel alalha hepimize sağlıklı vakitli doğum nasip etsin
kızlar benim de oluyor bazen ıslaklık ve özlelikle akıntı bakalım bende sorucam doktora
sibiko canım ben 7.30 da geçtim ordan ve kaza yeni olmuştu sanıırım
kızlar bend edoğum öykülerini okuyordum hepsi çok güzel alalha hepimize sağlıklı vakitli doğum nasip etsin
sağol bengicim sorarım mutlaka çok sevindim oğluşunun iyi olmasına kendine iyi bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?