2009 Mayıs Anneleri

yeni anne canım umarım bu dönemlerde çabuk geçecek. senin için dua etmez olurmuyum hiç. biraz daha dayan, moralini yüksek tut. bak bebeğinde seni yalnız bırakmıyormuş. burdayım diye haber veriyor annesine. bizleri habersiz bırakma canım. öpüyoruz seni ve bebeğini.
bengi çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına. bundan sonra sıkıntı yapmazsın inşallah.
hasta olan diğer arkadaşlar sizlerede geçmiş olsun.
bugün pek güzel başlamamış anlaşılan. inşallah bundan sonra güzel geçer.
yemeğe gidenlere afiyet olsun diyor bende kaçıyorum.

bugün zaten gidicem doktora pınarcım. gittiğimde sorarım. nette araştırdım biraz sistit diye, tedavi edilmezse erken doğuma ya da düşük kilolu doğuma sebep oluyormuş.

Yeni Annecim geçmiş olsun canım seni merak etmiştik. iyi haberlerini bekliyoruz.

yeni annecim çok geçmiş olsun tatlım Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın dularımız seninle tatlım

saol ilgincim iyiyiz.sadece çok uykum var havadan galiba akşam erkende yattım ama.canım birkaç gün sürer senin bu halsizlğin evde olsan dinlensen çabuk atlatırdın canım.

canım işte en kötü yanıda böyle durumlarda işler yoğun olur inşallah atlatırsın en kısa zamanda canım

Biz geldik mamamızı yedik doyrduk karnımızı evet benimde nasıl dinlenmeye ihtiyacım var anlatamam az kaldı sabrediyorum ya kızlar dün akşam hafif nemliydi çamaşırım şimdi yine nemlenmiş inş düşündüğüm gibi değildir haftaya doktoruma sorucam 3 hafta önce gittiğimizde normal suyun demişti şişlideki doktor inş bişey yoktur.

Burcucum çok geçmiş olsun canım morelini yüksek tutsen bebşine bişey olmıcak meraklanma canım

aslım afiyet olsun :)) yarasın bebişine benimde arasıra oluyor iç çamaşırımda umarım önemli birşey değildir fıstık

sağol ılgıncım inş değildir ya ben bu cmtmi gitsem acaba doktorum doğumdaymış hemşiresi olursa gelirsin haftasonu dedi

kızlar benim de oluyor bazen ıslaklık ve özlelikle akıntı bakalım bende sorucam doktora

sibiko canım ben 7.30 da geçtim ordan ve kaza yeni olmuştu sanıırım

kızlar bend edoğum öykülerini okuyordum hepsi çok güzel alalha hepimize sağlıklı vakitli doğum nasip etsin

canım çok sağol ya artık evham yapmamaya karar verdim bakalım ne kadar başarılı olabileceğim :)
geçmiş olsun canım mutlaka ilaç almalısın çok önemli ihmal etme.
canım benim yaa lütfen stres yapmamaya çalış hayal kur kucağına alacağın anların hayalini. inşallah sağlıkla ve zamanında alacaksın yavrunu kucağına... her gece hepimiz için uzun uzun dua ediyorum, kötü yazılar yazmamış olsun Allah...
çok sağol canım ya inşallah iyi düşüneceğim artık :)

sen yine dr una sor ban önemli değil bu dönemde artar dedi. inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza hihoyyyt :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ya bendede ıslaklık oluyo doktoruma gittiğimde sormuştum baktı bir sorun yok dedi.Hamilelerde genelde terleme çok olur birde akıntı olacağından sen öyle sanmışsındır endişelenme dedi.Günlük pedde hissedeceğin kadar olursa sıkıntı var demişti.Doktorlarınıza bi sorun bakalım kızlar.:CüvCüv:

sibiko demek ki hepimizde var ben birkaç gün kullandım günlük ped daha sonra mantar yapıyor dediler bıraktım şimdi kağıt peçete falan koyuyorum öyle aşırı bir ıslaklık değil hafif nemlilik gibi bakalım inş hepimizinki önemsizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…