Çok geçmiş olsn cnm ya nazar deyiyo walla topiğimize herkes hasta oldu... ay bende çok sık açıyorum eski defterleri kızıyorum kendime sonra boşuna huzurumuz kaçıyo diye... kaynanayla yaşamak zordur Allah sabır ve kolaylık versin , eee geldiğine göre sen hastayken baksın sana bi işe yarasın, yerim ben defnoşumuuuu, kağanda tek heceli sesler çıkarıyo bide çığlık atıyo ama sanırım çığlık atmayı benden öğrendi severken öyle seviyorumda:kedi:
sağol bitanem eşim geldi çorba limonlu çay şimdi daha iyiyim
burcucum benimde en kötü huyum unutamıyorum bazı şeyleri eşimde ta tersidir ya bende kızıyorum kendime
çok zor canım maalesef hele gençken ve yeni evliyken kaynana kahrı çekmek daha zor
valla burcucum bana yardım etmesini bırak kendine baksın yeter inan sürekli ilgi bekliyor eşimden çok kaprisli bulaşığı yıkamış herşey yağ içinde
defnede özelikle canım 3-4 gündür acayip dillendi yakında konuşcak diyoruz bizde
Günayıııın kıslaaarrrr...
hasta kuzucuklara geçmiş olsun diyorumm...inş biran önce atlatırsınız...kışın napcaz bakalım..şimdi bile üşüyolar mı cereyanda mı kalıyolar diye düşünüp duruyoruzz...olacak olan her mevsimde oluyor demekki...Allah hepimizin kuzucuklarını korusun inş...
burcu senden kıskandım imza yaptım cnmzemuszemuszemuszemus
günaydın melincim uzun zamandır görünmüyorsun
kızlar cuma gunu oglusumu sag ocagına goturmustuk daha 3. ayında esımın memleketınde tarttırmıstık 5900 gelmıstı cuma gunude 5900 cıktı d farklı olabılır tartıdan dedı olcut benımkısı ama dedı 5 haftada 1 kılo cok cok ıı dedı ben bıraz sasırdım neyse bıde demır ılacı verdıler buna baslıycaz dedıler sızdend ekullanan varmı acaba
canı bizede dedi doktor demir ilacını 4. ayda başlıycakmışız yani öbür ay
dün içirdim cnm bende ama yapmadı
bugünde masaj yaptım poposuna zeytin yağıyla hala tık yok yaaa:sinifsinif:
maşallah oğluna cnm
biz kontrole gitmedik
kulanmyorz daha bişeyfisfisfis
denedim cnm işe yaramadı:gitme:
beyazcım bide ılık suyla yıka biz geçen kuveti suyla doldurup yüzdürdük içinde çıkınca hemeen yaptı suda çok rahatlatıyor