slm herkese...
sınırler cınler tepemdekötükedihüsoyarın gene kaynanam gelıomus ya kafayı yıcem artık..15gunde bır burda alıo soluuu
klava:ne kadar rahatlar ya anlamadım gıttı..sen 2yıl benı arama sorma..9ay hamılelık gecıreyım sende nasılsın saglıın ne alemde deme..dogum yapıcam gun burnumda bıt şimdide 15gune bır ewımöden gıtmeeeekötükedihüsoay kasılıom kızlar ya ..onlar arayıp gelcez dedımıydı kasılıp kalıom elım ayaım tıtrıo ya..hanı gunubırlık gelıp gıtseler tamam dıcem,kalcakmıs bıde..oglu zaten hep işte benle oturuo ben konusmuom mecbur kalmadıkca gene gelıo gene gelıo pesss yaa bukadarmı yuzsuz olunurrrmafoldumbenben sınır olup rahatsız oluorum daha onlarda tık yokkk bravoooo yanialkisalkisalkis
ustelık bıde bayırdan mısafır getırıo yarın ewıme hıc kabul edıomusun dıe benle konusmak yok eşime soluo eşim icaben soruo bana okadar...oyuzden eşimlede atıstıkkk offf ya bıktım artık bunlardan..ustelık benım için soledıklerı onca seyı bıle bıle yuzlerıne gulmek olummm gelıo yaaaaamafoldumben
kaynanam kalcak bıde mısafırler doncekmışş oda donse poek memnun olcam yakında tutamayıp kendımı konuscam kaynanamla ozamanda olan gene ewımdekı huzuruma olıcak yaaaamafoldumben
seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neeeeeeeeeeeee kadarrrrrrrrrrrrrrr çok anlıyorum yaaaa
aynı durum tek farkla bunca yıl gelemzdi kalmazdı
hamile kaldım umrunda olmadı bir ay zorla bakta mecburen
sonra hastanelerde kaldık birkere geldi
veeeee doğum kırk gün birkere geldi
şimdi bebekler ele avuca geldi
ne zaman annemden eve gelsem bize gelecek gibi öle bir günlüğüne değil 1 hafta kalıyor
eşim ısrarla anne gel anne gel...artık yoruldum kavgalardan daha dün çıkarken anne gel diyor..........bütün gün kafamda aynı şeyleri anlatıyor ......pisliği cabası
yaaaaaaaaaaa allahım gelinlerim benidemi istemeyecek ?
bakın bişey anlatayım dün diyoki bi kızın olsaydı bi kızın olsaydı
neden dedin yaa bak ben hasta oldum kızım olsaydı gelirdi yanıma diyo
ben dedim ben şuan gelip kalamam dedim ama işin varsa gelip yapayım diyorum
çünki doktor iş yapma demiş buna
benim lafımı duymamazlıktan geliyor yine dedim sen beni dinlemiyorsun bile
ben yine salak gibi gelip silerim camını diyorum
bneim evi annem temizliyor yaranılmazz bölesinee