2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bişey soracağım biz hala prematüre mama kullanıyoruz
bezimiz kıyafetlerimiz herşeyimiz prematüre
ne zaman normal kabul edileceğiz 3 kiloyu geçincemi normal oluyo anlamadım :S

heyyyooo şırvanda doğurmuş ohhhhh valla bende rahatladım,allah analı babalı büyütsün ınşallah,bahtlarını güzel etsın ınşallah,ya bunalım felan demeyın öyle söyledıkçe bunalırız ha,kocaman karnımızla bunalım olmadıysak tatlı bebışler kucağımızdayken hıç olmamalıyız kızlar,bızden çok şenayın hakkı var kız bunalımın b sınden bahsetmıyor bıze ne oluyorkı,ben ılk hafta bayağı bır korktum yok sarılıktı yok uykusuzluk felan,hatta belkı komık gelecek ama şu bahsederler ya loğusayken rüyalar dye neyse fazla dallandırmıım,2 gece üstüste bebeğı kollarımda emdırıyorum zannedıyorum öyle uykusuz ve bıtaptımkı halbukı bıldığın uyku ve uyanıklık arası ışte oysa bebek ağlıyor yatağında yanı,saolsun süreklı tartıştığım hatta kabul edıyor ve utanarak söylüyorumkı sadece düşüncesızce benım bağırdığım ve ınatlaştığım,hakkını asla ödeyemeyeceğım canım annem uyandırıp uyumamam ıçınde bır süre yanımda kalarak geçtı ama nasıl geçtı,bız maşallah bu hafta daha ıyıyız yavaş yavaş düzene gırecek kızlar merak etmeyın,uyku saatımız bellı rutın 2 saatte yada 2,5 saatte bır uyanıyoruz,ben yavaş yavaş markete,kuaföre felan çıkıyorum hatta bugün Ecemın nüfus cüzdanını çıkarttım,çok güzel bır duyguymuş,hemen babamızı aradım bugün tanışma yıldönümümüzdü nacızane benım hedıyem bu deyınce bayağı duygulandık telefonda,ınşallah bu hafta yada önümüzdekı hafta gelecek babamız,3 günlüktü gıttığınde bakalım büyümüş bulacakmı kuzuyu,bu arada bılıyosunuz demı kızımızın adı Nısan Ece,nısan kralıçesı hehehehehe,bütün kız bebeklerımız nısan kralıçesıde bızımkı ısmıyle tescıllendı sakın yanlış anlamayın tamammı,ben böyle ışte bırşey söyler ardına hemen pışman olurum ama sız benı yanlış anlamazsınız demı

şikayet etmeyi ulennn tek bakıyoz bilmem ne diye kırarım kafanızı

öziiiiiiiiiiiiiiiiiii bu nisan kraliçesi işini konuşalım bi ara şekerimmmmmmmklava: şaka şak tahtıyla yaşasın ece sıpasıa.s.

selam annişkolar..biz meleğimle kavuştuk.
24 Nisan - 11.06'da ep. sezeryanla dünyaya geldi prensesim.bugün evimize geldik.
Kilosu:3.830
Boyu:50 cm
darısı bütün bekleyenlerin başına =)

gözün aydın cnm.. Allah analı babalı büyütsün....

cnm yaaa aklım hep sendeydi ama 2 gündür ev teli hattında problem vardı yeni hallodu
kusura bakma yaa seni uğurlayamadım

saol hayatımm allah razı olsun....,,

acayip moral oldun.... ,,hakkını helal et,,

diğer arkadaşlar sizde hakkınızı hela edin.. aylardır burda birlikte konuşuyoruz....

cnm hakkım varsa helal olsun ...

oh o da kavuştu sonunda Allah analı bablı büyütsün

kızlarrr baran bebek gelmişşşşşşşşşşşşşş 3520 gram 49 cm ama sezeryan olmuş ohh gözümüz aydın

ooooo şirvancıum yaaa sonunda mutlu haberi aldık cnm inşallah baran ve sen iisnizdir
çok sevindim bunca zaman bekledin ama yine sezeryan oldun demek cnm olsun hayırlsıı böleymiş demek.:teytey::teytey:

benim sütüm bitti kızlar şu an çok üzgünüm sabahtan beri meme bbebeğin ağzında dolaşıyorum uyuyor bırakıyorum yatağına 5 dk sonra ağlamaya başlıyor yine meme aranıyor yine veriyorum bugün böle kısır döngü gittii

bu saat oldu hala aranıyor memeler fos söndü süt bitti
ne yapsam
mama verdim 60 cc hepsini açtği yavrum ne çok ağladı meğer açmış süt gelmiyormuş
çok üzügünüm şu an (((

bi yandanda avutmaya çalışıyorum knedimi ben mesela 10gün emmişim annemin sütü gelmemeiş
ama şükür hiç bi problemeim yok annem beni mamayla beslemiş ki
ozamanlar böle geliştirilmiş mamalar yokmuş
şimdi ben bebeğime mama veriyorum die vicdan azabı çekmelimiyim (

slm canım humana çayı var denedin mi ben içiyorum ii geliyo maşallah iyi durumdayım hemde bintane derdim var bende ksilcek diye çok korkuyorum eşimin tayini çıktı diyarbakıra ağla ağla mahvoldum ama humana ii geliyo sanırım aklında olsun
bide göğüs kalkanı den istersen boş çekince çok fena olur şimdi göğüsler
sütün ii gelip gelmediği bebeğin açlıktan ağlamasından anlarsın bide bezindeki çişinden anlarmışın baksana sende.
sıkma canını pes etme sultan dene gene

sultan moralini bozma sütün iyice kaçar önce relaks sonra sıpaya gelince bu gün mamayla idare edin merak etme bir iki mama verdin diye memeden kesilmiyolar hemen o aradada sen bolca su iç kendine bi ölçü yap bi şişe sürahi bişey belirle sürekli ondan içki ne kadar içtiğin belli olsun humana aldıysa onuda bi bardağa 3 kaşık koyup iç 3 kere ok şeker

bursasu bu arada benim oğlanda bugün sürekli emmek istedi benimde göğsümde süt kalamadı açlıktan devamlı emmek istiyo diye düşünmüştüm ama sonra bütüngün kaç kere altını değiştirdiğimi düşündüm yani açta olamaz. bazı günler bebekler huzursuz olup sürekli memede kalmak istiyolar sabırlı ol canım canını sıkma. sen stresli olursanda süt azalır. süt için sen rahat olmalısın emzirirkende başka şeyle ilgilenmeden bebeğini izle çok sütün olduğunu düşün inan işe yarıyor.

denemedim cnm ya ama eşime söledim yarın aldırcam
milupanın çayını içiyorum
göğüs kalkanıda var cnm kullanıyorum ara sıra çok acıdığı zaman
çişi kakası sürekli var ama maşallah değiştirip duruyorum

kızlar bu arada kimse yardımcı olmuyor diye üzülen varsa hiç dert etmeyin
annem her dakika yanımda ama bazen yeter diyesim geliyo
bebiş sanki benim değil aman üşüteceksin aman belini tuttunmu aman onu giydirme oraya yatırma öyle yapma böyle yapma....
sonu yok şikayetkerinin sanki ben bebeğimin düşmanıyım yaf..
valla sırf bu yüzden depresyona girebilirim
bugün kocişimde şehir dışına gitti hepten annem karışacak off off

mama versende emme refleksini unutmaması ve sütün dvamı için boşta olsa gene emzir bence
int hersayfayı okudum yayla çorbası,kuru börülce,bezelye,incirle kuru kayısı karşık komposto,ii geliyo yazıor
sıkma canını olsa iyi ama gelmezse çaresi olmayan şey değil
çaresiz dert olmasın

bursasu sütünü arttırmak için çok kolay bi çorba tarifi var istersen bunu yarın dene. ama mutlaka çok sıcakken iç. emin ol olduğu gibi süt oluyo.
yarım kase bulguru ve tuzunu yarım tencere suya koy kaynat. baya bi kaynadıktan sonra 1 kg süt koy içine uzun zaman kayat yanlız dikkaet çabuk taşar.sonra sıcak sıcak iç bak gögüslerin nasıl dolacak.
tabi tadı süper oluyo diyemem ama bebişe süt olacağı kesin.ben sık sık içiyorum işe yarıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…