ben kaçar öpüldünüsssss
CANIM aile büyüklerinden yardım almalısın
bu iş kendi basına olacak iş değil
cok cahil hissediyorum kendimi
bende bişi yapamıyorum, hele aglayınca
annem sürekli benle
yoksa emin ol ben de kafayı yerdimmmm[/QUO
yalnız olmuyor.3 güne kaıynvalidem gelecek.ona bile razıyım inan.
megul al bendende o kadar hiç iyi değilim annemlerde gitti evde yanlız kalınca iyice bunalım oldum yemek bile istemiyo canım emzirirken ağlıyorum sebepsiz yere nasıl büyüyecek bu diye hasta olcak diye ödüm kopuyo vesveseler var içimde o uyumasa ağlıyorum herseye ağlıyorum nasıl geçicek bu hayatım alt üst yaaa duygularım karışık
inşallah çabuk düzeliriz.kafayı yemekten korkuyorum.oysa ki bu günlerin özlemini 8 senedir bekliyordum.
megulcüm Allah yardımcın olsun. yalnız olmak çok zor ya.bizim de yarı kırkımız çıkınca annem gidicek öle korkuyorum ki. şu an ben bakıyorum bebişe ama annem yanımda olunca herşey daha kolaymış gibi geliyo.o gidince napıcaz bakalım
kırkı çıkınca düzelecekler di mi?
benim yanımda hiç hergün duran biri olmadı sadece eve temizlikçi tuttuk yatılı annem arada sırada geldi misafir gibi. ayıp olmasın diyede 3 gece kaldı. resmen bebeği sadece ben büyütüyorum herşeyi kendim aştım neyseki ev temiz kadın sayesinde o da olmasa yandım.
bizimki gazdan o kdr çok ağladıki en sonunda bayıldı hala uyuyo
bu gaz sorunu nasıl biter bilmiyorum çiçek.daha bir kere ağızdan çıkartabildim.
kızlar bişey soracağım biz hala prematüre mama kullanıyoruz
bezimiz kıyafetlerimiz herşeyimiz prematüre
ne zaman normal kabul edileceğiz 3 kiloyu geçincemi normal oluyo anlamadım :S
fikrim yok canım o konuda
heyyyooo şırvanda doğurmuş ohhhhh valla bende rahatladım,allah analı babalı büyütsün ınşallah,bahtlarını güzel etsın ınşallah,ya bunalım felan demeyın öyle söyledıkçe bunalırız ha,kocaman karnımızla bunalım olmadıysak tatlı bebışler kucağımızdayken hıç olmamalıyız kızlar,bızden çok şenayın hakkı var kız bunalımın b sınden bahsetmıyorbıze ne oluyorkı,ben ılk hafta bayağı bır korktum yok sarılıktı yok uykusuzluk felan,hatta belkı komık gelecek ama şu bahsederler ya loğusayken rüyalar dye neyse fazla dallandırmıım,2 gece üstüste bebeğı kollarımda emdırıyorum zannedıyorum öyle uykusuz ve bıtaptımkı halbukı bıldığın uyku ve uyanıklık arası ışte oysa bebek ağlıyor yatağında yanı,saolsun süreklı tartıştığım hatta kabul edıyor ve utanarak söylüyorumkı sadece düşüncesızce benım bağırdığım ve ınatlaştığım,hakkını asla ödeyemeyeceğım canım annem uyandırıp uyumamam ıçınde bır süre yanımda kalarak geçtı ama nasıl geçtı,bız maşallah bu hafta daha ıyıyız yavaş yavaş düzene gırecek kızlar merak etmeyın,uyku saatımız bellı rutın 2 saatte yada 2,5 saatte bır uyanıyoruz,ben yavaş yavaş markete,kuaföre felan çıkıyorum hatta bugün Ecemın nüfus cüzdanını çıkarttım,çok güzel bır duyguymuş,hemen babamızı aradım bugün tanışma yıldönümümüzdü nacızane benım hedıyem bu deyınce bayağı duygulandık telefonda,ınşallah bu hafta yada önümüzdekı hafta gelecek babamız,3 günlüktü gıttığınde bakalım büyümüş bulacakmı kuzuyu,bu arada bılıyosunuz demı kızımızın adı Nısan Ece,nısan kralıçesı hehehehehe,bütün kız bebeklerımız nısan kralıçesıde bızımkı ısmıyle tescıllendı sakın yanlış anlamayın tamammı,ben böyle ışte bırşey söyler ardına hemen pışman olurum ama sız benı yanlış anlamazsınız demı
canım biz artık biribirimizi yanlış anlamayız.sadece anlarız.
şikayet etmeyi ulennn tek bakıyoz bilmem ne diye kırarım kafanızı
öziiiiiiiiiiiiiiiiiii bu nisan kraliçesi işini konuşalım bi ara şekerimmmmmmmklava: şaka şak tahtıyla yaşasın ece sıpasıa.s.
şenay canım inana bugün hep seni düşündüm.ben böyle bi taneyle yapamıyorum.şenay napıyo dedim.takdir ediyorum seni..yazdıklarında bile bi neşe seziyorum.dua et emi bizlere
benim sütüm bitti kızlar şu an çok üzgünüm sabahtan beri meme bbebeğin ağzında dolaşıyorum uyuyor bırakıyorum yatağına 5 dk sonra ağlamaya başlıyor yine meme aranıyor yine veriyorum bugün böle kısır döngü gittii
bu saat oldu hala aranıyor memeler fos söndü süt bitti
ne yapsam
mama verdim 60 cc hepsini açtği yavrum ne çok ağladı meğer açmış süt gelmiyormuş
çok üzügünüm şu an(((
benim sürekli ağlıyor ya e e e e yapıyor kafayı yicem bugün...
canım sürekli emzir.aynı şeyi ben de yaşıyorum.sürekli emiyor.ve sütüm bitiyor boşa çekiyor.humana içiyorum.bol bol su içiyorum.vazgeçmek yok.
Kızlar herkese merhabalar ,
hastaneden yazıyorum.. Bİz Çok İyİyİz...
Çok tatlı bİr Şey bu yaaaaa....
Allah herkesİn ÇoÇuĞunu nazardan korusun...
DÜn geceden berİ emİyoruz.... Gazını Çıkartmayı beceremİyorum Şuanlık ....
Eve gİdİnce uzun uzun yazmaya ÇalıŞırım artık ..
kız muhtar yaptın yine muhtarlığını.
senin kadar erken sahalara dönen yoktu valla.
allah nazardan saklasın çok tatlı barancık.
benim sütüm bitti kızlar şu an çok üzgünüm sabahtan beri meme bbebeğin ağzında dolaşıyorum uyuyor bırakıyorum yatağına 5 dk sonra ağlamaya başlıyor yine meme aranıyor yine veriyorum bugün böle kısır döngü gittii
ne yapsam
mama verdim 60 cc hepsini açtği yavrum ne çok ağladı meğer açmış süt gelmiyormuş
çok üzügünüm şu an(((
aynen canım. benim de alttan dikiş var bakmadım hiç. sanki görünce aklım sürekli orda kalıcak rahat hareket edemicem gibi geliyo.bu arada dikişlerimin üzerine suya dayanıklı bant yapıştırmışlardı onla duş almıştım bugün doktor çıkar dedi çıkardık biraz evvel ilk defa gördüm bayılıyodum
içim çok fena oldu kötü bişey yok ince bir çizgi ama sapsarı olmuşum bayılıyodum
sanki bantla güvendeymişim kendimi garip hissediyomm acıyo mu diye düşünüp duruyom
ben de yastık kullanmıyorum. bazen yan tarafına destek yapıp yan yatırıyorum. bazen de gaz sancısı olursa karnının altına koyup yastığın üstüne yüzüstü yatırıyorum baya rahatlatıyo. yalnız öle yatırınca gözüm üstünde oluyo.kızlar unutuyorum aklıma gelmişken sorayım ben hiç yastık kullamıyorum kullanan varmı?
doğrusu nedir bilmiyorum açıkçası
birde kızım biraz öksürüyor üşüttümü acaba yoksa petekler mi kurutuyor havayı
buhar makinasını açtım hemen ama korktum yinede..
maşallah canım sana da bebişine de.Kızlar herkese merhabalar ,
kızlar şirvan doğurmuş.. gözü aydın darısı başıma zira ben daha doğuamadım.
dünkü kontrolden sonra oğlumun suyu filan iyi durumda nst sonuçların sancı çıktı ama doğum yapacak kadar değil. biraz da açıklığım varmış. ama oda doğurmaya yetmiyor. dün alttan muayeneden sonra aşırı kanamam oldu. müşahedeye alındım. doktor büyük ihtimalle doğum başlıyor dedi. ama kanama durdu sancıda gelmeyince gönderdiler yarın tekrar gidicem.. hala hafif sümüksü bir akıntırla kanama var. sancı bekliyoruz. bugün yarın olur diyor doktor. çarşamba günü tekrar gidicem ama alttan muayene olmak istemiyorum yaaa... off kızlar dua edin şu sancılarım bi geliverse bende gidiş geliş şirvan gibi sezeryan olucam herhalde boşuna stres yaptık.. senağlama
canım bugün banyo yaptırdık hepsi çıkt burnundan burun aspiratörü kullandım ama burun deliklei o kadar küçükki içine sokamıyorum kaydirigubbakcemile3 neyse allahdan üşütmemeişiz kızımıboşuna telaşa kapılma. öyle hasta falan etmemişsindir. sadece burun tıkanıklığı bu.
sen doktora götürsende yapacakları burnunu açmak olur. eğer burnunda birikeni alırsan zaten rahatlar. istersen evi iyice ısıtıp bi daha banyo yaptır eminim yumuşayıp yüzünü yıkarken burnundan kendi çıkar.çok kocakarı işi demezsen ve becerebilirsen tel tokanın arka tarafıylada çıkarmayı deneye bilirsin. bebek çok hareket etmeyeceği için alabilirsin.
burun aspiratörüde kullanabilirsin.ama korkulacak bişey yok sadece emerken ve uyurken burnundan dolayı rahatsız olacaktır. doktora götürünce çocukları hırpalıyolar gibi geliyo bana. geçen bizimkinin iki elinden birden kan verdik ağlaya ağlaya sesi kesildi zavallımın bide üstüne idrar tahlili verdik çok zordu valla.kaydirigubbakcemile
hoşgelmiş baran bebişimiz hihoyyytkızlarrr baran bebek gelmişşşşşşşşşşşşşş 3520 gram 49 cm ama sezeryan olmuş ohh gözümüz aydın
canım sütüm bitti deme gayuet rahat ol bu arada bol bol yeşilllik ye özellikle taze soğan walla ben öle yapıyorum göğüslerima cıyo kalksada emmese diyorum mutlaka dene canımbenim sütüm bitti kızlar şu an çok üzgünüm sabahtan beri meme bbebeğin ağzında dolaşıyorum uyuyor bırakıyorum yatağına 5 dk sonra ağlamaya başlıyor yine meme aranıyor yine veriyorum bugün böle kısır döngü gittii
ne yapsam
çok üzügünüm şu an(((
canım allah analı babalı büyütsün çok sevindim hihoyyytKızlar herkese merhabalar ,
allah nazarlardan saklasın yerim ben onu maşallah baranımıza
aynen bende dün banyo yaptım bant çıkarıdıktan sonra sanki açılcakmış gibi geliyor bide hafif kızarıklık oldu dikişin üstü??:uhm:bu arada dikişlerimin üzerine suya dayanıklı bant yapıştırmışlardı onla duş almıştım bugün doktor çıkar dedi çıkardık biraz evvel ilk defa gördüm bayılıyodum
içim çok fena oldu kötü bişey yok ince bir çizgi ama sapsarı olmuşum bayılıyodum
sanki bantla güvendeymişim kendimi garip hissediyomm acıyo mu diye düşünüp duruyom
sağol cnm deniyecem tadı nasıl oluyo acaba?bursasu sütünü arttırmak için çok kolay bi çorba tarifi var istersen bunu yarın dene. ama mutlaka çok sıcakken iç. emin ol olduğu gibi süt oluyo.
yarım kase bulguru ve tuzunu yarım tencere suya koy kaynat. baya bi kaynadıktan sonra 1 kg süt koy içine uzun zaman kayat yanlız dikkaet çabuk taşar.sonra sıcak sıcak iç bak gögüslerin nasıl dolacak.
tabi tadı süper oluyo diyemem ama bebişe süt olacağı kesin.ben sık sık içiyorum işe yarıyo.
kızlar unutuyorum aklıma gelmişken sorayım ben hiç yastık kullamıyorum kullanan varmı?
doğrusu nedir bilmiyorum açıkçası
birde kızım biraz öksürüyor üşüttümü acaba yoksa petekler mi kurutuyor havayı
buhar makinasını açtım hemen ama korktum yinede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?