2009 Nisan Anneleri buraya

bu arada dikişlerimin üzerine suya dayanıklı bant yapıştırmışlardı onla duş almıştım bugün doktor çıkar dedi çıkardık biraz evvel ilk defa gördüm bayılıyodum
içim çok fena oldu kötü bişey yok ince bir çizgi ama sapsarı olmuşum bayılıyodum
sanki bantla güvendeymişim kendimi garip hissediyomm acıyo mu diye düşünüp duruyom

kızlar unutuyorum aklıma gelmişken sorayım ben hiç yastık kullamıyorum kullanan varmı?
doğrusu nedir bilmiyorum açıkçası
birde kızım biraz öksürüyor üşüttümü acaba yoksa petekler mi kurutuyor havayı
buhar makinasını açtım hemen ama korktum yinede..

merhaba hepınıze sırvanın slmını getırdım cok tatlı bı oğluşu var bı saçlı ki maşallahı var anne oğul keyıflerı yerınde bıraz yorgun gözüküyodu ama mutlu bebeği yanında

kızlar şirvan doğurmuş.. gözü aydın darısı başıma zira ben daha doğuamadım.
dünkü kontrolden sonra oğlumun suyu filan iyi durumda nst sonuçların sancı çıktı ama doğum yapacak kadar değil. biraz da açıklığım varmış. ama oda doğurmaya yetmiyor. dün alttan muayeneden sonra aşırı kanamam oldu. müşahedeye alındım. doktor büyük ihtimalle doğum başlıyor dedi. ama kanama durdu sancıda gelmeyince gönderdiler yarın tekrar gidicem.. hala hafif sümüksü bir akıntırla kanama var. sancı bekliyoruz. bugün yarın olur diyor doktor. çarşamba günü tekrar gidicem ama alttan muayene olmak istemiyorum yaaa... off kızlar dua edin şu sancılarım bi geliverse bende gidiş geliş şirvan gibi sezeryan olucam herhalde boşuna stres yaptık.. senağlama

Kızlar herkese merhabalar ,
hastaneden yazıyorum.. Bız Çok ıyıyız...

Çok tatlı bır Şey bu yaaaaa....
Allah herkesın ÇoÇuĞunu nazardan korusun...

DÜn geceden berı emıyoruz.... Gazını Çıkartmayı beceremıyorum Şuanlık ....

Eve gıdınce uzun uzun yazmaya ÇalıŞırım artık ..

inatçı baranın resmi,, ameliyathaneyede fotograf makinesi verdim.. onlarda çekmiş ,,artık onları sonra gönderirim

maşallah demeyi unutmayın teyzeleri

kız muhtar yaptın yine muhtarlığını.
senin kadar erken sahalara dönen yoktu valla.
allah nazardan saklasın çok tatlı barancık.

kız muhtar yaptın yine muhtarlığını.
senin kadar erken sahalara dönen yoktu valla.
allah nazardan saklasın çok tatlı barancık.

saol dilekçim..hastanede yatağımda yazıyorum..
annem yat sende dinlen diyor ama ben burda size haber vermeden olurmu şeker...

dün urlada aradı...doğum tarihini bildiği için aramış, çok sevindim...
diğer arkadaşlara da tek tek teşekkür ediyorummm

canım arada benim de öle oluyo. bzen bebişin iştahı çok oluyo emiyo emiyo bitiriyo. bazen de süt az oluyo doymuyo. doktora söledim az olunca mama veriim mi diye. gerek yok süt bi az olur bi çok olur çok olduğu gün ihtiyacını alır merak etme sen çişine bak yeter dedi. çişi oluyo baya ama çok emdiği günler benim göğsüm mahvoluyo dayanamıyorum yaa
bu arada humana cidden işe yarıyo ben de tavsiye ederim

aynen canım. benim de alttan dikiş var bakmadım hiç. sanki görünce aklım sürekli orda kalıcak rahat hareket edemicem gibi geliyo.
emzirirken canım acıyodu bakmamıştım dikkatli. geçen bi baktım yara olmuş alt tarafı açılmış. şimdi canım gidiyo resmen emzirirken sanki yarayı görünce daha çok canım yanıyo:)

ben de yastık kullanmıyorum. bazen yan tarafına destek yapıp yan yatırıyorum. bazen de gaz sancısı olursa karnının altına koyup yastığın üstüne yüzüstü yatırıyorum baya rahatlatıyo. yalnız öle yatırınca gözüm üstünde oluyo.

maşallah canım sana da bebişine de.

Dün gece yattım sen geldin aklıma, ne yaptı acaba diye.Beklemek zor mutlaka ama az kaldı işte.Allah sağlıkla kucağına almayı asip etsin.

Vay Şİrvan harikasın.Ertesi gün canlı yayın:))Canım gözün aydın olsun.Allah analı babalı büyütsün.

inatçı baranın resmi,, ameliyathaneyede fotograf makinesi verdim.. onlarda çekmiş ,,artık onları sonra gönderirim

Oy canım benm maşallah çok şeker

canım bugün banyo yaptırdık hepsi çıkt burnundan burun aspiratörü kullandım ama burun deliklei o kadar küçükki içine sokamıyorum kaydirigubbakcemile3 neyse allahdan üşütmemeişiz kızımı

kızlarrr baran bebek gelmişşşşşşşşşşşşşş 3520 gram 49 cm ama sezeryan olmuş ohh gözümüz aydın
hoşgelmiş baran bebişimiz hihoyyyt

canım sütüm bitti deme gayuet rahat ol bu arada bol bol yeşilllik ye özellikle taze soğan walla ben öle yapıyorum göğüslerima cıyo kalksada emmese diyorum mutlaka dene canım
canım allah analı babalı büyütsün çok sevindim hihoyyyt

allah nazarlardan saklasın yerim ben onu maşallah baranımıza

allah bağışlasın geçoldu ama ne güzel oldu demi
allah sağlıkla gle güle büyütmek nasip etsin

aynen bende dün banyo yaptım bant çıkarıdıktan sonra sanki açılcakmış gibi geliyor bide hafif kızarıklık oldu dikişin üstü??:uhm:

sağol cnm deniyecem tadı nasıl oluyo acaba?

ben kullanmıyorum cnm sende kullanma hiç gerek yok zaten sakıncalı bence

cnm benim gözünaydın hoşgeldin tekrardan ALLAH bebeğini siz bağışlasın cnm kaç kilo oldu kilolu gibi maşalllah
nie normal olmadı kızz merak ettim

ay ay ay saçlara bak şirvaaaaaaaaan bebişler benziyor kızzzz :))
çok tatlı 41 kere maşallah cnm sütünde gelmiş aman aman gelsin bol bolö sütün olsun cnm sütünle kal
gaz içinde bebeğin başını kendine döndür yanağını yanağına yasla ki kafayı kaldırmasın omzuna koy
sırtını yavaşça sıvazla ve avucunu hafif büzerek yani parmaklarını kırcan boşluk olcak avucnun içi beline pat pat vur inşallah çıkarabilirsin cnm
hadi sütünle kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…