biz kızımın ayaklarına en alta bir patik ya da kalın bişr çorap giyiyoruz ayakları nı sıcak tutsun die,ben de kendime dikkat ediyorum,annemin ısrarlarına dayanamayarak,amöa sanırım işe yarıyor,hem soğuk şeyler de yiyip içmiyorum,çok şükür iyiyiz,sizin bahsettiğinizi kadar bir sorunumuz yok.siz de ayaklarını sıcak tutun,belki bir faydası olur.tuğçe canım merhba konuya doğrudan dalacam ama
bebeğinin kolik olduğuna nasıl karar verdiniz.benim kızım hergün saat 9 - 10 gibi başlıyo akşama kadar ıkınıyo gaz çıkarıyo ama rahatlama yok.uyumak ne mümkün dalamıyo bi türlü.rezene elma yağı masaj sıcak havlu hepsini deniyorum ama çok az rahatlıyo biraz sonra aynı şeyleri yaşıyoruz.bu kolik mi oluyo ya.
Bize de daha sonrası için yapacağını söylemişti,2. ayda gideceğiz ama o zaman yapmayacak sanırım,çünkü söylemedi son gittiğimizde.canım benim doktor bize haziran ayına randevu verdi neden acaba çok geç aklırmıyız dur bakim ben salı günü doktora gideceğim o zaman bi sorayım :uhm:
Aynı sorun bende de var,emzirdiğimiz için böyle olacak herhalde emzirme dönemimde,ama dediğin gibi yaz da geliyor.senağlamaooffff kızlar ya benm bi sorunum varr benm gögüslerim çok irileşti dogumdan sonra dar badi giyemez oldum ben napcam başım dertte yaz geliyoo ne giycemm hep bl kıyafetmi takınıcamm nasl küçülte bilirim bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?