2009 Nisan Anneleri buraya

biz kızımın ayaklarına en alta bir patik ya da kalın bişr çorap giyiyoruz ayakları nı sıcak tutsun die,ben de kendime dikkat ediyorum,annemin ısrarlarına dayanamayarak,amöa sanırım işe yarıyor,hem soğuk şeyler de yiyip içmiyorum,çok şükür iyiyiz,sizin bahsettiğinizi kadar bir sorunumuz yok.siz de ayaklarını sıcak tutun,belki bir faydası olur.

canım benim doktor bize haziran ayına randevu verdi neden acaba çok geç aklırmıyız dur bakim ben salı günü doktora gideceğim o zaman bi sorayım :uhm:
Bize de daha sonrası için yapacağını söylemişti,2. ayda gideceğiz ama o zaman yapmayacak sanırım,çünkü söylemedi son gittiğimizde.

Aynı sorun bende de var,emzirdiğimiz için böyle olacak herhalde emzirme dönemimde,ama dediğin gibi yaz da geliyor.senağlama

Benim de 40 gün annem kaldı yanımızda,dün 40 ımız çıktı,ama bugün misafir gelecekti,dün yine çağırdım gel die,yoksa yalnız başedemiyorum valla,hem misafir hem bebek,emzirmek süresi zaten gün geçtikçe daha da uzuyor.Ben annemin çok faydasını gördüm Allah razı olsun,tek ben uyuyabileyim die gece uykuları bile bölündü hep,ama buna rağmen benim bile bunaldığım oldu,bazen annem fazla karışıyor.Zaten eve 1-2 gün bile gittiğnde dönünce diyor,kızıma iyi bakmamışsınız,zayıflatmışsınız.Yok gezmeye giderken onu götürmeyin,bana bırakın falan..şimdi kızımla dışarı çıkmaya bile korkuyorum,olur da hasta ederiz,sonra annem başımın etini yer,ben size demedim mi der die.Yani kayınvalidem olsa kızardım ama anneme de kıyamıyorum,diyorum kötü niyetle yapmıyor falan...ama insan kayınvalidesi yapsa dayanamaz.

öncelikle hekesin anneler günü kutlu olsun...

sanırım bu kaynana sorunu herkeste var... ben de karışmasına dayanamayıp bildiklerimi sesimi yükseleterek azcık anlatmaya kalktım o da çekti gitti... bebeğin yüzüne bile bakmadan......... amaaaannn yaptığı çok da değmez..... Raabim hepimizin yardımcısı olsun....

tüm annelerin anneler günü kutlu olsun o kadar güzel bir duyguki allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşllah

rabbine,peygamberine,milletine,ailesine,hayırlı evlatlar yetiştirmek dileğiyle anneler gününüz kutlu olsun

hepimizin anneler günü kutlu olsun.Allahım bebeklerimeize uzun hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin inşallah.

Anneler günümüz kutlu olsun,annelerımızın kalbını kırıyoruz ışte ıstemeden oysa bızıde onlar büyüttü ama şımdı bızde çok hassas br dönemdeyız ne yapalım olacak o kadar,bende burnunda uçuk çıktı dıye yaklaştırmıyorum annemı ıçı gıdıyor ama azıcık yaklaşsa aman anne ha sakın şeytana uyup çok yaklaşma koklamak ıçın bıle olsa dıyorum tuhaf tuhaf bakıyor oysa o olmasaydı ben sap gıbı ortadaydım bazen bızde çok anlayışsız oluyoruz kabul edelım annelerımızın kıymetını bılelım gece uyumuyor benle beraber ama yınede yaranamıyor canım annecım,hakkını asla ödeyemem ama şöle bır baksan tek lafla ödüyoruz çemkırerek kendıme çok kızıyorum çok

tüm nisan annelerinin anneler günü kutlu olsun bebeişlerimizle nice anneler gününne ermek nasip etsin allah

şırvancım nasıl gıdıyor bebışlı hayat,ya kımseyı takma fazla sınır yapmamaya çalış dıyecem ama yapılıyor ışte,yaarın bızım aşımız var ve kontrolümüz bakalım nasılız bana göre ıyıyız maşallah,sağlık ocağına gıdecez gerçı dr.babamız gelınce,ultrasona 3 aya kadar yaptırabılırsınız demıştı dr.muz bakalım artık

ya şenayım yenı bakabıldım geçmışe ınşallah Zeren kız ıyı olmuştur hıç canını sıkma arkadaşım dualarımız sızınle hem onlar güçlü dayanıklı annesı merak etme annesı ıyıleşecek hemen öpüyorum çok üçünüzede,tabıkı sonrada tüm annış ve kuzuları öpüyorum ha farkındaysanız koklamıyorum bebışlerı ama korkmayın güzelım ayaklarından ok

geçmişi biraz okudum.

şirvan biraz daha sabır .ben daha yeni yeni toparladım kendimi.kucağa alışmasını falan sorun etme.bizimki de alıştı.benim doktor boşver alışsın diyor.kendine güveni artıyomuş yavrularımızn.ben ayağımda sallamaya bile başladım :))

şenay haber alamdık ama inşallah zeren iydir.

veeeeeeee bu gaz sancıları bitsin artık ya.kızım telef oluyo.kısır düngü resmen di mi kızlar.acıkıyo emiyo gaz oluyo gaz sancısı geçinceye kadar tekrar acıkıyo.sonra aynı şeyleri tekrar yaşa.biliyomusunuz dün gece saat 11 de yarım saat istanbul turu yaptık.ancak uyudu kızım.

takvimim bir gün geriden gidiyo.bizim bugün 27. günümüz.gerçi galatea kırkı çıkınca da pek bişey değişmiyo demiş ama en azından bizim lohusalığımız bitecek.biz kendimize gelecez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…