2009 Nisan Anneleri buraya

aşı soruma cevap veren kıslar teşekkür ederim.
megulcüm gece gündüzü ayırt etme meselesi de kısların dediği gibi sabahları hep sesli ortamda emziriyorum. onunla yüksek sesle konuşuyorum. uyumadığında kucağıma alıp oyunlar oynuyorum şarkı söleyip zıplatıyorum. ama gece uyumadığında sadece yatağında sallıyorum çok mecbur bırakmadıkça kucağıma almıyorum. sadece gece lambasını açıyorum filan.
böle işte. geceleri daha uzun uyuyo bizimki

kıslar dün biz de ilk defa mama verdik.
bi haftadır antibiyotik kullanıodum sütü baya azalttı. doymadı yavrucak emiyo emiyo bağırıyo.
en son 60 cc yaptım verdim hepsini bitirdi yavrum sonra da rahat rahat uyudu

bende yorgunum keşke biraz büyük olsalarda alsak dışarı çıksak,gezsek,yemeğe gitsek yada düzelteyim isteklerimi ; kızım suskun bir kız olsada bu dediklerimi şimdi bile yaparım:)) benim cadı hemde capcadı bir kızım var:)).........gel 3 ay gellllllllll

ya en sonunda mama olayına bende girdim..benimki önce emiyo sonra mama yiyo sonra tekrar memeye saldırıyo! üstelik 90 cc mamanın ardından yapıyo bunu..obez olacak diye korkuyorum valla!! ama mamayı yalnızca geceleri 1 defa vriyorum..bu antibiyotikler hep mahvetti bizi..benimde çiçek gibi sütüm vardı şimdi yetmiyo oğluma, göğüslerim acıyo süt bitipte emmeye devam edince...ayakta sallama ve kucağa bende alıştırdım çaresiz..gece gündüz ayrımına gelince karnı toksa gece gündüz farketmiyo uyuyo :))) valla kızlar dr. durmadan mama verme, fazla giydirme falan diyo ama cami ne kadar büyük olursa olsun imam bildiğini okurmuş..!! bende bildiğimi okuyorum..çocuk benim çocuğum, ağlamasına dayanamıyorum, açım diye saldıryo sağa sola..

kızlar herkese merhaba ;

bugidi54 - bugün sezeryan oldu. kızı ve kendisii gayet iyiymiş,, ,
akşam fırsat bulabirsem hastaneye görmeye gideceğim......

normal doğum bekleyen ... sezeryan oluyor.. anlamadım gittii...

ay hayırlı olsun bigudiye :))) yok kızım normal bekledim çatır çatırda normal doğurdum valla kaydirigubbakcemile3

merhabalar hepinize ne güzel eskisi gibi kalabalık site demek ki artık bazı şeyler yavaş yavaş yerine oturuyor,ben gece uykusuzluğuna alıştım sabırla bekliyorum ne zaman uyku düzenimiz olacak diye ...

kızlar merhaba!benim kızım da kucakta uyumaya alıştı,ama işin kötüsü kucağımda dalıyor,ama tam yatağına yatıracağım sırada ya da 5 dk sonra uyanıyor.gündüz banyo yaptırdığımız zaman bütün gün uyuyordu,ama ben kendim cesaret edemediğim için annem bizde olmadığı zamanlar yıkayamıyorum,herhalde çocuk banyoya alıştığı için uyumuyor gündüz.şööle yatağa yatırıp da kendi kendine uykuya dalan bebek var mı acaba?uzmanlar pedagoglar öyle diyor ya,sallamayın,memede uyumasına izin vermeyin falann..

öle diyen uzmanlar hiç bebek bakmışlar mı acaba merak ediyorum.
uyumayınca uyumuyo işte veletler insan da o zaman her yolu deniyo mecburen

ben sağıp veriyorum 2 saatte 1
rumelili neden sağıyosun merak ettim..çalışmaya mı başladın??

çiçek canım teşekkür ederim.. a.s.korseyi
sanırım small almalıyım..

kaç saattir nette araştırıyorum sütüm nasıl artacak oğlum mamaya alışmaya başladı emmek zor geliyo..ne yapsam sütüm artar..yaptığınız özel bişey var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…