kıslar bu birinci ay aşısı 30. gün mü olmak zorunda. bi iki günlük payı filan var mı
bi de sağlık ocağında mı yaptırdınız sizler. hastanelerde de yapıyolar mı
rumelili neden sağıyosun merak ettim..çalışmaya mı başladın??
çiçek canım teşekkür ederim.. a.s.korseyi
sanırım small almalıyım..
kaç saattir nette araştırıyorum sütüm nasıl artacak oğlum mamaya alışmaya başladı emmek zor geliyo..ne yapsam sütüm artar..yaptığınız özel bişey var mı???
rezene çayı içiyorum bende canım ama maalesef bi işe yaramıyo..diğer çaylarıda aldırıyım eşime bi de onları deneneyim..en azından 6 ay versem ona razıyım..ben elimden geleni yapıcam allahım da inşallah bebeğime nasip eder sütümü ne yapıyım..inanın mama verirken ağlayasım geliyo..humana içiyorum ilk günden beri,ısırgan tu çayı çiçek de demişti,çevremde de duydum,ondan içiyorum,ama tadı kötü.bir de ıhlamur sütü arttırıyormuş die duydum,ondan içiyorum yeni,ıhlamurun tadı ısırgana göre daha ii en azından,hem de duyduğuma göre sütün kalitesini arttırıyormuş.
emzik vermeyi denedin mi.benim kızım elini emiyor ,hem de cok cok,çok komik oluyor,ama ilginç,o anda mm veriyorum,karnı aç die,yok,emmiyor.
rezene çayı içiyorum bende canım ama maalesef bi işe yaramıyo..diğer çaylarıda aldırıyım eşime bi de onları deneneyim..en azından 6 ay versem ona razıyım..ben elimden geleni yapıcam allahım da inşallah bebeğime nasip eder sütümü ne yapıyım..inanın mama verirken ağlayasım geliyo..
90-100 cc arası emiyor
emzik vermeyi denedin mi.
bizimkine vermiştim tutmamıştı sonra baktım parmağını yakalayınca yalamaya başlıyo öle yapınca verdim tuttu
saol canım tek dileğim sütümün olması..oğlumun geleceği için ne derece önemli olduğunun farkındayım..tek oğlum için değil benim için bile önemliyken niye süt yok ki..neler yaptım halbu ki..allahım hepimize bol sütlü günler nasip etsin..:Saruboceq:inşallah olur canım sütün. benim de antibiyotikten dolayı baya azaldı dün mama verdim ilk defa inan ben de ağladım verirken
seni çok iyi anlıyorum canım bende bi yandan üzülürken bi yandan da doyuyor ağlamıyor yavrum diye seviniyodum..benim göğsüm zaten gündüzleri hiç dolmuyo canım sadece gece uyandığımda sütümün dolduğunu görüyorum ..artık şuna inanıyorum sanırım benim göğsüm gece süt yapıyo gündüz tık yok..bende ilk mama verirken çok kötü olmuştum ama sonra anladık ki bebeğim ilk haftalar aç kaldığı sütüm yetmediği için ağlıyormuş o zaman daha kötü oldum yani aç kalması herşeyden daha kötü kızlar ayrıca mamalar da bizim bebekliğimiz gibi değilki bir sürü vitamin demir var içinde onlarda sadece kilo yapmıyo yani yararları da çok.bende sütüm artsın diye neler yaptım ama olmayınca olmuyo ne yapalım.benim göğsüm tam 5-6 saatte taşacak kadar çok doluyo sizinki nasıl o zaman yetmiyo tabi sütüm
kızlar merhabalar.fırsatı buldum hemen bakayım dedim.nasılsınız?herkesler aynı şeyleri yaşıyor.
ben de kızımı uyutuyorum saatlerce sallayıp sonra yatağına yatırınca gözler açılıyor.birisi yatağına kendinden bi eşye koy kokunu alırsa uyanmaz dedi.valla artık ne duysam yapıyorum.hamilelikten öncesi ve sonrası yazsam ne komik hallerde olduğumu gülmekten ölürsünüz.emzik ayakta sallama pusette uyutma gece arabada gezdirme ne varsa yapıyorum.ama uyumayınca uyumuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?