2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar sizce dışardan tavuk eti alıp yemek zararlımı ben hep dışardan yiyorum,bide kestane acayip dokunuyor yerken dikkat edin sabaha kadar karın ağrısı çektim

canım ayrıntılıya kaç haftalıkken bakılıyor.
bende ona göre randevü alım bari...

bildiğim kadarıyla 20-24 hafta arası çünkü 24. haftadan sonra amniyo sıvısı azaldığı ve bebek büyüdüğü için net görünmüyor diyorlar ama sen gene de bir doktoruna danış... o seni yönlendiriyor zaten uzman bir perinatoloğa...

ben detaylı ultrason için işten izin alıp gideceğim. Haftaiçi saat 15.30 da çünkü ama eşim izin alamaz ki :1no2: ben tek göreceğim inşallah cdye çekiyorlardır da izletebilirim. Üzüldüm şimdi senağlama

ben görünmezim herhalde???
bende tavuk eti dışarıdan yiyorum. ben her yemeği dışarıdan yiyorum hatta. Tavuk etini özellikle yazları çok dışardan tüketmemek lazım, sıcakta çabuk bozuluyormuş. Başka bir bilgim yok. Kestane ben çok yedim Bursa'da aileme gittiğimde bir zararını görmedim. Gerçi bir kere de en fazla 10 tane yemişimdir belki daha da çok yesem rahatsızlanabilirdim bilemicem.

arkadaşlar ben dışardan bişey yememeye çalışıyorum.kavanozda olan şeylerden hazır çorba mevsim dışı sebze meyve tavuk et suyu tabletleri ne bilim işte doğal olmayan herşeyden uzak durmaya çalışıyorum.aslında fastfood çok severim ama iştah kalmadığı için şükür yiyemiyorum.

konuşmuyoz konuşmuyoz diyonuz bi öğlden sonra kaç sayfayı doldrumşusnuz.

8nisan2009 msn olayı yanlış anlaşıldı biraz galiba canım. sanıldığı gibi herkez msn de toplanıp burayı boşlamıyo. msn ye herkez girerse yazışıyoruz iki üçlü grup yok. herkezin girmeside biraz zor oluyo. msn de işini gücünü bırakıp girmen gerekiyo sohbet akıcı olduğu için. burdaysa bi satır yazı diğer işlerine rahat rahat bakabiliyosun o yüzden buranın yeri doldurulamaz. msn sadece bir alternatif. sanmayınki msn de konuşup burayı ihmal ediyoruz.

bugünüde akşam ettik . ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar arkadaşlar. yarın bi konu bulupta konuşun ben muhtemelen olmayacam doktoro gidcem. ama fazla yazmayın haaa onra okuması zor oluyoyerimseniben
hadi hepinizi öptüm. a.s. iyi akşamlar.

merhaba kızlar nasılsınız:ecrin_bebek:
bende konuyu devamlı takip edip yazamayanlardanım
pazartesi günü ayrıntılıya gireceğimi yazmıştım çok güzel geçti bebişimizi gördük ve cinsiyeti artık kesinleşti doktor %100 KIZ dedi
artık çok haraketlendi kızım devamlı annesini tekmeleyip duruyokaydirigubbakcemile2
yalnız birkaç gündür bir sorunum var acayip midem yanıyo sizde de varmı merak ettim ne yedim ne içtimse fayda etmiyo :çok üzgünüm:

kızlar gene kuzeyi uyandırmışsınız .))

buda işi gücü bıraktı bizi takip ediyor....
Merhabalar!!
Bölüm sorumlusu olarak bu yazmış olduğunuz mesajlara kayıtsız kalamıyacağım.

Sizi takip etmek değil amacımız,konu dışı olan mesajlarınızı silmek.Lütfen biraz daha uslubunuza dikkat ederseniz seviniriz.Bu arada iş güç derken Kuzey hanım zaten Kadınlar Klübü Konu Sorumlusudur.Yani işi gücü maalesefki sizlerin göndermiş olduğu boş mesajları silmek yada yapmış olduğunuz hataları düzeltmekle sorumludur.
hatta şimdi konuyu okuyanları bakıyorum
kuzeyde aranızda

kuzey umarım erkek değildir.
gerçi ismi erkek ismi ama ?

kadınlar klübünde bir erkek ; ve bizim yazılarımızı okuyor....

Siz sanırım bu linki hiç incelemediniz
Kadınlar Kulübü - Forum-Görevlileri

evet yazılanlar silinmiş gene... ama neden... RUMELİLİ teşekkürler canım sayende takvimimiz oldu yeniden..

Arkadaslar yapmayin bunu ya, deneme tahtasi var, cizelgeler icin konular var bu kadar mesaja gerek varmi. Normal konuya dönmenizi bekliyorum hala devam ediyorsunuz, lütfen basliklari dogru kullanalim ...

canım sende burdaymışsın ;
bigudi54 : gene kendi sayfanı okumuyon , bize takılıyon .
bari muhabbete katıl , uzakta kalma öyle ....
ben diyorum zaten sen mayısda değil , nisanda doğuracan diye .....

deneme tahtası nerde ben bilmiyorum

üztelik bu konunun bu kadar uzması da sizin kk olarak bizim takvimlerinmizi gözükmez yapmanızdırrr

kuzey arkadas::)))

Bu sorunun yeri burasi degil bu bir
Sorunlar kismina bakmaniz gerekiyor öncelikle site kaynakli ise baktiginizda da acilmis bir baslik var görürdünüz
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/231138-imzalarimiz-neden-cikmiyor.html
Deneme tahtasini ciddimi bilmiyorsunuz, bir bakinir insan ya nerde diye okuduktan sonra, sitenin en alt forumu, simdiye kadar buradami yaptiniz deneme :1shok:
Ben incelemeye alayim bu basligi o zaman CADIARZU

Siz peki verdigim linki tikladinizmi, yazilarimizi okuyorsunuz ama dimi bunu yazarken hadi benim yazimi okumadiniz adivar arkadasimda yazmis link :sm_confused:

Arkadaslar bu konu incelemededir...

peki bunu soruyorsunuz ama kontrol panelinizi inceledinizmi

kızlar ne olmuş böle 3 gün girmedim gerçi anlamadım ne oldunuda inşallah hepiniz iiisinizdir bebişlerle beraber hayırlı cumalar

selam arkadaşlar inşallah herkes iyidir... forumun yeniden açılması güsel...
sengüncüm yine kapandı ve açılmış... teşekkürler canım genel olarak iyiyiz... inşallha sen de iyisindir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…