canım ayrıntılıya kaç haftalıkken bakılıyor.
bende ona göre randevü alım bari...
arkadaşlar sizce dışardan tavuk eti alıp yemek zararlımı ben hep dışardan yiyorum,bide kestane acayip dokunuyor yerken dikkat edin sabaha kadar karın ağrısı çektim
ben görünmezim herhalde???
bende tavuk eti dışarıdan yiyorum. ben her yemeği dışarıdan yiyorum hatta. Tavuk etini özellikle yazları çok dışardan tüketmemek lazım, sıcakta çabuk bozuluyormuş. Başka bir bilgim yok. Kestane ben çok yedim Bursa'da aileme gittiğimde bir zararını görmedim.ben görünmezim herhalde???
Bizim topiğin ilerleyememesinin sebebi sanırım msnden konuşmalar ...Ben de msn kullanmıyorum..Ama takip ettiğim kadarıyla msn adresleri verildikten bir süre sonra konuşmalar çok azaldı.Msn daha rahat oluyodur sanırsam..Onun için mi böyle oldu acaba??Sanırım msn adreslerini alıp ordan konuşmak iyi bi fikir olmadı çünkü artık gündüzleri de burda pek kimse olmuyo..Diğer aylara baktımda sayfalar bizden çok daha ilerde..
Merhabalar!!kızlar gene kuzeyi uyandırmışsınız .))
buda işi gücü bıraktı bizi takip ediyor....
hatta şimdi konuyu okuyanları bakıyorum
kuzeyde aranızda
kuzey umarım erkek değildir.
gerçi ismi erkek ismi ama ?
kadınlar klübünde bir erkek ; ve bizim yazılarımızı okuyor....
evet yazılanlar silinmiş gene... ama neden... RUMELİLİ teşekkürler canım sayende takvimimiz oldu yeniden..
deneme tahtası nerde ben bilmiyorum
üztelik bu konunun bu kadar uzması da sizin kk olarak bizim takvimlerinmizi gözükmez yapmanızdırrr
kuzey arkadas::)))
öncelikle kuzeyin bayan olduğuna sevindim.
bu arada kuzey ismini oğluna koymak isteyenler bir kez daha düşünsün . kız ismide varmış;
bu arada arkadaşlar bir şeyleri yanlış yapıyorlarsa ;
siz doğru yolu gösterin ;
takvimler silinmiş , ve bunu en doğru nerden yapacağız anlatın. deneme tahtası dediğiniz yere mesela nasıl yapılıyor....
kusura bakmayın siteyi sizin kadar iyi bilmiyoruz.
biz sadece bu topikte ilerleyebiliyoruz.
(bir bakinir insan ya nerde diye okuduktan sonra )
bu nasıl konuşma, doğrusunu bizleri yönlendirebilirsin. .....
sizde uslubunuza dikkat edin.
kuzey hanım ; hadi söyleyin bakalım
bebek takvimini nasıl- nerden yapacağız.
hem beni - hem diğer arkadaşları bilgilendirmiş olursunuz.
bu konuyuda böylelikle kapatmış oluruz.
peki bunu soruyorsunuz ama kontrol panelinizi inceledinizmiyok yine olmadı
deneme de benim işime yarayacak bişi yokkk
alt tarfı su yaptıgımız takvim uzantısını nereye yapıstıracagımızı bir allah ın kulu söylerse konu kapanacak
ama yok burası türkiye yaa isler uzar cözüm yok sorun üstüne sorunnn
neyse bişi demiyom ben bu sitede ki görevli arkadaslara herkes işini yapıyoo yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?