2009 Nisan Anneleri buraya

deniz bana tereyeğı yasak.diyetteyim.çorbaya terbiye ederken ununu bile hesaplayıp ekmekten düşüyorum.yoğurt çorbası olabilir ama o da pirinçle yapılıyodu di mi un da katılıyordu.

deniz bana tereyeğı yasak.diyetteyim.çorbaya terbiye ederken ununu bile hesaplayıp ekmekten düşüyorum.yoğurt çorbası olabilir ama o da pirinçle yapılıyodu di mi un da katılıyordu.

I am so sorry yaaa!
vallahi unutmuşum senin diyeti..
mazur gör kafam jölee gibi bugün

hem ne doktoru bu saate kadar bakayımm hıı!!
gezdirdin dimi göbeğini.o mağaza senin bu mağaza benim.
sabahtı senin doktor

zatenn çiçekte yok meydanda kesin ekmek yapıyodur o:))
kokusu buraya kadar geldi:))
yaa salı bugün ondanmı ne kimse yazmıyo..
aman zaten bende çıkcam 6:15 de
artık gece konuşursunuz siz.

olmaz sana kalpten sitemim her nedersem dilimden
eğer seni incitirse bu kalp söküp atarım yerinden.
anlamıyorsun gönül derdinden neler çektim elinden

SADECE SEVDİM SADECE SEVDİM BEN..

EBRU GÜNDEŞ
hastasıyımmm..
bu şarkı uyuşuk nisan annelerine gitsin:)))

ne dedi doktor?
test yaptılarmı?

hem ne doktoru bu saate kadar bakayımm hıı!!
gezdirdin dimi göbeğini.o mağaza senin bu mağaza benim.
sabahtı senin doktor

kızlar kan testi yapıldı kanım normalmiş
biraz demir anemisi var dedi

kalbimin sıkışması falan dedi hamilelikten dedi
bebek baskı yaptığı içinmişşş
öyle olduğun zmanlar çık dolaş dedi
oturma dedi
deliriyosun demek istedi herhalde at kendini dışarı falandelikafadulden

sonra arkadaşa geçtik biraz oralarda takıldık
sonra eve geldm
ikeadan mobilyaları getirdiler
bakalım ne zaman kurmaya gelcekleryerimseniben

hee buarada bebişim 1650 ogram oluş kızlar dr. gayet ii olduğunu hatta önden gittiğini iri bir bebek olacağını söledi boyuda
42 cm di sanırım maşallah deyin teyzeleri
oğlum artık eskisi gibi poz vermiyor malesef çok büyüdü tıklım tepiş yatıyor sanki yatakta yatarmış gibi
poziyonu aynı kafası sağ alt kasığımda bedeni sola doğru gidiyor ayaklarda tekrar dönüyor sağa doğru yukardan başının üstünde

dizlerini gördüm kızlar renklide oy oy oy minnacik ama etli butlu dizler normal bir bebişin dizleri gibiydi

sultancım demir anemisi??az demiş sorun yok sanırım..
anladım zaten gezilmiş bugün:))
oleyyy başlasın o zaman oda dekorasyonu!!!!

çıkıyorum ladies....
iyi akşamlar...

canım maşallah oğluşuna artık yerleri daraldığı için tor top yatıyorlar daha büyüdüklerinde direk dışarı çıkarlar artık....

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR BENDE ÇIKIYORUM MEGUL ÇIKMIŞSIN GÜZELİM. TARHANA ÇORBASI YAP DİCEKTŞİM. NESE KENDİM YAPIYIM. kaydirigubbakcemile3

BURSASU BU ARADA MAŞALLAH BEBEĞİNE.. KOCAMAN OLMUŞ. ayy bizimkilerde 2 kg yaklaştı artık az kaldı yaa.. sağlıklı olsunlar inşallahç.

kızlar öğlen saçımı boyuyordum uzun zamandır boyanmadığı için ana saçım bayağı uzamıştı bu zamana kadar bir kere kestirmişitim dün tam yemek saatine yakın sitemizde bir avm var orda kuaföre gidip biraz kestirdim bugünde bitkisel boyayla boyadım kızıl akaju çok güzel oldu hamilelik öncesi sürekli saç rengi değiştiren çok bakımlı bir kadındım şimdi kendimi hint garibeleri gibi hissediyorum sırf dün bu saatlerde aynaya bakıp bakıp ağladım kocaman bir göbiş biliyorum hatalıyım ama birden bu kadar değişim sarstı ama o kocaman göbişin içinde bu dünyada en çok seveceğim varlık yatıyor ben koç burcu kadınıyım ondan olsa gerek benim cildim çok güzelleşti eşim sürekli çok güzelleştin diyo ama fizik sıfır oldu her sabah düğüne gider gibi giyinip dolaşıyorum evde moral olsun diye ay ne çok yazdım yine

selam kızlar bende bugun bursasuyla doktora gıttım şeker yuklemem yapıldı 50 lık yukleme yuksek cıktı sımdı cumarttesı 100 luk yapılcak eger oda yuksek cıkarsa dıyet verıcek hatta buyuk ıhtımalde yuksek cıkıcak

sen mayıss annelerinii satınn burda takılıyonnnn hee :jeyyar::jeyyar:
bende mi gelsem kiii yer var mı kızlarrrr delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…