deniz bana tereyeğı yasak.diyetteyim.çorbaya terbiye ederken ununu bile hesaplayıp ekmekten düşüyorum.yoğurt çorbası olabilir ama o da pirinçle yapılıyodu di mi un da katılıyordu.
sağol selinaycım
bende doktora gitmiştim ama kimsecikler beni merak etmemiş:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
zaten bişey konuşulmamış ben olmayınca böyle oluyor demek ohhh canıma deysin naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
ne dedi doktor?
test yaptılarmı?
hem ne doktoru bu saate kadar bakayımm hıı!!
gezdirdin dimi göbeğini.o mağaza senin bu mağaza benim.
sabahtı senin doktor
hee buarada bebişim 1650 ogram oluş kızlar dr. gayet ii olduğunu hatta önden gittiğini iri bir bebek olacağını söledi boyuda
42 cm di sanırım maşallah deyin teyzeleri
oğlum artık eskisi gibi poz vermiyor malesef çok büyüdü tıklım tepiş yatıyor sanki yatakta yatarmış gibi
poziyonu aynı kafası sağ alt kasığımda bedeni sola doğru gidiyor ayaklarda tekrar dönüyor sağa doğru yukardan başının üstünde
dizlerini gördüm kızlar renklide oy oy oy minnacik ama etli butlu dizler normal bir bebişin dizleri gibiydi
selam kızlar bende bugun bursasuyla doktora gıttım şeker yuklemem yapıldı 50 lık yukleme yuksek cıktı sımdı cumarttesı 100 luk yapılcak eger oda yuksek cıkarsa dıyet verıcek hatta buyuk ıhtımalde yuksek cıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?