2009 Nisan Anneleri buraya

benım ıkızlerde ıstıyor zavalılarım bırsuru eksıgı var ama krızden etkılenıyoır kuzucuklar

civ civ ya bacım abine bi sorsana abajur kağıdını nerden alıyormuş yani toptancı olarak .
biz bi avizeciden aldık ama asıl yeri nire

ayy canımm çok isterdimm ama o hazır alıyor abajurları malzemeciden hem biz istanbuldayız benim aldığım abajurda cam ...ama eger yinede istersen ben sorayım malzemecisinin kim olduğunu

günaydın nisan anneleri ve onların tatlı bebişleri
arkadaşlar dün akşam çok kötü bir gece geçirdim dün iş yerinde saat 16.00 sularında kasıklarıma ağrı başladı biraz yürüryerek geçirebileceğimi düşündüm ama geçmedi 15-20 dk kadar bacaklarımı uzattım fayda etmedi akşam da eve gidince kıvranma başladı sağımdan soluma dönmiycem kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor içime fenalık geldi dayanılmayacak bir ağrı değil ama yinede uzun sürünce sabredemiyor:senağlama
gece ölece uyumuşum yatağımda saat kaçtı hatırlamıyorum sabah iyi kalktım ama şimdi de sol kasığımda gene belli belirsiz bir ağrı var akşamki gibi olacak diye korkuyorum bu tip ağrılarınız varmı sizinde ? neler yapıyorsunuz geçirmek için ?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr!!!
dün ben yokken yeni arkadaşlar gelmiş mayısdann.
gelin gelin kalabalık olalım!!!

geçmiş olsun . malesef bir iki haftadır bendede kasık ağrısı çok oluyor. bu sabah benimkide arttı. genelde çok yorulduğumda oluyordu ama bu sabah yataktan kalktım 20 dk sonra başladı. Neden oluyor bilmiyorum ama hafta sonu doktora gideceğim. bir bel ağrısı birde kasık ağrısı aralıklarla da olsa sıksık oluyor bende

günaydın arkadaşlar, herkeze sağlıklı, mutlu huzur dolu bir gün diliyorum.

yeni gelen arkadaşlar olmuş. hoş geldiniz.

bursasu bebeğine maşallah nazar değmesin

kızlar bu kasık bel ağrıları ihmale gelmez doktora gidin bence sorun.
özellikle kasık ağrıları.

kızlar bu kasık bel ağrıları ihmale gelmez doktora gidin bence sorun.
özellikle kasık ağrıları.

dayanılmayacak gibi olsa yada bebeğin hareketlerinde değişiklik hissetsem hemen giderim zaten 1 dk durmam ama annem olucak o kadar ağrı sızı diyo önemli olan dinlenince geçmesi diyo :CüvCüv: bakalım bugün işlerimi toparlayıp erken çıkıcam sanırım çok oturmaktanda oluyor diye düşünüyorum ....
geçen cuma günü doktora gitmiştim kontrole tansiyonun 14 - 9 üstüne çıkmadığı sürece başka hiç bişey önemli değil demişti her fırsatta dinlenmeye çalış dedi bunun dışında yapman gereken bişey yok demişti şimdilik bekliyorum bakalım olmazssa gidicem gene tabi yapcak bişey yok:1no2:

günaydın hamişler.. biz geldik ogluşumla..............

dün gördük bibirimizi...........
oglum 1,900 gr olmuş... maşallah emeyi unutmayın
26 sayfalık geçmişim var onu okuyup gelıyorum............

canım bende iş yerinde sürekli oturuyorum bahsettiğin ağrılarbende de oluyo . dedğin gibi çok oturmaktan sanırım. hele dün felaket derecede ağrıdı bacak aralarım. yürüyemeyeceğimi sandım. ama biraz yürüyünce geçti. vakit yaklaştıkça ağrılar artacak sanırım.

bu arada arkadaşlar iş yerinden bir arkadaş geçen sene doğum yapmış. doğumdan önce sürekli araf suresinin 55. ayetini ve ayetel kürsi yi okumuş. çok kolay bir doğumdu. anlatıldığı kadar zorlanmadım diyor. herkeze duyrulur.

canım bi doktora görün derim bende şakaya gelmez böyle şeyler

günaydın hamişler.. biz geldik ogluşumla..............

dün gördük bibirimizi...........
oglum 1,900 gr olmuş... maşallah emeyi unutmayın
26 sayfalık geçmişim var onu okuyup gelıyorum............

maşallah urlacımmmmmmmmm kuzuna

KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN BU ARDA GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…