kızlar bu ikizlere istediğimi rahat rahat alamama durumu benim yaratıcılığımı arttırdı :lepi:en son istediğim aplik ve avize için 410 milyon istenince senağlamabende kendi lambamı kendim yapmaya karar verdim ben elsanatları mezunuyum koçiş elektrik elektronik:içelim:çocukların odasına seyahat balonu şeklinde olan avizeden yapmaya karar verdik koçiş malzemeri bugün sipariş verdi cumartesi yapıcaz yokluk nelere kadirsin:roflol::uhm:
civ civ ya bacım abine bi sorsana abajur kağıdını nerden alıyormuş yani toptancı olarak .
biz bi avizeciden aldık ama asıl yeri nire
benım ıkızlerde ıstıyor zavalılarım bırsuru eksıgı var ama krızden etkılenıyoır kuzucuklar
bence krizden değilll analarının uyuşukluğundan etkileniyorr kuzucuklarımmm delikafaduldendelikafadulden
belki bilgisi vardır ya bi dene bakalım
hee anaları uyusuk sımdı hülü teyzelerı fuardan alır benım kzuzucuklarıma hihoyyyt
tabikii tatlımm nedemek feda olsunn benimmm minikk kuşlarımaaahem fuara ne kaldı şunun şurasında zaten ozamana kadarda anaları bitiremez eksiklerinii laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kızlar bu kasık bel ağrıları ihmale gelmez doktora gidin bence sorun.
özellikle kasık ağrıları.
dayanılmayacak gibi olsa yada bebeğin hareketlerinde değişiklik hissetsem hemen giderim zaten 1 dk durmam ama annem olucak o kadar ağrı sızı diyo önemli olan dinlenince geçmesi diyo :CüvCüv: bakalım bugün işlerimi toparlayıp erken çıkıcam sanırım çok oturmaktanda oluyor diye düşünüyorum ....
geçen cuma günü doktora gitmiştim kontrole tansiyonun 14 - 9 üstüne çıkmadığı sürece başka hiç bişey önemli değil demişti her fırsatta dinlenmeye çalış dedi bunun dışında yapman gereken bişey yok demişti şimdilik bekliyorum bakalım olmazssa gidicem gene tabi yapcak bişey yok:1no2:
günaydın hamişler.. biz geldik ogluşumla..............
dün gördük bibirimizi...........
oglum 1,900 gr olmuş... maşallah emeyi unutmayın
26 sayfalık geçmişim var onu okuyup gelıyorum............
günaydın nisan anneleri ve onların tatlı bebişleri
arkadaşlar dün akşam çok kötü bir gece geçirdim dün iş yerinde saat 16.00 sularında kasıklarıma ağrı başladı biraz yürüryerek geçirebileceğimi düşündüm ama geçmedi 15-20 dk kadar bacaklarımı uzattım fayda etmedi akşam da eve gidince kıvranma başladı sağımdan soluma dönmiycem kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor içime fenalık geldi dayanılmayacak bir ağrı değil ama yinede uzun sürünce sabredemiyor:senağlama
gece ölece uyumuşum yatağımda saat kaçtı hatırlamıyorum sabah iyi kalktım ama şimdi de sol kasığımda gene belli belirsiz bir ağrı var akşamki gibi olacak diye korkuyorum bu tip ağrılarınız varmı sizinde ? neler yapıyorsunuz geçirmek için ?
günaydın hamişler.. biz geldik ogluşumla..............
dün gördük bibirimizi...........
oglum 1,900 gr olmuş... maşallah emeyi unutmayın
26 sayfalık geçmişim var onu okuyup gelıyorum............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?