2009 Nisan Anneleri buraya

ben dün aldım raporumu hayırlısı...............

gene sıkıştırdı mesenayi afacan!bi wc molası:))
günlük rutin zaten su iç çıkar:))
aynen ben altıma kacırıyorum arada

allahım sabır versin offfffffffffffffff

ahh ah benım d.tarıhı 12 nisan ama nisan başı işte... allah yardımcımız olsun............

37. haftaya kadar çalışabilir raporumu yoksa 32. haftadan sonra çalışamaz raporumu?
urla?

hoş geldin urla. maşallah oğluşuna nazar değmesin, allah rahmet eylesin adamcağızı.

kızlar dün ne duydum. bi arkadaş hamileydi. bir oğlu vardı zaten. ikincisinede kız demiş bütün gittiği doktorlar. oda kendini kaptırmış tabi kız diye. herşeyi ona göre almış. sonra bebiş bi doğmuş , anaaaaa oda ne "pipisi" var. erkek. şok olmuşlar tabi. o yüzden bana fazla güvenme genede diyor. şaştım kaldım valla.:bbo:

valla bizimkinin yüzünü ultrasonda pek göremedğimiz için pipi fotoları var bol bol o yüzden şüphem yok bi daha gittiğinizde sorun sizde kesinleşsin:)

urla maşallah oğluşuna .....
ya ben hep soru soruyorum ama .....şimdi bana doktorum 04.04.2009 sezeryan tarihi verdi (normal doğum tarihi 14 nisandı) ama benim çalışabilir raporumu normal doğum tarihime göre düzenlemişler ve 20.03.2009 tarihine kadar çalışabilir demişler eğer kendini rahatsız hissedersen gelip iznini istediğin tarihte başlatabilirsin dediler sizce bir yalnışlık varmıdır bu işte 20 marta kadar çalışabilir raporu vermeleri normal mi?

sinemsin senin anlattğına göre bu durumda senin 6 haftan aktarılmış durumda. yani doğumdan sonra 6 hafta daha ücretli izinli sayılacaksın. sezeryan tarihine göre sen zaten 2 haftanı şu anda aktartmış durumdasın. sanırım doktor sana bu raporu muhtemel doğum tarihine göre vermiş. ama sen 4 nisanda doğuracağına göre çocuğunun doğum raporuyla o süreyi doğum sonrası iznine aktarabilirsin sanırım.
biraz karışık oldu:bbo: umarım anlaşılmıştır. dotktorla yeniden irtibata geç istersen

herkes nerde acaba yaaaaaaaaaa bu saatte burası doluodu normalde

herkez pıtır pıtır izne ayrıldıya , evde kahvaltıyıla meşguldürler. kızlaaaaaar kızlar, bakın benim son günlerim burda , kıymetimi bilin ben burdayken gecikmeden gelin. pazartesi beni bulamayacaksınız. :dilcikar:

37. haftaya kadar çalışabilir raporumu yoksa 32. haftadan sonra çalışamaz raporumu?
urla?
canım
ben calışamaz raporu aldım ben amcamın yanında calışıyorum.....
muhasebe calışamaz raporu al dedi ben zaten dogumdan sonra calışmıcam
sanırım sssk dan alacagım parayla ilgili...

sagol canım....

ayyy bende her gittigimde doktora soruyorum erkekmi diye doktor diye dönmez artıkk

gülüyor...

öf yaaaaaaaaaaaaa duydunuz mu gazanfer özcan ölmüş ben çok seviyodum o adamcağızı
evet allah rahmet eylesin....

kıslar günaydın ben geldim,dün giitik ama ilaç yazdırma günüymüş ana baba günüydü,bizim dr.unda saatini kaçırdık sonra vardır bunda bir iyilik dedik,eşim yataklıyla gidelimmi hem kafamızı dinlemiş oluruz dedi,film izleriz rahat rahat uyuruz,felan zararı olmazmı felan derken dr.aradık risk her şekilde vardır zaten deyince(otobüste,uçakta,trende,arabada)bizde trenle gitmeye karar verdik,yani madem bir şekilde gidilecek bizde buna karar verdik en azından yatar kalkarım yürürüm,balayımızıda biz trende geçirmiştik istanbula gelerek çoooook güzeldi,tabi bu biraz yorucu olacak kesin ama bakalım,bir aksilik olmazsa gece bineceğiz yarın akşama oradayız kısmetse,ben dünden beri yazılanları okiim geliim

iyi olmanıza sevimdim canım mobilyalarında hayırlı olsun...........

ay bende röfle yapmak istiyorum ya aslında hemileyken yapılıyomuş ama korkuyorum bide millet ne der diye tedirginim....................

hayırlı olsun canım,güle güle yatsın bebişin.......................

bu zamanlarda ksaık ağrısı normalmiş canım,doğum sancıları genelde belde ve adet sancısı gibi başlarmış...................

günaydın hamişler.. biz geldik ogluşumla..............

dün gördük bibirimizi...........
oglum 1,900 gr olmuş... maşallah emeyi unutmayın
26 sayfalık geçmişim var onu okuyup gelıyorum............

maşallah bebişine urla...................

öf yaaaaaaaaaaaaa duydunuz mu gazanfer özcan ölmüş ben çok seviyodum o adamcağızı

duydum akşam çiçek allah rahmet eylesin............

kız benim bi arkadaşımda pembelerle gitti odasını bile pembe aldı,oğlu oldu ama şimdi 100 kıza değişmem diyo heheh............

gez gez canım bizim yerimizede gez valla............

günaydın nisan anneleri,

çiçek dün akşam okudum yazdıklarını, ağlamaktan gözlerim çıktı cidden..sonra eşim geldi aaa sen neden ağlıyosun diye bende al kendin oku dedim, adamcağız okuyunca sesi soluğu kesildi..Rabbim sabır versin..Yeniden anne olmayı nasip etsin ona..dünyadaki en büyük acı evlat acısıymış!

bu arada yemee kız o kadar hamur, diyene bak diceksin biliyorum ama ekmek zararlı bize hadi yiyosun battı balık deyip pekmez tahinle ye!!ben pekmez tahinle yiyince zaten onun kalorisi çok yüksek diye azıcık yiyip kalkıyorum hemen :)))

benimde rörlelıydi canım indi saclar yarıya cok komık korkuyorum boyatmaya.... dogumdan sonra artık...

melek doktor kontrolüne gitmişti.
inşallah iyi geçmiştir.
kimse beni tanmımaz melek diye eheheheheh
ben MELEK.............................

oy maşallah ogluşuna canım

Merhaba,

30 haftalık hamileyim bende Nisan 2009 annesi olucam .sezeryanla doğum yapacağımı öğrendim Nisan ın 15 gibi bir tarih var bakıcaz...:uhm:
hoşgeldin....................
güle güle kullanın yatagınızı........
dikka et kendine...
geçmiş olsun....

maşallah canım tosununa!

canım bi doktora görün derim bende şakaya gelmez böyle şeyler

maşallah urlacımmmmmmmmm kuzuna

KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN BU ARDA GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM

sagolun kızlar...................

valla bayağı gezdim ama bu seferki ne kadar içimden rahat ol özlem hiçbirşey olmayacak desemde korkutuyor işte eşimde korkma hiçbişey olmayacak bak aynı tehlike hepsinde varmış hem bu ara çok stres yaptık iyi gelecektir üçümüzede deyince rahatladım,allaha emanet ne diim,evdeyiz bugün kahvaltı hazırlıyorum bende,kocişte alışverişe çıktı malum boğaz durmaz,evi derler toplarız nerden baksan 2,5-3 ay,çok özleyeceğim evimide,herşeyi yanıma alasım var inanın,süt cezvemi,bıçağımı,birkaç sürekli vazgeçilmezim olanları aldım ama yetmiyor işte,bebeğin kıyafetlerini toplarken ağladık dün,ay aman bugün çok duygusalım vazgeçtim devam etmeyecem öptüm şimdilik

kızlar dün saat 10 da randevumuz vardı ogluşumla gördük birbirimizi amayüzünü pek göstermedi uyuyor dedi doktor.......
herseyini tekrar baktı
kan testini 10 martta yapıcak....

ben calışmaz raporu aldım ama calışcam

dayanamıyorum zaten ayaklarım hale agrıyor doktor kalsıyumu şimdi vermıcem dedi
sabahları yataktan kalkmak her gecen gün zorlaşıyor ben 2 günde kendimi daha agır hıssedıyorum

işleri yaparken... bile nefes nefese kalıyorum

korkuyorum dogumdaan............................

kızlar gecen akşam kocişle kipaya gittik ıslak mendil aldık 10 tane 1 ytl tanesi ve cok güzel evet ilk samanlar için degıl ilk zamanlar için nıvea ve evy baby aldık

herseyi hazır ogluşumun beşigide bu akşam gelicek..... bende mart 20 den sonra falan işe gelmem sizlerlede görüşemicem .. cok üzülüyorum
eltim yab tarafta oturuyor onlardan arada girerım siteye ama tabi böyle olmaz................

doktor 10 martta cagırdı bi daha beni

bide 24 martta dogum tarıhını vercek..... balçova özel ilgideki doktor

ama ben özel hayat hastanesinde yapacagım için mart ayının başındadada özel hayata gidecegim.....

Son düzenleme:

ay sus kız sen şimdi dogumunu annenlerin....ordamı yapacaksın............

bendede bu günlerde anneee stersi var kimse beni düşünmüyor diye........

psikolojim bozuk bu aralar............

aglarım sus bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…