2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, dozkan+, zeyno5, eysan, didem1981

miraya geçmiş olsun elifcim.
keremde çok ağldı geçen ki kontrolde.

aysun sanada geçmiş olsun canım....
üzüldüm.....

ben olunca sayfalar gidim ilerlemiyo nasil kapatiyorum bi aciyorum en az 20 sayfa sok oluyum

iyi geceler..........

uzun zamandır uğramayanlar arkadaşlar gelmiş ben de bu aralar yokum hasta olan bebeklerimize çok geçmiş olsun........

elıfcım çok geçmış olsun,ecede çok ağladı,öncelerı pek anlamıyorlardı şımdı hem dr.teyzesını hemde kan alma odasını görür görmez başlıyor ınanın
melek bıze 1 ay sonra dedı su çıçeğını sağlık ocağındakı hemşıre üstelık eczaneden alınma aşıya güvenme pek aramızda kalsın ama soğuk zıncır olayı nasıl bılemezsın dedı,nerde götürüyorsan hastaneye orda vurdur dedı
aysuncum geçmış olsun canım,dınlenırsın ınşallah
kk problemlı bende yıne her sayfada hata verıyor hayırdır ınşallah

iyi akşamlar herkese miray a geçmiş olsun.aysun aldırmış bebeğini zor bi durum ama karar onlarındı sonuçta hakkında hayırlısı olsun.baranda yürüyomuş aferin ona bizde bugun güzel havadan istifade sabah çıktık gezdik bu saate kadar ohhh:)

miraya zeynebe zerene gecmis olsun vallaha SENAYIN ISIDE COK ZOR
BARANA VE BENIM KUZUMADA MASALLAH rehada yuruyo
burcu bugun bende cikardim cocuklari cok sevindi yavrularim

aysun sanırım hamile fakat kürtaj olmuş ben şahsım adına üzüldüm,inşallah aysunda bu verdiği karar için sonradan çok üzülmez ben karnımda ölen ve kürtajla alınan bebeğim için aylarca ağlamıştım..

kimseler yok haftasonu ya o zaman ilk günaydın bugünde benden olsun

maşallahhhh rehaya bizimkiler tembel teneke ya :)))

şenaycım tekrar tekrar geçmiş olsun meleklerine acil şifalar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…