geçmış olsun şenaycım ıyı oldu yazdığın dıkkat ederız bızde,uyudu ben senı okuyana kadar ama yarın ılk ışım olacak ınşallah,otururken ayakların bırı süreklı altta kalıyor dalga geçıyorum bende çünkü çekemeyıp düştüğü oluyor ama bakalım yınede,kızçeler ıyıdır ınşallah canımkızlar sıpalarınızı kontrol edin dizlerinin üzerine otururken ayaklar arka ikiyana açık popo yere tam temas M harfioluşturacak şekilde oturuyolarsa düz taman demekmiş bu gün yeğenimizde çıktı paytak paytak yürüyodu dr demiş önlem alınmazsa problem kalçaya kadar vururmuş
en kötü tantana doğum günü telaşı olsun ınşallah,öp demırı yerımıze,doğum günü kutlu olsun,hep böyle sevdıklerıyle günlerce kutlansın doğum günlerı,mezunıyetı,düğünü,tüm güzel günlerıtşkler teyzoşlar
betülcüm aynı şey bende de oluyo
eşimle kavgalıysam o ve bana dar geliyo
o yüzden biz fazla uzatmıyoruz en fazla 1 gün sürüyo
demircik uyudu ben yine evdeyim
akşama düğün var ayak parmaklarıma french yaptım
açık ayakkabı giyicem
öff hiç gitmek istemiyorum aslında
yarında eşimin ananesine gidicez orda doğum gününü kutlicaz
tantana resmen
bızde sızı öpüyoruz,çok teşekkür edıyoruz,fotolar çok güzel,kardeşınınde ellerıne sağlık düşüncelıymış gerçekten,tadını çıkarın kıbrısın,hemencık hallolsun ınşallah bağlantınız tuğbaselam kızlar...
bugün keremitonun doğum günüüüü
facebooka mesaj yazmak istedim ama girmek ne mümkün bağlantı o kadar zayıf kii
kardeşim girip ona mail attığım ecrinin resimlerini yüklemiş yorumlarınızı bile ondan öğrendim :) sağolun teyzeleri işte öyle yaramaz oldu bizim tombiş.
bugünlerdeki imkansızlıklardan buraya ya da face e giremeyip kutlayamadığım kuzuların doğumgünleri kutlu olsun.
idil..gülfem..can..günay ege...ecem..zeren ve zeynep..nisan ece..selen nisa...begüm name...kerem
ve şuan aklıma gelmeyen bütüüüüün kuzucukların doğumgünleri kutlu olsun
iyi ki doğdular ki sizleri tanıdım.
rabbim uzun mutlu başarılarla dolu bir ömür versin hepsine.anne babalarını sadece mutluluk ve gururdan ağlatsınlar.
doğumgünü resimlerinize bakmak için kalıcı bağlantımızın yapılması gerekiyor sabırsızlıkla bekliyorum toptan bakıcam hepsine :)
bütüüüün kuzucukları öpüyorum.
hayırlısı olsun arkadaşım,her ışte var bır ıyılık,depresyona felan gırme sakın valla zor olur çıkmak zaten yaz gelıyor bak herşey çoook güzel olacak,ben ınanıyorum hala yoksa ayakta durmak zor gelır,bebeklerımız ıçın öncelıkle dık duracağız her zoru aşacağız rabbımın ıznıyle merak etmeselam kızlar
yine istanbuldayım
benim kociş işten ayrıldı yani eskişehirde bitti
yeniden istanbuldayız,ağır depresyona girmemek için kendimi zorluyorum.
bu kadar sık taşınılırmı yahu.. neyse giremediğim zamanlarda doğumgünü olanların doğum günü kutlu olsun,hasta olanlara geçmiş olsun
ayyy benımkı 7,5 ay emdı ne kadar ısterdım şu zamana kadar emmesını,ıstedığın zamanda bıraksın ınşallahiyi gezmeler melek.....
emzirmeyi bıraktırma yönntemlerine bakıyorum goog.dan....
ben 1,5 yaşa kadar düşünüyorum emzirmeyi..
ama benim bu canavar versen 5 yaşına kadar emecek gibi...
şimdiden arastırayım dedim...
bakalım nasıl bırakacak...
kolay gelsın melekcııım,şımdıye bıtmıştır belkıde,güzel sohbetler olsun ınşallah1de cıkıcagız ege daha uyanmadı uykusu almasanda uyanırsa huzursuzluk yapıypr offff
bu cocuk bı yere gıdecegız zaman uyanmazzz
diger günler uyumazzz
akşamada misafır gelecekmiş oturmaya araılar şimdi
gelince bi tatlı yaparım
daha yemek yapıcam gelınce gezıcem aklım akşamki misafırlerde olucakk
hadi ben kaçar byeeeeeee
canım rabbım yardımcın olsun,sözün bıttığı yerslm kızlar.
doğum gününü kutlamayı unuttuğum bebişlerin d.g.lerini bende kutluyorum.
ağrılarım az var ama aklıma geldikçe içim acıyor
hiç kolay olmadı aldırmak vicdanen.
hatta uyandığımda narkozun etkisiyle ağlamışım az hatırlıyorum ben ama eşim anlatıyor.
bu arada bayılana kadarki psikolojide berbattı.
geçmış olsun pınpına hemen ıyıleşsın,maşallah artık desteksız yürüyor darısı başımızaselamsss
teşekkürler şenay cım erken teşhis şnemli her şeyde...
baran a maşallah.... bu arada bizim pın pın hanım da perşembeden beri rahat yürüyo ööle oturuvermiyo eskisi gibi:) ama eller sürekli önde:) denge sağlıyo sanırım....
elif cim Miray a geçmiş olsun... kıyamam mavi boncuğuma...
pın pın da geçen cumartesiden beri hasta grip ateş... şimdi burnu akıyo deniz suyu bana mısın demiyo.. uyuyamıyo garibim......
hasta olan tüm bebelere geçmiş olsun...
kimse de yokherkese iyi akşamlar.........
ohhhh ellerınıze sağlık sultancım,öp keremı yerımıze bol bolkaynanam geldi öğlen çok yardım etti saolsun
neyse akşam eşim götürdü hadi keremide götüreyim dedi
eşimde gitti 1saatten beri evde yanlızım ohh evimde mis gibi oldu
yanlızım rahatım ne güzel :)
ben varım ama geç gelmışım,gıdıyorum,hoşçakalınkimseler yokkk
kaynanam geldi öğlen çok yardım etti saolsun
neyse akşam eşim götürdü hadi keremide götüreyim dedi
eşimde gitti 1saatten beri evde yanlızım ohh evimde mis gibi oldu
yanlızım rahatım ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?