2009 Nisan Anneleri

geçmış olsun şenaycım ıyı oldu yazdığın dıkkat ederız bızde,uyudu ben senı okuyana kadar ama yarın ılk ışım olacak ınşallah,otururken ayakların bırı süreklı altta kalıyor dalga geçıyorum bende çünkü çekemeyıp düştüğü oluyor ama bakalım yınede,kızçeler ıyıdır ınşallah canım
en kötü tantana doğum günü telaşı olsun ınşallah,öp demırı yerımıze,doğum günü kutlu olsun,hep böyle sevdıklerıyle günlerce kutlansın doğum günlerı,mezunıyetı,düğünü,tüm güzel günlerı
bızde sızı öpüyoruz,çok teşekkür edıyoruz,fotolar çok güzel,kardeşınınde ellerıne sağlık düşüncelıymış gerçekten,tadını çıkarın kıbrısın,hemencık hallolsun ınşallah bağlantınız tuğba
hayırlısı olsun arkadaşım,her ışte var bır ıyılık,depresyona felan gırme sakın valla zor olur çıkmak zaten yaz gelıyor bak herşey çoook güzel olacak,ben ınanıyorum hala yoksa ayakta durmak zor gelır,bebeklerımız ıçın öncelıkle dık duracağız her zoru aşacağız rabbımın ıznıyle merak etme
ayyy benımkı 7,5 ay emdı ne kadar ısterdım şu zamana kadar emmesını,ıstedığın zamanda bıraksın ınşallah
kolay gelsın melekcııım,şımdıye bıtmıştır belkıde,güzel sohbetler olsun ınşallah
canım rabbım yardımcın olsun,sözün bıttığı yer
geçmış olsun pınpına hemen ıyıleşsın,maşallah artık desteksız yürüyor darısı başımıza
ohhhh ellerınıze sağlık sultancım,öp keremı yerımıze bol bol
ben varım ama geç gelmışım,gıdıyorum,hoşçakalın

ii gecelerrr..

canım sıkıldııı..tv yi hiç açmadık bugün..kk da son mesajlar bölümünde gördüm içim acıdı..

samsunda piss şerefsiz pkklılar polis otosunu bombalamışş...

bugün çok duygusalım zaten..aysunun bebeği aldırdığını alıncada çok üzüldüm..hakkınızda hayırlısı aysuncum..ege seni çok yordu gözün korktu..

bide şirvan 2 günlük bebeğin öldürülmesi haberini koymuşş onuda gördümm offffff offfffffffffff...nasıl bi vicdan bu ya..nasıl kıydınız o masumaa...

sultancım seni çok ii anlıyom canım..

içinde buruk bir sevinç var demi..ne çabuk büyüğdü diee..harbiden çok çabuk büyüdülerrrr...inşallah çok vefalı evlatlar olurlarrrr..

çok seviomm benn oğlumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Pınpın da mı hasta:-(Çok geçmiş olsun ona da.
Ohh,Sultan ayaklarını da uzat,bak keyfine,kocana da deseydin,kal istersen ,zahmet etme gelmeye diye)ıyi hadi atlattınız,nice d.günleri kutlamak nasip etsin Allah!

Kııızzzzzzzz Sultan,siz bugün kutlamadınız mı,bir karar verin anacıııımmmmmm
Ben de diyorum nasıl yani,evim tertemiz oldu?Batmış olması lazımdı tekrar)

a.s.a.s.selam arkadaşlar yorgunluktan perişan oldum d.g temizliğimiz bugün bitti 2 gündür alışverişleri ni yaptım ama artık bittim kk yada pek bakamıyorum hasta olan tüm bebişlere acil şifalar dliyorum ve atladığım tüm doğumgünü çocuklarınında doğum gününü kutluyorum keremito ve demirin zannedersem bu gün doğumgünü ikiside çok tatlılar mis gibi içime çekerek kokluyorum onları doğumgünleri kutlu olsun bereketli ömürleri olsun inşallah öpüyorum hepiniziiiiiiii

selamlar...bizde idille nişana gittik 11.30 ta geldik sallıyorum şimdi...hasta bebeklere çokk geçmiş olsun...keremin doğumgünü kutlu olsun..nice yaşlara

bugeece yanlızsın kocayla eh seni sni...........

iyi gecelerr
misafırler yenı gıtti sizlere bakıp kaçtım

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, gulshenidil, ugly

pc olmuş ecem üstüne kola döktüde şimdi açtım alacalı falan mügecim bu arada sizinde doğum gününüz kutlu olsun cnm biraz geç oldu galiba ama kusura bakma öpuyorum çok yakışıklımı ve seni:)))

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, şen_ay

Günaydın......................

uykum var pazar pazar sabahın köründe ayaktayık

herkese iyi hafta sonları...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…