Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günyadın,
şirvan saçın hayırlı olsun. parayı da zate nçocuklara harcamışsın bişi olmaz. :)
ben şahsen çalıştığım için herhalde kocama kızıp para harcayamıyorum. sonuçta ben ödemiş oluyorum çünkü:)
burcu sen de merak etme kayrada başlar konuşmaya bizimki yavaş yavaş açıldı. aydede yi çok seviyor gökyüzünde arayıp duruyoruz ama yağmurdan gözükmüyor. ıslanmasın diye gitmiş diyoruz :)
yada gündüz oldu mu mama almaya gitmiş diyoruz.
kızlar müge niyeti bozmuş benden sölemesi
hehheheheh![]()
ya geçen pazar yağmur yağıyor die bi yere çıkamadık keremde sıkıldı ne zamandır çadır alcaktık kereme eşim dedi hadi sen git al gelebebek te de var canım.. ben bugün .. başka bir çeşidini daha aldım..
boyama kitaplarıda aldım... ama şimdi vermedim.
bebek gelince eline vericem oyalansın diye :)))
ehehe oda öyle dior ama geç geliyor zaten keremde özlüyor babasını geç yatıyor biz iki muhabbet edemiyoruz darrallar basıyo sonra banaoooo adam senın gibi uyumor canım gündüzleri bırak uyusunn he işin varsa bilemem tabi hahahahahaha
aman allah korusunnnnnnn
şirvan o silinen kalmelri ne kadara aldın cnm
eheheh reglyim kızım ben heheh aklın fikrin orda:))adamı uyandırdı bak nasıl kactı sen varya sen seni seniii![]()
takipteyim cnm.)masallahhhh...
her çocuğun gelişimi farklı
karşı masamdaki arkadasin meriçten 3 ay büyük oğlu var..
soruyordu meriç konusuyor mu diye... o da endise ediyordu konusamiyr diye..
ben de dedim aniden baslayacak bak sasıracaksın 2 hafta sonra çocuk herşeyi söylemeye basladı..
senin de öyle olur merak etme
diger odaları da cizmesin sen görmeden...:)
hehe zarara mı sokuyorsuuz kocaları..
günaydın kızlar..