• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

konuşma konusuna gelince elifte öyle cümle felan kuramıyor çok şey söylüyor ama daha çok beden diliyle anlaşılıyor bizimle:))) benim arkaddaşımın var nerdeyse elifle aynı çocuk anne bunun içinden takur tukur sesler geliyor diyor:) düşünün yani benim bildiğim 2 yaş değil 4 yaşına kadar bile konulşmamak normal kabul ediliyor ki ben çok gördüm geç konuşan sonuçta bazen bende düşünüyorum az konuşuyor diye ama elden ne gelir yine istediği zaman konuşacak

benim de eşim 1 hafta 10 da çıkıyor işten gelene kadar 10,40 oluyor...
meriçle oynuyor biraz sonra meriçi uyutmaya baslıyoruz 11,30 ile 12,30 arasında uyuyo.. zaten bizde yatıyoruz.
sultan dediğin gibi 2 laf edemiyoruz...
bugün düsündüm bütün gün tel de konusuyoruz herşeyi evde vakit yok:)))
birde ctesi pazar çalışıyor
cmtsi pazar çalışıyor olması çok kötü ya ne iş yapıyor eşin pazarı ben iple çekiyorum ya

konuşma konusuna gelince elifte öyle cümle felan kuramıyor çok şey söylüyor ama daha çok beden diliyle anlaşılıyor bizimle:))) benim arkaddaşımın var nerdeyse elifle aynı çocuk anne bunun içinden takur tukur sesler geliyor diyor:) düşünün yani benim bildiğim 2 yaş değil 4 yaşına kadar bile konulşmamak normal kabul ediliyor ki ben çok gördüm geç konuşan sonuçta bazen bende düşünüyorum az konuşuyor diye ama elden ne gelir yine istediği zaman konuşacak
maşallah bizimkide cümle kuramıyor sadece su varmıtop vaaamıı falan diyor geriye kalan cümle
benim arkadaşımında keremden 10 ay büyük çocuğu var o da hiçbişey konuşamıyor

yılbası gecesi için orjınal fikri olan varmı????

biz süs ve platık agac aldık
eşim dedi ki demir in ilk yılbasısı olacak gecen sene anlamadı
özel olsun
evi süsleyecegiz kardesim esim ve arkadaslar gelecek
lay lay
ama aha kimseye hediye alamadım
zaten organizeye tasındık tasınalı hayatım felç
cevre yolundan eve gidip geliyorum ne carsı ne pazar nede şehri görüyorum heheheh

ne alayım

bana yardım edinnnnnnnnnnn:26::97::52:

yine kk da başka bir bölümde bir konu görmüştüm bebeklerinin söylediği ilk kelimeleri yazıyorlardı
çok güzel bir konu olmuştu ben de şimdi öyle bir konu açacağım
bebeklerimizin neyi nasıl dediğini okur okur güleriz:)

eşim satışta çalışıyor..
hafta içi izin... gerçi müdüre bağlı..
herkesin izni haftaiçi...
bu hafta ctesi izinli.. çok mutluyum..
ama ne yapalım düsünerek geçmez inşallah..

Son düzenleme:
hayırlısı canım bende oylederım gelıcekse gelme demem :))
bızde evdeyız yılbasında ısıklarla suslucez evı cam ağacı alan almadık pasta yapıcam kurabıye falan kızkardesımle esımın yeğenı gelıcek hep beraber tskılıcaz hedıye konusuna gelınce bende almadım kımseye henuz sanırım almıcamda
sultan o yağmurda elı bos donmen kötu olmus bı e bebek vardı oda kapandı desene
valla konusma ısı depişik selen 1 hafta oncesıne kadar pek soylemıyodu ama sımdı neyı ıstıcekse soyluyo ve ıkı cumle yanyana kurabılıyo allah ne zaman ızın verırse o zaman konusucak aynı yurumek gıbı konusma ısıde zamanı gelınce olur

esen ilk önce bi kahvaltıya gidin güzel bir brunc keyfi yapın sonrada hava güzel olursa ğpark olmazsa alısverıs merkezi
mericede degişiklik olur ne güzelll

bu arada biz cuma cmt ve pzar fullllll calısıyoruzzz
sayım var fabrikada
sonra yeni muhasebe programına geçiş ve üretim modulu egitimi
ne güzel bir yeni yıla giriş değilmi

kahvaltıyı ben de düsündüm ama.
onun dışında birşey yapmak istiyorum..
piknilk gibi ama bu havada olmaz...

merhaba kızlar nasılsınız
umarım herkes iyidir..
giremedim bi türlü hastalık,yorgunluk,iş güç derken..
özledim muhabbet etmeyi..yılbaşı konuşuluyo sanırım..
herkes bize gelecek yemekten sonra bayaa kalabalık olucaz sanırım..teyzeminde doğum günü bana pasta yapma kısmı kaldı..herkes bişeyler getirecek..yorucu değil eğlenceli geçsin istiyorum ben..zaten çocuklar yoruyo :)

evet didem çok zor envanter sayımı
inş.yeni programada hemen adapte olursunuz
gelsin gelsin isteyen herkese 2.ler gelsin
bizde plst.ağaç aldık süsledik alp ayaç diyor
zaten işteyiz o gün akşam alpi alır eve gideriz
zaten o kadar çok yorgun oluyorum ki erkenden yatarım kesin

bu yıl benimkide takmış yılbaşı kutlamayacakmışız
normal bir akşam gibi geçirecekmişiz
bir yandan hak veriyorum diğer yandan insan birileri gelsin kalabalık olsun istiyor ne bilim normal bi akşam gibi geçicek sanırım

desenize herkeste aynı problem bizde herhafta sonu ne yapçaz die düşünmekten evde bütün günü bitirenlerdeniz
bıktım alışveriş merkezlerinden

eşim de ben o gün çalışacağız annem de 7 gibi olur eşim..
plan yok.. zaten 5gün olacak evde olmadığım annemde olacağım misafir kabul etmem imkansız..
kimsenin çağıracağı da yok sanırım..
dışarı da çıkamayacağımıza göre meriçle..
evdeyiz..
ağaç aldık geçen yıl süsledik.. ışık ta alımıştık yanıp sönenlerden..
her akşam yakıyoruz artık....

ben çok seviyorum yeni yılı :) hazırlanmayı..
çocuklara hediyeler aldık..ağacımızın altına koyucaz :) heryıl çekiliş yapardık bu yıl yapmadık..
evet esencim..yakın akraba olunca gelenler sen çocuklusun biz yapalım derler hep saolsunlar :)
ama 12 olmadan giderler..herkesin çocuğu var..

Back
X