çiçeekkk şimdi aklımdan geçiyodun nasıl oldun cnm yaaa
ay sus kız deli
bebişin sağlıklı bi şekilde gelsinde
sende düzelirsin onu görür görmez:)
hay maşallah yirim ben onu küçük adam yaw keremde oynadı o sahnede hihibilemiyorum cnm ya
bakıcaz artık 2 günlük bi gecikme var ama bnm zmn zmn 5 gün atardı
belkide öyledir değilsede hayırlısı olsun ne diyim :))
bizde bugün gezdik oğluşum hiç üzmedi beni otobüs aldım ona otoptüüp diye bağardı markette
şirvanı merak ettim bende şimdi
sultan topik fikri süper
yok burcucum maalesef yok yapılıyodu inşaatı yarıda kaldı
inşallah seneye görücez yüzünü
yaprak dökümü bitiyoooo
hamam sefasında demir bi oynadı bi oynadı resmen adam gibi kaldırıyo kollarınıçok komik yaa
bede şok oldum hiç beklemiyordum böyle bi final içim daraldı böğüre böğüre ağlamak istedim kayınvalidemlerdeydimde sessizcene ağladım ay yazık oldu adama ah o evlatlaray amaann alirıza da gitti
adam iyi dayandı
öldü diyorum annem inanmıyo yok cnm ölmez diyo
ben çok eski diziyi izlmeiştim onda da ölüyodu
bende mereka ettim SIRVAN i tlfonu olan yokmu bi arasaniz
melek ayseyi sormus .... aysenin leptop arizaliymis ekrani kirilmis okuyomus zar zor ama yazamiyomus facede yaziyoda kkda olmuyomus
burak bendcede sahene bi isim teyzemin oglunun ismi olmasa bende koyacaktim sirvan bende cok begendim ismi
nisan bebelerinin konusmalarida harika yazdiklariniza bayildim helede selenin iyi dilekler serisi cok hosuma gitti
bizdeesimle maradonanin torununu izledik rehadan 1ay buyuk ama bi konusuyo tabi kendi dilinde ama belli yani esimle yok canim o dedikleri anlamsizdir felan diye avutuyoz kendimizi ama rehada cok az konusuyo gerci bana kalirsa yeter her cocuk ayni anda konusamaz ya
renin kelimeler
otudam=oturucam
his =cis
es= su
aga=ekmek
akka=ayakkabi
men= ben
eeeen=araba
opucuk =top
akgiiii=akti
daha niceleri buda reha dili napican ben anliyorum komsular oleee bakiyo hehehehe bazen babasi bile sasiriyo
amaaa herseyi anliyo vucut diliyle anlatamadigida yok biraz once abisi pisik olmus krem sirerken agladi bana kiziyo abisini opuyo guldurmeye calisiyo ''amaaa uff ufff ''diyo
bende mereka ettim SIRVAN i tlfonu olan yokmu bi arasaniz
melek ayseyi sormus .... aysenin leptop arizaliymis ekrani kirilmis okuyomus zar zor ama yazamiyomus facede yaziyoda kkda olmuyomus
burak bendcede sahene bi isim teyzemin oglunun ismi olmasa bende koyacaktim sirvan bende cok begendim ismi
nisan bebelerinin konusmalarida harika yazdiklariniza bayildim helede selenin iyi dilekler serisi cok hosuma gitti
bizdeesimle maradonanin torununu izledik rehadan 1ay buyuk ama bi konusuyo tabi kendi dilinde ama belli yani esimle yok canim o dedikleri anlamsizdir felan diye avutuyoz kendimizi ama rehada cok az konusuyo gerci bana kalirsa yeter her cocuk ayni anda konusamaz ya
renin kelimeler
otudam=oturucam
his =cis
es= su
aga=ekmek
akka=ayakkabi
men= ben
eeeen=araba
opucuk =top
akgiiii=akti
daha niceleri buda reha dili napican ben anliyorum komsular oleee bakiyo hehehehe bazen babasi bile sasiriyo
amaaa herseyi anliyo vucut diliyle anlatamadigida yok biraz once abisi pisik olmus krem sirerken agladi bana kiziyo abisini opuyo guldurmeye calisiyo ''amaaa uff ufff ''diyo
ıspanaklı kek yap at robata ufala at pastanın ustune ben oyle yapıyorum antep fıstığı göruntusunu:)
yada denızcım fıle antep fısıtığı bulabılırsen al serp
bu yıl benimkide takmış yılbaşı kutlamayacakmışız
normal bir akşam gibi geçirecekmişiz
bir yandan hak veriyorum diğer yandan insan birileri gelsin kalabalık olsun istiyor ne bilim normal bi akşam gibi geçicek sanırım
desenize herkeste aynı problem bizde herhafta sonu ne yapçaz die düşünmekten evde bütün günü bitirenlerdeniz
bıktım alışveriş merkezlerinden
bilmıyorum tugbacım ya
babam hasta akcigerleri su toplamış
kalpde var yarın doktora gidecekler
hayatınca sigara alköl kullanmış insan degıl gayet organık beslenir kendisi köy insaı dıyeyımde öyle anla
ona cok sıkıldım ama başka başka da sıkılıyorum
neyse allahım herkesi feraha cıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?