2009 Nisan Anneleri

günaydın kızlar
nolcak sevgi dağınık olsun. bizim ev bile dağınık sen bide hamilesin olacak o kadar

saolun kızlar ama öyle çok dağınık görünce üzülüyorum
hani hem çocuğuna bakıp hemde evi derli toplular olur ya
onlara imreniyorum çalışmasam sanırım benimde öyle olurdu
ağustosdan sonra görücez bu seferde 2 tane var diye yapamam :-((

günaydın kızlar kahvaltımızı yaptık ortalığı toparladım ecem tv ye dalmışken bakayım dedim yoksa ne mümkün:))

Son düzenleme:

boşver sevgicim biz evdeyken bile dağanık akşama kadar ecem uyuyana kadar toparlamıyorum bende nasıl olsa tekrar dağıtacak

öyle tabıykı cnm ecemdede aynı oldum ben 4.ay hamile kaldım ama ecemde çok stres yapmıstım del, gibi:))bunda böyle bir stresim yok açıkçası ne zaman olursa artık allah hayırlısını versin inşallah hepimize

günaydınnnn...

tuğbacım iyi eğlenceler size..

melek geçmiş olsun..
hayırdır başka nelerede sıkılıyor canın...

teşekkürler cnm bakalım inşallah eğlenceli olur

çok geçmiş olsun melekçim acil şifalar..

bu aralar eşimle aramız limoniydi dün gece uzun uzun konuştuk ve işlerin yolunda gitmediğini söyledi herşey olabilir dedi 1 haftadır iş biterse ne yaparım dıye düşünuyorum ve uyumuyorum dedi 3 aydır maaş dağatamıyor işçilere çok canım sıkıldı yılbaşından sonra herşeye hazırlıklı ol dedi ağla ağla bir hal oldum ne yaparız işten ayrılırsa ayda 2000 tl kredi ödüyoruz zaten birde ecem masrafları falan allahım yardım etsin ya çok cnm sıkıldı çokk ne olur dua edin kızlar

üzüldüm tuğbacım..
Allah yardım etsin.
inşallah düzelir işler...
gün doğmadan neler doğar...
diğer evi satmışmıydınız siz..

günaydın kızlar

tuğbacım ilk senin msj gördüm.allahım kimseyi darda bırakmasın.inşallah düzelir eşinin işleri
dualarım seninle cnm içini ferah0 tutmaya çalış00

gunaydınlar
melekcım bıseycık cıkmz ınsallah babanda gecmıs olsun allah feraha cıkarsın
sevgıcım kollaymı hem iş hem e hem cocuk olsun dağınık kalsın evlerde
tuğbacım allah feraha cıkarsın hayırlısıyla sızıde kısa zamanda ınsallah
bu gun ıslerım var yarın ıcın tuzlu kurupasta ve tatlı kurupasta yapıcam yarında pasta annem yarak sarıcakmıs börekle bende bı pızza yaparım yanına bızım mısafırler kalabalıklastı anlıyacağınız
bu aralar selen gece hıc uyumuyo ya sureklı donuyo sabahta erkenden ayakta sayesınde sınırlerım yıprandı acayıp sınırlı oldum bı haftadırne sıkıntısı var anlamadımda gaz desen yok acaba dıs mı

amin kızlar aminnn 1 haftadır bu konu olmuş ama eşim ben üzlürum takarım diye ben sıkıştırınca anlattı eşimler hissedar fabrikaya evet ama en büyük patron çok gıcık bir adammış ve bizimkilerle anlaşamıyormus onun altında bir ortak daha var eşime ben bırakıcam yılbaşından sonra demiş eşimde abi sen olmazsan benide burda barındırmazlar demiş bilmiyorum ya inşallah birşey olmaz evet esen diğer evimiz satıldı ama buranın fiyatı yüksek olduğu için tekrar yüklü kredi çektik offffffff allahım yardım etsin

Tuğba Allah feraha çıkarsın gün doğmadan neler doğar inşallah toparlar işleri. hem yeni bir yıl geliyor yeni umutlar üzme kendini.

işin kötü tarafı kimseyede bişey anlatamıyorsun eşim tembihliyor dün akşam kimseye anlatmak yok diye içim şişti ya sizede anlatmasaydım çatlardım sıkıntıdan ya biterse iş ne yaparız bi ya((

1 haftadır ne yapacağını düşünuyormus dün gecede sabaha kadar uyumadı korkuyorum bişey olucak diye bende dedim sağşık olsun satarız evi kiraya çıkarrz takma kafana ama çok zor bir durum burayı satarsak ben kahrımdan ölürüm daha içinde dinlenemedim bile kıvanamadım bile yinede eşim için tabi sesimni çıkarmam ama yazarken bile içim bir hoş oluyor((

tuğbacım inşallah herşey yolunda gider
eşinde sende kurtulursun bu sıkıntıdan

melekcim çok geçmiş olsun babana
inşallah tez zmnda iyileşir

sevgicim sağol cnm bakalım
sana sorucaktım her defasında unutuyorum siz korunuyomuuydunuz
bizde eşim korunuyo ama bakalım süprizmi yapıcak nolcak hayırlısı
kısmetse kapımız açık beni tek düşündüren demire daha az vakit harcamam
insan kıyamıyoda
Allah herkese herşeyin hayırlısını versİN

tuğbacım Allah sattırmasın
eşinin ailesi yardım etmezmi böyle bi durumda Allah korusun
inşallah düzelir herşey gönlünüzce olur

İnşallah düzelir tuğbacım ama eşinin yanında olmam daha iyi tabiki..
ev konusunda...
sağlığınız yerinde olsun herşey olur.Bir Çözüm yolu bulursunuz muhakkak..

üzme canım kendini o kadar herseyın bı hal caresı vardır allah fereha cıkarır yarın ne getırceğini bilemeyiz yeni yıl size güzel süprizler getirir inşallah

melekcim babana çok geçmiş olsun
en kısa zamanda sağlına kavuşur inş.

şirvannın doğumu çok yaklaşmış ne güzell

yaprak dökümünde bende çok üzüldüm
öldürmeselerdi keşke
ailede ayrıldı yarısı istanulda yarısı trabzon da.. mutsuz son hiç sevmedimm

hamam sahnesinde oynadı ama ne oynamak
artık müzik duydumu aslıyor oynamays

Son düzenleme:
amin mügecim aminnnn

b,ilmıyorum eşimin ailesinde tarla tokat çok fazla ama satmaya akılları çıkıyor çok yardımcı olmak isteseler biz bu evi aldığımda satar para verirlerdi bizde bu kadar kredi çekmek zorunda kalmazdık anlıyacağın böyle bir durumdada yardım edeceklerini sanmıyorum

canlarım ya iyiki varsınız inanın içime su serptiniz iyiki paylaşmışım sizlerle sıkıntımı inanın iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…