ah canım saol önerin için bal limon denedim bende.ayy kuzum geçmiş olsun.. çok korkuyorum ben bu öksürükten tam 1.5 ay çektim ve hala da kurtulmuş değilim kaburgalarım batıyo sürünüyorum resmen yürürken... kocaman bzler bu kadar kötü oluyoruz ya onlar..
burcu yapabilir misin bilmem ama ben 1. sınıftayken çok öksürüyodum öyle böyle değil ilaç şurup tınnn... nefes alır almaz başlıyodu... antalyada bi komşu halimi görünce soğanı rendeledi suyunu süzüp biraz şeker koyup içirdiler.... saat 3-4 den öbür gün sabah 10 a kadar falan uyumuşumdur... ama öksürükten eser kalmadı...
tadı iğrenç ötesi ama işe yaradı.... sonra bi iki kez kendim yaptım fakat artık mide sorunum old.çin cesaret edemiyorum...
bal ve siyah turp da deneyebilirsi google dan yazınca çıkıyor....
ay noluyor tamda yeniyıl arefesinde
BurcuCum senin binada kimseyle sorunun yoktu sanırım,
ama eşinde rahat etcekse niye olmasın ama kirayamı çıkacaksınız??
eşine desen ev alana kadar beklesek filan kış ortasında kayrada hasta
zor olur sanırım
Esen cnm birşeye sıkılmıştır işyerinde de zaten çok yoğun çalışıyor
ondandır cnm ctesi alırsınız birbirinizin gönlünü,bizde de oluyor ara sıra
özellikle de sabahları evden çıkarken ağır oyalanıyor işe geç kalıyoruz diyorum
o zaman dır dır etmiş oluyorum)
tuğba her şerden sonra bir hayır vardır.illaki bi şekilde hallolur.bence eşin işine devam edecek.benim eşimde özel sektörde bir ay önce ne badireler atlattık.çok üzüldük ama şimdi herşey yoluna girdi.
esen aynı sorunu 2 haftadır eşimle yaşıyoruz.benimki eve geliyo yemek yiyo pc başınada yatana kadar oturuyo sonrada yatıyo.ilgisiz .acayip canımı sıkıyo.aklıma hiç iyi şeyler gelmiyo.
yyiihhhuuuuuuuuuuuuuuu çok mutluyuummm
kızlar hmileyiimmm :)))))
test aldm yaptım suratım kıpkırmızı bekledm nasıl heyecan yapmışım elim ayağım titredi
bide baktımki o da nesi çift çizgii :)
kocişi aradm hemen o da çok sevindi
Allah hakkımızda hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?