2009 Nisan Anneleri

ah canım saol önerin için bal limon denedim bende.

kızlar az önce eşimle konuştum evi kiraya verip taşınıcam diyo.söyledimmi bilmiyorum bu bina eşimin annesi ve dayısına ait annesi kalmıyo burda fatihteki evlerinde kalıyo.binada dayısı biz ve annanesi var geri kalanı kirada hep.neyse dün akşam dayısıyla tartışmışlar sebebini bilmiyorum söylemiyoda çok kırıldım diyo dur dedim hemen ani karar verme akşam gelince konuşuruz dedi hayırlısı.

doğru diyorssun selin.
ama konusamadık kii
bizim ctesi küserek geçmesin de..

Son düzenleme:
çok saolun kızlar inşallahhhh dediğiniz gibi olur ..

şirvandan haber aldık şükür ama baran hastaymıs allah acil şifalar versin

esen sende sıkma canını tatlım vardır belki bir sorunu bizde bu aralar öyledıydık meğerse adamın kafasında neler varmış bana yansıtmıyorms

burcu çok geçmiş olsun cnm aman onlara bişey olmasında ben bile hala kendime gelemedım emelin dediği gibi büyük insanken dayanamıyoruz geçer inşallah

ev içinde hakkınızda hayırlısı olur inşallahhh

ay noluyor tamda yeniyıl arefesinde
BurcuCum senin binada kimseyle sorunun yoktu sanırım,
ama eşinde rahat etcekse niye olmasın ama kirayamı çıkacaksınız??
eşine desen ev alana kadar beklesek filan kış ortasında kayrada hasta
zor olur sanırım
Esen cnm birşeye sıkılmıştır işyerinde de zaten çok yoğun çalışıyor
ondandır cnm ctesi alırsınız birbirinizin gönlünü,bizde de oluyor ara sıra
özellikle de sabahları evden çıkarken ağır oyalanıyor işe geç kalıyoruz diyorum
o zaman dır dır etmiş oluyorum )

benimde annem geldı onlar yarın gidiyorlar eskişehire ecemi görmek için geldi canım annem geldi masaj yaptı sırtlarıma ay allhım başımızdan eksik etmesın
annem gelınce canın sıkkın gibi dedi bende işleteyim dedim evet hamileyim dedim ağzını aramak için pek bir sevindi şaşrdım hiçistemıyodu çünki daha erken dıyodu ama ii kızım ecemde büyüdü falan dedi hayret ettim :))

sevgicim onlar hiç dırdır yapmıyorlar ya...
kendilerini görmüyorlar..

burcucum hayırlısı olsun ama üzüldüm ya. eşin şimdi sinirli ondan öle konuşuyordur geçer merak etme. yılbaşı öncesi bu ne böle herkes de bişi patlak veriyor.

saolun kızlar .evlerde satılma olayı olmuyo malesef kaynanam ben ölene kadar satılmıcak şartı koydu binaya yabancı girmesin söz hakkı olmasın diye.benim kimseyle sorunum yok eşimde bencede kızgınlıkla böle bi karar aldı. zaten burayı 700-800 e kiraya veririz bende öyle olursa eğer güvenlikli parklı bi siteye gideriz dedim.bakalım hayırlısı.

tuğba her şerden sonra bir hayır vardır.illaki bi şekilde hallolur.bence eşin işine devam edecek.benim eşimde özel sektörde bir ay önce ne badireler atlattık.çok üzüldük ama şimdi herşey yoluna girdi.
esen aynı sorunu 2 haftadır eşimle yaşıyoruz.benimki eve geliyo yemek yiyo pc başınada yatana kadar oturuyo sonrada yatıyo.ilgisiz .acayip canımı sıkıyo.aklıma hiç iyi şeyler gelmiyo.

hayırlara çıkarsın Allah inşallah hepimizii..
bende çok sıkıldımm..

hayırdır insallah bugun güzel haber yok topikte

esencim üzüldüm ama bencede kafasında baska birsey vardır

biz gecen hafta 4 gün konusmadık
bendede gavur inadı vardır
seninki gibi ters ters cevap veriyordu sustum 4 gün agzım acılmadı bıde 9 da 10 da demirle beraber uyudum
sonra bi gece uyurken beni seviryo saclarımı oksuyo falan uyandım özür dilerim dedi
barıstık sonra sormadım bile neden öyle yaptın diyeee

olur öyle seylerrr
gecer gecer
delmeden geçsin insallah:::))))

burcucum hayırlısı olsun canım belkı sadece kızgınlıkla öyle sölemiştir
gecer
belkide haklıdır daha ıı bır eviniz olur::)))

anlaşılan eşleri yeniyıl telaşı sarmış
bu seneyi geçirdik seneye nasıl olacak diye )
evet esen biz en çok sabahları tartışırız
çünkü ağır geç kalkıyor düşün ben bu halimle
sabah kalkıyorum midem bulanıyor kahvaltıyı hazırlıyorum
alp kalkar o arada onu hazırlarım anca öyle hadi hadi
diye çıkartabiliyorum evden, valla ağustosdan sonra hiç böyle derdim olmayacak )

sevgi az kaldı şanslısın.. uğraşmayacaksın...

bende de çok inat vardır.. sabırlıyım allahtan...
Allah yanlış şeyler yaptırmasın ne diyeyim..

neyse kafanızı şişirdim..

şişirmek olurmu hiç cnm açıl ki rahatla
insan düşündükçe daha kötü oluyor,
işyerinde bunalmıştır bizim burası bile offf dedirtiyor
yılsonu stokları filan ctesi herşey çoook güzel olacak
yap sen planını cnm

yyiihhhuuuuuuuuuuuuuuu çok mutluyuummm
kızlar hmileyiimmm :)))))

test aldm yaptım suratım kıpkırmızı bekledm nasıl heyecan yapmışım elim ayağım titredi
bide baktımki o da nesi çift çizgii :)

kocişi aradm hemen o da çok sevindi

Allah hakkımızda hayırlısını versin

kız ciddi misin ? ay ben bile şok oldum

hayırlı uğurlu olsun. bu kadar sevineceğini tahmin etmemiştim. senin sevinmene biz de sevindik valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…