• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

oy oy oy hem çalışacan hem çocuk bakacan
hem evi toplayacan bir de paşanın gönlünü mü yapacakmışın
kızdım valla ama olsun sen genede alttan al cnm
ctesim senin de :-)) Meriçide anneye bırakın felekten bir gün yaşayın cnm

hehe kızma sen askın...
hamişsinnnn..

hmmm anladım bizimki de tamamen babacı
gerçi hamiş olduğumdan beri bana sardı o da ayrı bir konu
babayı daha rahat bıraktı inş.gene döner
sabah annesiiii annesiiii diye kaldırdı biraz oynaştık annesiii
diyor bende oğluşum sonra annemmmm dedi bittim çok tatlılar ya
allah uzun ömür versin hepsine

vayyyyyyyyyyyyyyy ne güzel bi haber bu böleeeeeee mügeee çok sevindim allah sağlıklı bi hamilelik ve bebiş versin ayy allah isteyen herkese versin inşallahhhhhhh ...ben sana ne demiştim kinder süpriz çıkıcak diye:))))))

millet mesaiye kalıyor ama ben çıkıcam bigün birinin gözüne batacak ama napayım boşver. zaten hala Allahın dağındayım. (gebzede)
iyi akşamlar

çık valla göze batıncada çıkarırlar sende 2.yi yaparsın
eşininde gönlü olur kötüyüm ben kötüyüm
iyi akşamlarrrrrrr

yyiihhhuuuuuuuuuuuuuuu çok mutluyuummm
kızlar hmileyiimmm :)))))

test aldm yaptım suratım kıpkırmızı bekledm nasıl heyecan yapmışım elim ayağım titredi
bide baktımki o da nesi çift çizgii :)

kocişi aradm hemen o da çok sevindi

Allah hakkımızda hayırlısını versin

çooookk sevindim.....misafire kapımız açık diyodun zaten.......Günün en güzel haberi bu oldu......Maşallah canım...
eşin şimdi uzakta ya o daha bi heyecan yapmıştır......
huzurlu sağlıklı bir hamilelik geçir inşallah..............

mügecimmm çok güzel i haberr
allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin
bu seferki hamileliğini nisana getiremedin :))

kayra ve barana çok geçmiş olsun

Trabzon da yaşayan bir arkadaşım facede yazmış:Trabzona trenle gelebilen tek aile Ali Rıza Beyin ailesidir diye.Meğer Trabzona tren yokmuşşşşşşşşşşş Ben onun yalancısıyımmm:-)

Trabzon da yaşayan bir arkadaşım facede yazmış:Trabzona trenle gelebilen tek aile Ali Rıza Beyin ailesidir diye.Meğer Trabzona tren yokmuşşşşşşşşşşş Ben onun yalancısıyımmm:-)
hahaha:)) eğer öyleyse ne komik ama dimi:))

yaa eşi korunanlar hamile kaldı hep müge kesin emindi nasıl oluyo anlamıyorum delik falanmı oluyo acaba??

dün eşimle konuşmuştuk trabzona bizde yok diye biliyoruz tren.ama böyle bi hata yaparlarmı ki demiştik.
çok komik valla

yaprak dökümü trabzona tren yoksa saçmalamış o zaman ama kitaptamı öle yazıyorduki?
kitabın yazıldığı zamanda vardı belki:))

müge öğlen yazmışın ya nasıl korunuyo eşin die o işin başındamı sonundamı eee sonunda takarsan böle olur heheh:))

söyledinmi kız annenlere nirilerdesiiiin:))

Kızlar şimdi sabah gazetesini açtım,orada da bu hatadan bahsetmişler,evet yokmuş trennnn
İnsanlar sabahtan beri TCDD yi arayıp Trabzona tren bileti almak için soruyorlarmış ahahahahahahaaa
Ve ne romanın yazıldığı dönemde ne de dizi çekildiği dönemde hiç olmamışşşşş

gerçekten hata yapmışlar ya
şimdi baktımda trabzonda tren yolu yok olmamışda
zaten dizideki hatadanda bahsediliyor

Bir de sonunda Ferhunde konağa girmiş tek başına ağlıyordu ya,evi o mu aldı kii?Öyle birşey geçmedi dimi?

yok ona kalmadı ev
o aşka gelip ağladı herhal

beyazın 2 dakikalık yaprak dökümü çok komikti

Back
X