günaydınnnn...
tuğbacım iyi eğlenceler size..
melek geçmiş olsun..
hayırdır başka nelerede sıkılıyor canın...
boşver sevgicim biz evdeyken bile dağanık akşama kadar ecem uyuyana kadar toparlamıyorum bende nasıl olsa tekrar dağıtacak
öyle tabıykı cnm ecemdede aynı oldum ben 4.ay hamile kaldım ama ecemde çok stres yapmıstım del, gibi:))bunda böyle bir stresim yok açıkçası ne zaman olursa artık allah hayırlısını versin inşallah hepimize
teşekkürler cnm bakalım inşallah eğlenceli olur
çok geçmiş olsun melekçim acil şifalar..
bu aralar eşimle aramız limoniydi dün gece uzun uzun konuştuk ve işlerin yolunda gitmediğini söyledi herşey olabilir dedi 1 haftadır iş biterse ne yaparım dıye düşünuyorum ve uyumuyorum dedi 3 aydır maaş dağatamıyor işçilere çok canım sıkıldı yılbaşından sonra herşeye hazırlıklı ol dedi ağla ağla bir hal oldum ne yaparız işten ayrılırsa ayda 2000 tl kredi ödüyoruz zaten birde ecem masrafları falan allahım yardım etsin ya çok cnm sıkıldı çokk ne olur dua edin kızlar
gunaydınlar
melekcım bıseycık cıkmz ınsallah babanda gecmıs olsun allah feraha cıkarsın
sevgıcım kollaymı hem iş hem e hem cocuk olsun dağınık kalsın evlerde
tuğbacım allah feraha cıkarsın hayırlısıyla sızıde kısa zamanda ınsallah
bu gun ıslerım var yarın ıcın tuzlu kurupasta ve tatlı kurupasta yapıcam yarında pasta annem yarak sarıcakmıs börekle bende bı pızza yaparım yanına bızım mısafırler kalabalıklastı anlıyacağınız
bu aralar selen gece hıc uyumuyo ya sureklı donuyo sabahta erkenden ayakta sayesınde sınırlerım yıprandı acayıp sınırlı oldum bı haftadırne sıkıntısı var anlamadımda gaz desen yok acaba dıs mı
günaydın diycem öglen olmus
melek umarım birseyi cıkmaz babanım hemn ıyılesir
tugba dert etme diycem olmayacak
Rabbım felaha cıkarsın insallah
hemen toparlanırısnız
bu bir imtihan mal da bos mülkde en önemlisi saglık ve sevgi eminim herseyin üstesinden gelirisniz
müge nasıl yanı yaaa eşin korunurken sürpriz
patlakmmı cıkıyo bu meletler
benimde eşim korunuyoda ondan sordum ben anlamıyom bu korunurken oldu sürpriz diyonuz ya bana bi anlatın yaa
hehehehhe
YAAAAAAAA SIRVANDAN HALA HABER YOKMU
TUGBA allah yardimciniz olsun ama kizlar cok hakli yeter ki yanyana olun saglikli olun geriside ALLAH KERIM
Melek cok gecmis olsun
muge hayirlisi olsun
cok tatlılar ya egede annemmmmmmm diyorsarılıyor ye onları ozamanhmmm anladım bizimki de tamamen babacı
gerçi hamiş olduğumdan beri bana sardı o da ayrı bir konu
babayı daha rahat bıraktı inş.gene döner
sabah annesiiii annesiiii diye kaldırdı biraz oynaştık annesiii
diyor bende oğluşum sonra annemmmm dedi bittim çok tatlılar ya
allah uzun ömür versin hepsine
sagol cnmmmmmMelekçim babacığına çok geçmiş olsun Allah şifa versin!
Kavganız da kötü olmuş,erkekler hem bakmazlar hem de söylenirler.Sanki onlar daha çok seviyorlar da kıyamıyorlar.
Benim eşim de takmış,çocuğu geç yatırıyormuşum!Tabi ben erkenden gideyim Miray ı uyutmaya,1 saat karanlık odada uyutmaya çalışayım,çocuk uyumasın, o da keyif yapsın odada,ya da işini yapsın sessiz sessiz.Ben de artık iyice uykusu gelemden gitmiyorum napiiim,boşu boşuna erkenden götürüyorum çocuğu,sonunda yine o ne zaman uykusu gelirse o zaman uyuyor.Allahtan gece 1 lere kadar uyanık kalmıyor artık.En geç 11 de uyuyor.
bende öyle düşünüyodum cnm ama kısmet böyleymişama ben aynı zamanlarda hamile kalırız diye düşünüyordum
şaka bi yana Allah gönlünüze göre versin. kız verirse daha iyi tabii :)
öyle vırın vırıınnnnn hızı seviyoruz bizhayırlı olsun bu ne hız ya inanamıyorum sizlere
aaaa gerçek tabiiii sağol cnmmMügeeeeeeeeeeeeeee kız gerçek mi buuu şaka değil dimi?Hayırlı olsun,çok güzel bir haber!
Tuğba inan başıma ağrı girdi yazdığını okuyunca.İnşallah eşin durumu düzeltir ,feraha çıkarsınız.kızların dediği gibi nazara geldiniz belki.ama kayınvalidenlerin durumu iyiyse evi satmanıza müsade etmezler inşallah.Allah o duruma getirmesin tabi.
Burcu siz de buradan çıkıp kiraya verecekseniz onun geliriyle kendi kiranızı karşılarsınız,maddi olarak zorlamaz sizi.ama bu kış kıyamet taşınmak da zor olur,eşin vazgeçer inş,ya da aceleye getirmez işi.Kayra ya da geçmiş olsun!
Biz en son 18 ayda aşı yaptırmıştık,21 .ayda siz özel ya da devletin ödediği aşı oldunuz mu hiç?Bize 24 ayda gelin demişti diye hatırlıyorum da?
Sultan belki öğrenmişsindir de e-bebek Orhaneli yoluna Beşevlere taşınmış daha büyük bir mağazayla.Mesaj geldi bugün.
yaa evet ağustos olacak en çokta ona sıkılıyorumay cnm çok sevindim eee sende mi ağustos annesi olacaksın şimdi
dedim ben sana varsa birşey çıkar diye kızlar birde dikkat ettim
sizde edin bence en son reglim benimde gecikti hep erken gelir bir
sonraki ayda oldum sanırım şirvanda da öyleydi mügenin de ve
benimde sanırım en çok sevinen müge oldu 2.bebişe
tşkler esencimsağol canımm...
telde konustuk 20dk.. onunla ilgilenmiyor muşum... ondan böyle davranıyormuş..
çok sevindim mügecim ama senin bu kadar sevineceğini düsünmemiştim bende..
yeni yıl süprisi oldu walla..
sağol cnm darısı başına o zmn madem sende doyamıyosun :)mügeeee canım hayırlı olsunnnnn:))) gözün aydınnn..
sen ve tüm hamile annelerimiz sağlıklısıyla bebişlerini kucaklarına alırlar umarımm:)
hayırlı olsunnnnnn:)))))demire kardeş geliyooo:))))
hihihi muallaktayımamanin... bende korktum walla...
bilerek mi korunmadınız mı müge..
cnm benm gecikiyodu böyle 3-5 gün ama geldi işte kudurukmuge hayıllısı olsun canım cok sevındım bend edım ama dımı 5 gun gecıkme olmaz dıye :)
valla çok güzel olur ama benden kız çıkmaz daha doğrusu eşimdenOley oleyy oleyyyyy
bide kızımız geldimi kaymaklı ekmek kadayıfııııııııııııı
amaınınnnnnn müge ben bile heyecan yaptımmmmmm
inşallah sende yaşarsın o zmn bu mutluluğubirde benim kocam istese 2.yi.eğer şaka değilse hayırlısı olsun müge.ne güzel bir haber.bende 2. ye kaldığımı öğrendiğimde çok heyecanlanırım herhalde.çok seviniyorum hamile haberi aldığımda.
tşkler gülşencim Allah isteyen herkese versinselamlar
bakınamıyorum ama
msn açıkya kk kızları mesajı görünce
hemen geldim
çok güzel bir haber bu
maşallah
Allah sağ salim taşımayı ve doğurmayı nasip etsin müge
aradan çıkardın sende bebiş işini
tuğba az okudum canım
Allah tez vakit yüzünüze baksın
sonsuz tevekkül en güzel bekleyiştir
herşey çok güzel olur inşallah
hihhihii kıskandım seniiiii yapiim belki bnmkide kız olur dedimmügeeeeeeeeeeeeee çok sevindirik oldum yaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hamiş mükeeeeeeee
aynı şeyi bende eşime söyledimMüge de bizim gibi korunuyordu cnm
sanırım ben doğumdan sonra spiral taktırırım kesin)
oh oh gelsin 2.ler müge de benim gibi konuştu konuştu getirdi
istemeyenler fazla konuşmayın sizede sürpriz uğramasın)
sağol cnm aminnnn aminnnBugunkü bütün olumsuzlukardan osnra gelen habere bakın
yagmurlardan sonra güneş acar
mügenin bebek haberi gibi rabbim tüm sıkıntılarımızı felaha cıkarsınnnn
sağol emelcim0sabah test yapcam geçti mesajlarını okurken içimden hamile olduğun geçmişti kiiii öyleymişşş
HAYIRLI OLSUN MÜGE CİM... ALLAH SAĞLIKLA HAYIRLA TAŞIMA VE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...
sağol betülcüm inşallahhayirli olsun mugecim rabbim hayirlisiyla kucaklamayida nasip etsin insallah cok cok sevindim seher 5gun gecikme olmaz diyo ama benim 10gun gecikip oldugum dahi olur
sirvandan ne haber kizlar
burdayımmmiyi inş.iyi paraya satarlarda sizden ya hiç
ya da çok az bir para alırlar cnm....
Hamiş Mügeeeeeeeeeee nerdesin
kesin annesine müjde vermeye gitmiştir
sağol cnm bnmayyy allahımmmmmm nasıl güzel haber bu ya allahım hadi inşallah hissetim bugün dedim bu kız kesin hamile allah hayurlı sağlıklı güzel bir kız evlat versin inşallahhhhhhhhhhhhhhh:))
valla öyleyim dimi :))vayyyyyyyyyyyyyyy ne güzel bi haber bu böleeeeeee mügeee çok sevindim allah sağlıklı bi hamilelik ve bebiş versin ayy allah isteyen herkese versin inşallahhhhhhh ...ben sana ne demiştim kinder süpriz çıkıcak diye:))))))
sağol cnm evet sorma bütün şirkete haber vermiş :)çooookk sevindim.....misafire kapımız açık diyodun zaten.......Günün en güzel haberi bu oldu......Maşallah canım...
eşin şimdi uzakta ya o daha bi heyecan yapmıştır......
huzurlu sağlıklı bir hamilelik geçir inşallah..............
sağol cnm evet ya istiyodum ama bu da yaz çocuğu olsun bari napalımmügecimmm çok güzel i haberr
allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin
bu seferki hamileliğini nisana getiremedin :))
kayra ve barana çok geçmiş olsun
eveetttt hamişiimmmaaaa müge hamilemi süper haber aa çok şaşırdım ve sevindim:))))
inşallahhh sağol cnmcok tatlılar ya egede annemmmmmmm diyorsarılıyor ye onları ozaman
sagol cnmmmmm
evet kendisi yan gelıp uyuduuuu ama ne dersinnnn
MÜKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE COK SEVINDIM GELSİNNN BAKALIM KIZCEN
şaka degıldır umarımmmm
ya benım regli yenı bıttı ama ben cok şiştim gecen günde söyledım hep test almayı unutuyorum agırlaştım yani sanli 9 aylık olmuşum hamile degılım ama her seyi zor yapıyorum artık ne alakaysa
hu huuuu niye kimse bişey yazmıyor yaa eşim yok ecemi yıkadım sallıyorum canım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?