2009 Nisan Anneleri

tugbacim iyi eglen bizler icinde..biz yilbasinda evdeyiz esimle.arkadaslar gelicekti ama cumartesi sabah 9da havaalanina gitmemiz gerektigi icin iptal ettim.cok gecikmeden yatmam lazim.

cnm düğün için siyah sade bir elbise aldım yarın yılbaşı gecesi ne giyeceğime henüz karar vermedim
mügecim saol cnm o senin güzelliğin

siyah dedinde aklima ne geldi.benim dügün zamani is arkadasim Dobra(slovak) dügün icin nasi bi elbise alicam telasina girmisti.Türk bi arkadasida ona demiski dügünde siyah giyilmez.kiz yana yakila acik renk bise aradi.dügüne bi geldiki yarisi siiyah:) benim sulalemde dahil olmak üzere..ne dicegimi sasirmistim

sagol cnm
iyi yapmışsın kafası dagılır bari bıraz

mükeeeeeee kocanı arayınca nasıl dedin ne dedi?
meraklı melek

çin takvimi erkek diyooo
demire baktım onda da doğru çıktı ben dedim size benden kız çıkmaz

annemin bir hesabına göre adetten sonra hamile kalırsan kız adet dönemine yakın hamile kalırsan erkek olur diyor mesela ben yusufa adetime yakın hamile kaldım şurdan biliyorum adetim bittikten 10-12 gün sonra beraber olmuştuk ordan biliyorum ilk bebeğimde de kızdı gerçekten adet sonrasında oldu eğer sende biliyorsan tahmin yürütebilirim

meraklı meleekkk
dedimki seni tebrik etmek için aradım dedim
neden nolduki dedi

dedm baba oluyomuşsun cnm
aaaaaa ben biliyodum zaten dedi
puuuuuuuuu dedim bana niye söylemedin
sürpriz olsun diye dedi

evet bunu bende duymuştum
ist.da bi komşumuzda bana öyle demişti
ve ben hastalığım bittikten sonra ilişkiye girmiştik

ayrıca demirde bende adetim bittikten 14 gün sonra ilişkiye girmiştik

böylede kız çıkıyo :)

o hic belli olmaz mügecim, benim esimin tarafinda da pek kiz yok ama ben gül gibi bi kiz dogurdum kpederim deliriyor oyuzden ikincide kiz olsun diyo

hadi hayırlı yolculuklar

bende izmir urlada oturuyorum

be adetımden sonra hamıle kaldım erkek amaaaa

he he çağla valla bende kuzenlerimle görüştüm hemen hemen hepsi siyah almış :)))

saol cnm bizde öyle sabah erken yola çıkacağımız için çok geçe kalamıycaz sabah erken kalkmam lazım

müge eşin kendinden pek bir eminmiş anacım :)))

meraklı meleekkk
dedimki seni tebrik etmek için aradım dedim
neden nolduki dedi

dedm baba oluyomuşsun cnm
aaaaaa ben biliyodum zaten dedi
puuuuuuuuu dedim bana niye söylemedin
sürpriz olsun diye dedi

ay ay ay

sen şapkayla korunuyorsan nasıl hamile kaldın bacım

annenler ne dediler

yaaa tuğba sorma cnm müneccim gibi

çağla dediğin gibi belli olmuyo gerçektende
bnmde arkadaşımın eşi 4 erkek kardeş ama kızları oldu

canim ben oraya gidince kpederimin ve akrabalarin is yogunluguna ve planlarina gore hareket etmek durumundayim ama beni alisveris icin fln izmire goturuyorlar zamanlari olursa..genelde pazar kahvaltisina ya kusadasina (orda yazlik var) yada sirinceye,yediuyuyanlara felan goturuyorlar.ailece gezmeler oluyor maksat torunlarini sevmeleri :)

ay ay ay

sen şapkayla korunuyorsan nasıl hamile kaldın bacım

annenler ne dediler

hamile kaldığım gece şapkasız çıktık

daha babama söylemedik
annem şoka girdi bişey demedi
sonrada ben demiri alırım koynuma siz bebiğinizle yatın dedi

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

urla tugbiş123 demirim calla sweetboy roseberry burcu_arda

yaaa tuğba sorma cnm müneccim gibi

çağla dediğin gibi belli olmuyo gerçektende
bnmde arkadaşımın eşi 4 erkek kardeş ama kızları oldu
dilerim seninde nurtopu gibi güzeller güzeli bi kizin olur.kizlar pek bi cilveli isveli oluyolar :)

seninde gözün aydın çağla ohh ne güzel kafan dağılır biraz dinlenirsin sende hem hasret giderirsin

sagol canim.anacigimi goremicem ama o samsunda yasiyor neyseki subat basi gibi o gelicek viyanaya. evet su suciceginden sonra iyi gelicek degisiklik kizimada banada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…