cnm düğün için siyah sade bir elbise aldım yarın yılbaşı gecesi ne giyeceğime henüz karar vermedim
mügecim saol cnm o senin güzelliğin
sagol cnmevet elif trabzonda yokmus hakikaten tren falan dün gece ablam söyledi bende çok güldüm
melekçim babana çok geçmiş olsun cnm acil şifalar
eşinlede küs girmeyin ya olsun bu seferde sen alttan alıver takma kafana
bu akşam eşim geldi yarın ben çıkmayalım keyfim yok dedim olmaz dedi dünyanın sonu değil senede bir gün ve çılgınlar gibi eğlenizcez dedi aradı rezerve yaptırdı bakalım inşallah güzel olur
az önce kaynım geldi ecemi sevmeye sonra giderken çocuklarla buluşucaz falan dedi bende eşime git kafan dağılsın dedim yok falan dedi zorla gönderdim adam bunaldı zaten yeterince
annemin bir hesabına göre adetten sonra hamile kalırsan kız adet dönemine yakın hamile kalırsan erkek olur diyor mesela ben yusufa adetime yakın hamile kaldım şurdan biliyorum adetim bittikten 10-12 gün sonra beraber olmuştuk ordan biliyorum ilk bebeğimde de kızdı gerçekten adet sonrasında oldu eğer sende biliyorsan tahmin yürütebilirim
hadi hayırlı yolculuklarkizlar cumartesi günü turkiyeye geliyoruz.kpederim elosu ozlemis biletimizi almis 1haftaligina turkiyeye geliyoruz (izmir/tire'ye) hic aklimda yoktu böle bise iki ayagim bi papuca girdi valla..bugun biraz alisveris yaptim kendime bahaneyle.esim gelemiyor gerci calisiyor o ama suciceginden sonra elosada banada iyi gelecek bu tatil
annemin bir hesabına göre adetten sonra hamile kalırsan kız adet dönemine yakın hamile kalırsan erkek olur diyor mesela ben yusufa adetime yakın hamile kaldım şurdan biliyorum adetim bittikten 10-12 gün sonra beraber olmuştuk ordan biliyorum ilk bebeğimde de kızdı gerçekten adet sonrasında oldu eğer sende biliyorsan tahmin yürütebilirim
meraklı meleekkk
dedimki seni tebrik etmek için aradım dedim
neden nolduki dedi
dedm baba oluyomuşsun cnm
aaaaaa ben biliyodum zaten dedi
puuuuuuuuu dedim bana niye söylemedin
sürpriz olsun diye dedi
ay ay ay
sen şapkayla korunuyorsan nasıl hamile kaldın bacım
annenler ne dediler
dilerim seninde nurtopu gibi güzeller güzeli bi kizin olur.kizlar pek bi cilveli isveli oluyolar :)yaaa tuğba sorma cnm müneccim gibi
çağla dediğin gibi belli olmuyo gerçektende
bnmde arkadaşımın eşi 4 erkek kardeş ama kızları oldu
seninde gözün aydın çağla ohh ne güzel kafan dağılır biraz dinlenirsin sende hem hasret giderirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?