2009 Nisan Anneleri

benimkide fragmanını izlemiş geçen gözleri dolmuş
şaşırdım:)

ayyy melek ne güldürdün beni ya pozisyonuda sor baride tam olsun meraklı hatun ya
ehehhe
kadının şoka girmesi doğal bugün annemi kandırdım dedim ya ilk başta oda konuşamadı falan çok komikti:)))

benimki olsa nasıl yaptın sende akılmı yok kızım daha çok küçüksün zaten eridin bittin 2.ye nasıl bakacaksın ohooooooooooooooo:2:

iyi gecelerrr..
kızlar mesaj yazmakta çok zorlanıyorum..çünkü leptabı masaüstüne bağladık..bu da çok ağır çalışıyor..inşallah yaptırcaz..hepp okuyup çıkıyorum maaleseff..hayırsızz değilim aşkolsuuunnnnn(

mügeee okadar çok sevindim kiiii..bende çook heyecanlanıyorum hamiş heberi alınca..
alın benden de bi müjde..
adetim tam şu saat itibari ile 10 gün gecikti..
1 hastanede idrarda baktırdım yok..bi evde kendim baktım yok..
veee ultrasona girdimm..dr bişey varr dedii..ama kist de alabilir dedi..
yarın kanda bakılacakkk..çook heyecanlıyım..istemiyordum ama olursada olsunn kağana kardeşş..yarın belli olacak..sonuç 2 buçukta çıkarmış..eşim alacak sonucu yazarım buraya..

ama lütfenn face de bişey yazmayın kızlar..duymasını hiç istemediğim bi kaç kişi var..netleşmeden haber vermek istemiyorum..kesin abidik kubidik laf eder canımı sıkarlar..yok erken filan diyee..

herkese iyi gecelerrr..beni özleyin anacımm hehhehehheh

bu akşam halı saha maçındaydı benimki izleyemedi kurtlar vadisini şimdi bilgisayarda izliyor mutfakta oturmuş gittim yanına az önce geçtimi o sahneler dedim geçti dedi
ağladınmı dedim baktım inceledim ağlamamış

haberler süperrrrrrr oh oh hamileler cogalıyor allahım gönlünüze göre versın
bende cıktım iyi geceler

yok kız ayşe şaka yaptım biliyuorum abovvvvvv hadi hayırlısı cnm hamilelerimiz artıyor desenize hayırlısı olsun cnm şimdiden

bizimkide hayatta ağlamaz öyle dizilerde ama geçenlerde öyle ir geçer zamankide osman annesine sarıldı ya beni bırakma falan diye döndüm baktım bizimkinin gözler dolmus içimden hayret dedım bizimkindede duygusallık varmış azda olsa:)))

kızlar..
sayfanın altındaki onuya cevap ver panelinde giriyorum yazamıyırum..
tekrar sayfanın başına dönüyorum girip yazmaya çalışıyorum..çok uzun sürüyor sinir olduuummm..

kızlar ya devlette ultrasona girdim..dr net bişey neden söylemediki varsa var de yoksa yok de..yarın bide kanda bakalım emin olalım dedi..zaten başı düğünlü adamın ısrar edemedim..
kist vardı hep zaten ama keseye benzermiki kist..kafamı karıştırdı adam..off bi yarın olsaydıı..kendimi hazırlıycam..hayırlısı olsun inşallah..bi kızım olsada fena olmazzz..
ilk betülle konuşmuştuk facede..başkada kimse bilmioo annem bilee..ilk size söyledim bide eşim..
bakalım hayırlısı..:18:

ne bileyim valla ayşe yarın kanda kesin çıkar zaten sende istıyordun 2.yi hayırlısı olsun hakkınzda emin olmadan kimseye bişey söyleme zaten ama adetinde gecikmiş bence vardır hamilelik

neyse bende yatayım artık eşim geldi baya yaramış kendine gelmiş:)))en azından kafası dağılmış adamın herkeze bol uykulu geceler ecem bu gece çok sık uyandı uyuttuğumdan beri 3.kez ayaklarıma alıyorum bu gece uykusuz geçicek gibime gelıyor

amin canım amin.iyi bari yorulmıcak hem de ecem bi gün için
öyle canım ya ben de artık bikaç saatliğine bile ayrılsam içim kötü oluyo özlüyorum. ki yazın beş gün bırakıyodum yazlıkta. o bana ben de ona çok bağlandım. bi de çok şeker tam yemelik oldular artık .hiç duramıyorum ayrı.
geçmişi de okudum canım. hakkınızda hayırlısı olsun. en sorunsuz şekilde atlatır inşallah eşin bu dönemi. hayat standartlarının değişmesi, iş sıkıntısı falan zor durumlar. ama hepimizin de bildiği gibi Allah sağlıkla imtihan etmesin. dermansız dert vermesin. yeterki parayla mal mülkle halledilebilecek şeyler olsun.
konusu geldikçe hep bahsediyorum. kayınpederimi akciğer kanserinden 9 ay içinde kaybettik. evler dükkanlar en önemlisi de ticari taksileri var paraya çevrilecek.sırf o 500 bin eder. noldu çare olmadı para. gözümüzün önünde eridi gitti 9 ayda
yanlş anlama sakın canım beni. ne bileyim bana çok büyük ders oldu.en kötü durumda hemen bu aklıma gelir. sağlığımız olsun derim. senin söylediğin durumlarda olmasın kesinlikle onları da yaşamayan bilemez.Allah çaresiz bırakmasın yeterki
çok uzun oldu kusura bakmayın. benim de eşimin ve abisinin bugünlerde işle ilgili aynı durumlar var başlarında. dönüm noktasındalar onlarda.Allah hayırlısını versin onlarada ve nerede ihtiyacı olan varsa yardımcı olsun
bizim de 2200 kredimiz ama çok şükür 5 ayımız kaldı bitirdik. bundan sonra tekrar ev almak istiyoruz da. bu durumlardan eşim cesaret edemiyo 10 seneye de krediye de
melekçim babana da acil şifalar diliyorum canım. siz de eşinle düzelirsiniz inşallah. çok biliyo zaten bu eşler de işte bu sefer sen alttan al da küs girmeyin yeni yıla
esencim sizin de aranız düzelir inşallah. oluyo arada böyle işte. siz bi de ikiniz çalışıyosunuz. ev çocuk stres bizlerden çok fazla
kayraya da geçmiş olsun burcu. bu son olur inşallah ne diyim
geçen sultan sormuştu seleni. sağol canım. öksürük geçti de. burun tıkanık ve akıyo arada. tam atlatamadık ama buna da şükür
ay çok uzun oldu. hepsini bir arada yazdım. kusura bakmayın. selen hala tepemde bu arada

şimdi aklıma geldi
ayşecim hayırlısı olsun inşallah canım seni sevindirecek olan haberi alırsın inşallah
ay gaza getiriyosunuz insanı fena halde ha
spiral olmasa bende kalıcaktım herhalde bu arada özenmekten:))

çok haklısın cnm allah kaldıramıycağımız yükler vermesin sizin içinde hayırlısı olsun inşallahhhh
sende çıkart sprali doğur 2.yi işte bak hamilelerimiz günden güne artıyor:))

günaydın kızlaaarrr....

birsürü şey vardı aklıma gitti. alıntı yapmadım uzun olsun diye. ama..

meriçe kist demişti ultuason da doktor bize..
kist var sende dedi.
baska doktora gittik... kese demişti 7 haftalıktı ozaman...

masallah herkes 2. yi düsünüyor şuan..

ya benim sezeryan dikişlerimin olduğu yer kaşınıyo acep nedendir..

günaydınnnnnnn

hamiş haberleri bence 2011 le beraber patlama yasayacakkk:::))))))

hayırlısı

insallah bugun tüm dertleri kederleri bırakır yarın sabah 2011 le beraber yepyeni,umutlu, mutlu ve sagşıklı ve sevdiklerimizle beraber, Allah ile beraber, namuslu, dürüst, serefli, paralı, sevgili, saygılı, dosltlarla süper bir yıl olur....Rabbım kendine layık olabileceklerimizi versin.....

ay daha yazacamda pek cok işim varrrrrr
ama hiç içimden gelmiyooo
deliler gibi gidip aşısveriş yapasım var

demirişkoya doktorculuk setı aldım
kocamn bir muayene masası bır bebek bırde bı sürü ıvır zıvır doktor malzemelerı var gecen hafta doktora gıttık ya ordan depreştiiiiii

günaydın .kayra dün gece ateşlendi fitil verdim düştü sabah baktım gene ateşli soydum fitil verdim şimdilik düştü ve çocuk hala uyuyo fitil uyutuyo sanırım öksürüğümüz azaldı ama bu ateş nerden çıktı anlamadım uff yeni yıla gene hasta giricek yavrum geçen senede hastalanmıştı evden çıkamamıştık (
maşalah hamileler çoğalıyo ayşe hayırlısı olur inşallah sizede güzel haberlerle gel sende.

günaydın kızlar maşallah sabah sabah pek bir kalabalığız :))esen üşütüyormusun acaba üşütünce kaşınır diye biliyorum ben

ÇOK GÜZEL DİLEKLER...
teşekkürler...

burcu çok geçmiş olsun cnm hay allah ya öksürük bu kadar ateş yaparmı ki yavrum atamadı şu hastalığı bir türlü canım neyse inşallah şu an iyidr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…