benimkide fragmanını izlemiş geçen gözleri dolmuşkızlar eşim içerde kurtlar vadisini, izliyodu kayrada benim olduğum odada uyuyo adam içeri girdi baktım kayrayıı öpüyo ama bi yandan hüngür hüngür ağlıyo aa çok şaşırdım dizide mematinin oğlu ölmüştü ya onu izlemiş adamın içi parçalanmış resmen ayy çok kötü oldum bende...
ehehheayyy melek ne güldürdün beni ya pozisyonuda sor baride tam olsun meraklı hatun ya
kadının şoka girmesi doğal bugün annemi kandırdım dedim ya ilk başta oda konuşamadı falan çok komikti:)))
amin canım amin.iyi bari yorulmıcak hem de ecem bi gün içinamin cnm inşallah allah seninde gönlüne göre versin inşallahhh evet yolculuk cumartesi bakalım nasıl olucak ecemi goturmuycem zaten kalmıycaz düğünde gündüz hasta olmasın diye kayınvalidemde kalıcak bun akşam çantsını hazırlarken özledim kuzumu allahım acılarını göstermesın
günaydınnnnnnn
hamiş haberleri bence 2011 le beraber patlama yasayacakkk:::))))))
hayırlısı
insallah bugun tüm dertleri kederleri bırakır yarın sabah 2011 le beraber yepyeni,umutlu, mutlu ve sagşıklı ve sevdiklerimizle beraber, Allah ile beraber, namuslu, dürüst, serefli, paralı, sevgili, saygılı, dosltlarla süper bir yıl olur....Rabbım kendine layık olabileceklerimizi versin.....
ay daha yazacamda pek cok işim varrrrrr
ama hiç içimden gelmiyooo
deliler gibi gidip aşısveriş yapasım var
demirişkoya doktorculuk setı aldım
kocamn bir muayene masası bır bebek bırde bı sürü ıvır zıvır doktor malzemelerı var gecen hafta doktora gıttık ya ordan depreştiiiiii
günaydın kızlar maşallah sabah sabah pek bir kalabalığız :))esen üşütüyormusun acaba üşütünce kaşınır diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?