2009 Nisan Anneleri

inşallah hemen acılır gulşencim
benımde hazırlıklar bıttı tuzlu kurabıye yaptım tatlı kurabıye yaptım kımını seker hamuruyla kapladım kımınıde cıkolata sosa batırıp fındıkla kapladım pastamında kremaları hazır bıraz bekleyıp butunleştırıcem bı pızzam kaldı onuda esım gelcene yarım saat kala yapıp fırına atıcam şimdi seloşun corba vaktı gelıyo corbası hazır soğusun onu doyurcam evıde sılıp supurdum ama sanırım hasta olucam hıc keyfım yok

aminnn gülşencim..çok sağol ii dileklerin içinnn...

tüm annelerimizin yeni yılları ve tüm yılları huzlurlu, sağlıklı, mutlu, dertsiz, tasasız, borçsuz ve güzel geçsin inşallah..kimsenin ağız tadı bozulmasın..
bebişler büyüsün yeni bebişler gelsin...ve yeni yıl herkese kutlu-mutlu olsunnn:))

didemcim saol canım moralin için.
seher gene döktürmüş sanamı gelsek napsak:)) annem aradı akşama gelin diye abimler ablamlar orda olucaklar gecede bizde kalırsınız dedi ama bilmiyorum kayrayla nasıl olur akşama kadar belki toparlar bakalım.

seher ya maşallah bizim de hiç bi planımız yok büyük ihtimallede sıradan bi günden de farklı olmaz (
bizim içimiz geçmiş herhalde

geçmişe bakamdım bu aralar zaman yetmiyor bana.
hepimiz için çok güzel ve hayırlı bir yıl olur inş 2011.sağlık mutluluk huzur evlerimizden eksik olmaz inş.

bızımde bellı değildi dun kesınleştı bende bişeyler yaptın annemde yaprak sarma ve börek yapmıs kyananamda börekle kabak tatlısı yaptı cesıt oldu işte

benımkide agladı öyle bir gecer zamankide dediki ufacık cocuk annedn ayrılırmı

seher oh valla hazır herseyyy

benım hiç bişey yapasım yokkk

güzel dileklriniz için teşekkürler yarrabbim aminnnnnnnnn

kuzucuklara ilk başta saglık ,uyku diliyorumm

2011 yılında TÜM İSTEKLERİMİZİN GERCEKLEŞMESİ UMUDUYLA MUTLU,HUZURLU,SAGLIKLI, BOL KAZANÇLI YILLAR OLSUN

2011 sağlık,para,huzur ve mutluluk getirsin hepimize
hep güleceğimiz bir sene olur inş.bütün olumsuzluklar
2010 da kalsın.....
saat 5 de çıkıcaz 4 de de bir kutlama olacak bugün hiç iş yapmadık
boş boş oturduk yani

niye tatil yapmazlar ki biz 6 da çıkıcaz malesef ama çıkın çıkın siz de yollar bari açık olsun. eşim de geç gelir banka işleri uzar kesin. biz de kayınvalidelerle dururuz artık...

herkese merhaba kızlar..

hastaneden geldim..dr yoktu memleketine gitmiş..pazartesi gelin dediler..bende bekleyemem dedim hemşireye sonuca baksam positif mi negatif mi dedeim..ve baktım NEGATİF..hiç üzülceğimi düşünmezdim ama içim burkuldu nedense..eşimde biraz garip oldu..hayırlısı olsun..
pazartesi kist için tekrar gidicem..ve muhtemelen adet söktürücü verir..

herkesin 2011 yılını kutlarım..öncelikle sağlık dolu bir yıl olsun..çocuklarımız ve biz hep iyi olalım inşallah..allah herkesin gönlüne göre versin..
mutlu huzurlu afiyet dolu yuvalarımız hiç bozulmasın inşallah..
sevgicim teşekkür ederim..bi kaç kilo fazlam var..ama gidiyor yavaş yavaş..

haklısın aliye sağlık olsunda..
aliya sendemi sprial taktırdın ya bu sprial bende çok fazla kanama ve çok uzun sürüyor adetim 2.ayda böyle olursa çıkarttırıcam böyle daha çok kilo veririm gibi baksana
10gün adetmi olur ya

vay doktor demir he yakışırr
dileklerinin tümüne amiiin diyorum:)
bende bebek haberleri yılbaşından sonraki ay gelir didim ama hehe

halla halla ya ben anlamadım kayraya doktor ne teşhis koydu nie ateşleniyoki ya çok üzüldüm

ben çıkıyorum birazdan arkadaslar.. görevliyim...

2011'in sağlık, mutluluk, başarı, barış ve gönlünüzden geçen herşeyi getirmesi dileğiyle...
amin inşallah...

inşallahhhh didemcim inşallahhhhh hepimize şans getirsin inşallahhhh 2011. şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum evlatlarımız eşimiz ve sevdiklerimizle birlikte güzel bir yıl diliyorum
inşallah cnm

akşama düzeleri ya yılbaşında küs durulurmu:)

inşallah...

amin amin inşallah hepimiz için..

oy oy maşallah döktürnüşsün yine seher ben bi uyduruk kek yaptım resmini koydum face:)
sen neler neler yapıyosun fotoğraflasana görelim iştahımız açılsın :)

amin inşallah..

geçmişe bakamdım bu aralar zaman yetmiyor bana.
hepimiz için çok güzel ve hayırlı bir yıl olur inş 2011.sağlık mutluluk huzur evlerimizden eksik olmaz inş.
amin

amin meleğim

tümdilekler çok güzel bana söylücek bişey kalmamış

Allah herkesin gönüne göre versin
yeni yılda da sevdiklerimizden ayırmasın çekemeyeceğimiz dertler vermesin inş.
sağlık huzur mutluluk helal kazanç versin Allah hepimize

aaa evet haklısın insan istemese bile yine de üzülüyor olsun cnm hayırlısı zaten davetsiz misafir olarak görünüyordu

canım spiralin koruma mantığı bu mu yoksa uzun üsre adet gör daha az ilişkiye gir doğal yoldan korun :)))

aysecım hayırlısı canım hakkında
sultan ceker koyarım servıs anına hazırlerken bakalım beyenecekmısınız
ay selın guldurdun benı doğal koruma he :)

herkese merhabalar ,,

öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım .

yeni yıl sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.
ailenizle huzurlu bir yıl geçirmenizi dilerim.

benim kadın doğumcu demişti öle ordan geldi aklıma. lahusalık bitmişti ama benim dikiş tam iyileşmemişti. ben nasıl korunmayı tavsiye edersiniz falan derken o da 2 hafta daha ilişkiyi yasaklamıştı. iyice iyileşsin diye. sonrada al sana doğal korunma yolu demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…