• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Aliyecim çok geçmiş olsun ..
Görülmemiş kaza buna denir iste..

Güzel kızıma nazar mı değdi acep,, oku üfle meleğimi...

TUVALET EĞİTİMİNDEN BAHSEDİLMİŞ..

ANNEMDE LAZIMLIK ALDI.. BANYODA DURUYOR ÖYLE ..
BERABER OTURUP ÇİŞ YAPIYORUZ...

TABİİ BARANIN ÖYLESİNE OTURUYOR ŞİMDİLİK..
AMA LAZIMLIĞA OTURDUĞUNDA ÇİŞ DİYOR..

ŞİMDİLİK BU KADARINI ÖĞRENSİN.. Yaza inş. altını açar öyle yapar tuvaletini..

ooo bursalılar salı günü buluşuyor..

bende doğuruyorum...

isterseniz doğum yaptıktan sonra çıkıp gelim..ne dersiniz...

istanbullular siz de hastaneye gelin orda buluşalım ....

iyi akşamlar bir midem ağrıyoki sormayın kayra içerde babasıyla ve şuanda bişeyler kırıldı galiba:((
kerevizli salatayı bende seviyorum cevizle süper oluyo.
yaa ben çok sıkılıyorum bu kış tan bıktım eve tıkanıp kaldım tüm gün kayrayla nasıl vakit geçiriceğimi bilemiyırum artık.bende erken rezervasyon başlamış turlarda kendime tatil yeri bakıyorum::))
kayra tv de klarnetçi serkan çağrıyı görmüştü şimdi elinde bi oyuncak klarneti taklit edip duruyo:))
herkese çok ama çok süper bi h.sonu dilerim

ay bende ıkıncı olursa normal olsun dıyenlerdenım sezzeryanı hıc bı zaman ıstemedım mecburen oldum cunku ve acısını cok cektım ılk gun
bende kerevızı yaparım rendeler içie yoğurt mayonez ve 1 dıs sarımsak rendelerım ohh mıs yemeyen esım bıle yer ama bu patates değişik geldı beyendım paylasayım ıstedım ebalperen ınsallah beyenmıssındır canım
selende dıs cıkarıyo mumuklerımız akıyo bızı oyle kabul edermısınız bursalı hatunlar
ay sultan dediğin bendede oluyo okuyup kendı kendıne cvp lyaınca

millet nerdesiniz yahuuu..
baranı uyuttum geldim. muhabet ederiz diye ama nerde..

bundan sonra 2 çoçukla geceleri zor girerim gibi geliyor...

kereviz salatasimi himm bu benim ilgi alanima girer
ben kerevizi rendelerim icine yogurt mayone ve bol ceviz koyarim harika oluyor normalde yemek olarak yemem kerevizi

sirvan senin serefine bulusuyoruz sali gunu :64:

seher çok güzel oldu.tesadüfende arkadaşlar geldi eşim ve arkadaşlar bayıldı.ama çok az yapmıştım eşimle bana kadar o yüzden biraz tadımlık oldu.

bugün ilk günaydın olsun bariiii..
kimsecikler yok..

gece 12 de yattım . 1 de kalktım . sonra 3 e geliyordu uyumuşum ..
sabahta baran 8de kaldırdı...

şu şişko göbeğimle son 3 günüm....

40gun mu seninde az kalmis ne guzel bizim yerimizede bol bol koklayin resimlerini bekliyoruz cicek kizinin odasinin resimlerinide bekliyoruz :97:

cumartesi ya kimse girmemis

herkese iiyi haftasonlari

herkese ıyı hafta sonları
bu gun hava cok guzel burda acık guneslı sıcak değil ama soğukta değil
beyenmelerıne sevındım canım

dün bütün kk kereviz salatası yedi :)) bende çok severim..eşim sevmez kereviz ama salatasını kesin yer dedim onu da yememişti önceden gıcıkkk..
neyse burda da hava düne göre daha güzel..ela gece 10.30 da uyudu..sabah da 7.45 de kaldırdım..öğlen erken yatsın diye..öğlen de 1 olmadan uyudu şimdi uyandırıcam..inşallah akşam erken yatar alışır bakalım..

hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun

hey maşalllahhhhhhh

bu ne elif ya bendede oluyor arası

hayırlısı olsunnn

misafırlert gııtıı
bakındım cıkıyorum iyi akşamlarrrrrrrr

Bir giremedim ne çok şeyler yazmışsınız
aklımda kalanlar şirvan başınız sağolsun kurtulmuş allah yatalak etmesin hep dua ederim
sinem çok üzüldüm ama allah bir kapıyı kaparsa başkasını açarmış inş.anlaşmayla çıkarlar
toplantıdan da gerek kalmaz
gece uykularını düşündükçe geliyorlar bana uyumak haram diyorum 2 sene daha rahat yok bize
elif üzülme dönemseldir benimde reglime yakın çoook olurdu seninkiler biraz üstüste gelmiş ondan cnm
ben kaçtım bol uykulu geceler olsun hepimize inş....

Sinem üzüldüm böyle olmasına.İnşallah yine İstanbul da güzel bir iş bulur eşin de, taşınmak zorunda kalmazsınız.

Ya bu gece uykuları ne zaman düzene girecek ki?ben Miray emiyor diye uyanıyor diyorum ama emmeyenler de kalkıyor???Dişten mi kalkıyor onlar da,alışkanlıktan mı kiii?Bence açlıktan değil,çünkü Miray akşam hiçbirşey yemediği günlerde gece hiç kalkmadığı da oldu.Zaten 2 aylıktan sonra gece hiç uıyanmadığı zamanlar oluyordu,yaşından sonra değişti nedense..

sinemcim çok üzüldüm ya morelini bozma dıyıcem ama biliyorum üzmemek elde değil hakkınzda hayırlısı olur inşallah bakarsın daha rahat edersiniz

şirvancım tarih süper allah hayırlısuıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh
ay geçmişte bir sürü şey aklımdaydı hepsi gitti dün ve bugun kuzenım vardı akşam döndü

sinemcim üzüldüm yaa..inşallah eşin yine orda iş bulurda taşınmazsınız..
elif bizim kesin dişten..hesapladım ela deli gibi ağlamaya başladıktan 45 gün sonra 1 diş çıkarıyo..ilk başları çok ağrı yapıyo..ete yaklaştıkça azalıyo..
yemek konusunda biz çok dertliyiz..günde 1 öğün yiyo..kahvaltı da sadece cornflakeks ya da krep..yoksa hiç bişey yemiyo..ama meyva yiyo allahtan bol bol da portakal..
bizde de annemler vardı yeni gittiler..ela da 6 da kalktı 12 den önce uyumaz yandık :(
ama yarından itibaren geç de uyusa 1 saat uyutup sonra kaldırıcam..yoksa çok kötü oluyo..

iyi akşamlar
öncelikle şirvan başınız saolsun mekanı cennet olsun.ve süper bi tarih inşallah kolay bi doğum olur ve hemencik kurtulursun hastaneden vede uslu bi burak olsun :))
sinem üzüldüm allah hayrına çıkarsın canım sağlık versin allah gerisi boş herşey düzelir merak etme

slm kizlar
bende bugun annemle .arsiya ciktim kereme mont aldim
elif dedigin montu gordum ama ykm den aldim blue key die bi marka 49falandi fiyati cok tatli bisey
kereme uzun kollu cit citlilar aldim mothercareden 3lusu 24 kusurdu sanirim bu indirimli fiyatiydi sizdemi bu fiyata almistiniz

evet kesin kimsenin bir isi yoksa sali bendeyiz okeymi kizlar

super sirvan ben de en az senin kadar heyecanliyim yaa Allah saglikla ve hayrlisiyla kucagina almayi nasip etsin

mekani cennet olsun basiniz sagolsun cnm

oluyo bazen insanda akil kalmiyor :9:

gecmis olsun devrim

uzuldum ya insallah oralarda yine bir is bulurda yine ev degirtirmek zorunda kalmazsiniz
hakkinizda hayirlisi olsun cnm

kzlar son sayfayı okudum sadece ama önce şunu yazayım bugün çok kötü bişey oldu
ikea dan geçen gün iki kapılı dolap almıştım. kurulu değil tabi onlar kutuda geliyo. eşimin kurması içn holde bekliyodu kutusundal bugün selenin bacağına düştü. o kadar ağır ki 2 kişi yukarıya zor çıkarmıştı
dedim kesin kırıldı. hemen hastaneye gittik. film çekildi tabi zar zor. kırık falan yok çok şükür ama kucağımdan inmiyo. koltuktan inip basmıyo. zorla yürüycekse üstüne az basıp sürükleyerek yürüyo. çok korktum kırıldı diye ama ya
sinem Allah yardımcınız olsun inşallah şehir değiştirmezsiniz canım
selen de kendi yemek istiyo herşeyi yarı aç yarı tokk geziyo işte öyle. çorbayı döke döke yiyo çünkü. başka da düzgün bişey yemiyo
bi de sultan ben 3 lü uzun kollu beyaz body leri 11 90 a gördüm ama almadım. seninki pahalı sanki renkli mi

ay okurken gözümde canlandırdım çok kötü birşey
seleni allah korumuş verilmiş sadakanız varmış cnm ucuz atlatmış
sinem inş.eşin çok daha iyi bir iş bulur çok boş kalmaz veeee
istanbul olur sensiz kk toplantıları düşünmek bile istemiyorum
aferim şirvan tarih güzel yerinden kıpırdama da erken gelmesin paşa
benim dr doğurmak istiyorsan büyük avm leri gez demişti :-))

gunaydınlar
denızcım afıyet olsun canım
ınsallah bı aksılık cıkmassa gelırım canım salı gunune
bızde yemek sorunu olmuyo eskısı kadar eskıden daha coktu sımdı acıktımı soyluyo ne beyenırse ondan yıyo ama hala kılo almıyo sıpa doğru -düzgün
sinemcım allah feraha cıkarır kısa zamanda* ınsallahta ev değiştirmek zorunda kalmassınız
sultan kerem cicilerini gule gule kullansın
aliye selene cok gecmıs olsun allah kaza bela vermesın bır daha canı yanmıstır yazık yavrumun
valla bızdede uyku yok duzgun ama doğduğundan berı tabi diş miş demiyorum artık hep aynı juysuzluk bu gun erken kalktı öğlen erken yatar akşamda 10 gıbı gece kaç kere kalkar bılmem tabi

GÜNAYDIN
aliye cocoooookkk gecmişl olsun
görülmz kaza işte Rabbim korumus

SİNEM
kıyamam ben sana ya
hakkınızda hayırlısı olsun tabı
ve ev degıstırmek zorunda kalmayın insallah
ydaa eskişehire gelin diycem ama burası size 2 numara kücük

Günaydınnnnnnnnn

sağol canım....afiyet olsun.....ben b.yufkasınsan börek sevmiyorum.......milföye benziyo heralde ondan....

Tez zamanda şehirden ayrılmadan başka bi iş bulur umarım.....içini ferah tut......

bol kazanç getirsin işiniz......

ne zor gerçekten ama bakarsın bu sefer daha uzun soluklu bi iş bulur......

sağol canım....güle güle kullansın aldıklarını Kerem......

çok geçmiş olsun.....2 kişi zor taşıdı diyosun ya öyle düşününce insanın aklı uçuyo....neyseki ucuz atlatmış....

bence gündüz uyutmamak yerine gece ne kadar geç yatarsa yatsın..sabah en geç 8 de kaldır......
kendiliğinden 12 en geç 13 gibi uyur.....düzenli yaparsan vücudu alışır.....dirense de uyur o saatlerde...2 saat uyusa akşamda erken uyur 21-22 gibi....

ben de gece hastalandım ama hemen farkedip banyoya koştum........uykun daha ağır bastı demek ki senin ...

burda çok güzel kar yağıyodu.......ama şimdi durdu.......

akşama kınaya gidecem .....yarın da düğün.........arkadaşım evleniyooo.....
uzun süredir böyle şeylere katılmıyodum.....oğlumdan fırsat olmuyodu......
hava burda çok soğuk .... babasıyla evde bırakacam aklım kalacak ama yemeğini yedirmiş olurum ......

selamlar herkese
valla bir türlü gelemiyorum
artık yerime oturmak ve ara ara paylaşımda olmak istiyorum:))
hasta bebekler varsa çok geçmişler olsun
selenide Allahım korumuş
söylemek istedim ama yinede geç değil
sefer ayının 1.günü idi çarşamba günü
azda olsa sadaka vermek
en küçüğü kaza olmak üzre 77 beladan def edermiş bizleri
bu ayda sadaka vermeye özen gösterin
sinem Allah rızkınızı bol eylesin
huzurlu yaşayacağınız güzel ortamlar nasip etsin
burak beyin tarihi bir harika
sağsalim gelsin anneciğinin kollarına
selin bencede erteleyelim gülüm
az olacak katılım galiba
burak bey kendine gelince oraya gideriz
başka başka ne vardı
ben seyretmedim diziyi
bu kadar yorumdan sonra haftasonu olursa tekrarı seyreylerim
ama seyretmedende denizin şu yorumu bende aslolanı yansıtıyor
sanatçılar kimseye örnek olmak zorunda değil
bakış açısı farklılık gösterebilir
harem gerçeği diye bir program izlemiştim
harem başlıbaşına yanlış bilinen birşey ki
dizilerdede var olan hatalardan dolayı tukaka etmek ayıp olur
o kadar saçma sapan dizi furyası varki
bu ülkede en acı olan aşkı memnu gerçeğine kimse laf etmedi ise
bunada etmesinler
teşekkürler ederim herkesi öperim
seher de bakalım idili nerde gördünüz
selencik nasıl taktı bize

Bende 2 yaşına beklerim gibi geliyor.
TUVALET Eğitimine başlayan ben lazımlık aldım ama bi gelişme yok bende üstüne düşemiyorum anneme söyledim oda fazla düşmedi şimdilik beklemede ...
Aliye geçmiş olsun canım Allah korumuş valla
Sinem hakkınızda hayırlısı bizde 2 senedir eşimden ayrıyız o amasyada ben sivas da bi düzelmedi iş sorunu hakkımızda hayırlısı ...

sağol didemcim

cnm 1-2 kere dene derim zaten sonra kendisi alışacak o saatlerde uyumaya
kolay gelsin şimdiden

tşkler burcucum

tşkler sehercim

Allaaahhhhhh muhteşem sayılarr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ay sabah sabah güldürdün beni
neye kafanı yoruyosun bu kdr cnm

ayyy bide bilete bişey çıkmış olmasın:9:

o yüzden peşpeşe doğuruyoruz:52::64:

Allah tez zmnda feraha çıkartsın sizi cnm
eşininde canına tak etmiş demekki yoksa neden bu işsizlikte işinden olsun
hakkınızda hayırlısı

ayyy cnm bnm
korkma cnm bu yaştaki çocukların kemikleri henüz daha kırılmaya elverişli değilmiş
dün dr.umuz söyledi
zaten morarma şişme yoksa korkmayın dedi
bizimkinin lifleri gerilmiş film fln çektirmedi
1-2 gün sürer sadece ağrı kesici verilecek dedi bugün daha iyi
yarına bişeyi kalmaz inş.
selenciğede çok geçmiş olsun cnm

abaavvvvv kan gövdeyi götürmüş desene:9:
tüh bu ayda tutmadı:27:

bana yapılacak şeymiii
sabah aklıma geldi hüngür hüngür ağladım zaten

dün dr.umuza gittik sadece incilmiş oğluşumun ayağı
ağrı kesici verin dedi lifler gerilmiş inş. hemencecik iyileşir kuzum

akşama doğum günü var arkadaşımın eşim cumaya gitti gelsede kuaföre gitsem
kendimi çok çirkin hissediyorum hele saçlarım papazlar gibi

kusura bakmayın biraz uzun oldu

herkese çok teşekkürler kızlar
uzun bi alıntı oldu ama kusura bakmayın

slm kizlar
bende bugun annemle .arsiya ciktim kereme mont aldim
elif dedigin montu gordum ama ykm den aldim blue key die bi marka 49falandi fiyati cok tatli bisey
kereme uzun kollu cit citlilar aldim mothercareden 3lusu 24 kusurdu sanirim bu indirimli fiyatiydi sizdemi bu fiyata almistiniz

evet kesin kimsenin bir isi yoksa sali bendeyiz okeymi kizlar

super sirvan ben de en az senin kadar heyecanliyim yaa Allah saglikla ve hayrlisiyla kucagina almayi nasip etsin

mekani cennet olsun basiniz sagolsun cnm

oluyo bazen insanda akil kalmiyor :9:

gecmis olsun devrim

uzuldum ya insallah oralarda yine bir is bulurda yine ev degirtirmek zorunda kalmazsiniz
hakkinizda hayirlisi olsun cnm

Sultan uzun kollu ve renkliyse pahalıdır seninkiler.Ben kolsuz ve beyaz aldım.Renkli olanlar pahalıydı.Ben parasından değil de 2 kat uzun kolluyla rahat edemiyor gibi geliyor,kendim hiç giyemem .
Blue Key de de erkekler için çok güzel şeyler vardı.Zafer de alt katta Zeyland ın yerine açılmış.Hem fiyatlar da ucuzdu.Ben eltimin oğluna aldım ordan.Hele bir hırka vardı,içi tüylü kürk gibi.Mont gibi kalın,bayılmıştım.Güle güle giysin Kerem de.

evet onlarida gordum 3 tane yeterli ondan onu aldim cnm sali bizdeyiz oke
varmi bi iste['n'z s,leyin bakalim elif tramisu istedi :61:

Canım senin kolayına ne gelirse,hiç farketmez benim için.Çok birşeye de gerek yok.10 çeşidi geçmesin hahahahahaaaa

kzlar son sayfayı okudum sadece ama önce şunu yazayım bugün çok kötü bişey oldu
ikea dan geçen gün iki kapılı dolap almıştım. kurulu değil tabi onlar kutuda geliyo. eşimin kurması içn holde bekliyodu kutusundal bugün selenin bacağına düştü. o kadar ağır ki 2 kişi yukarıya zor çıkarmıştı
dedim kesin kırıldı. hemen hastaneye gittik. film çekildi tabi zar zor. kırık falan yok çok şükür ama kucağımdan inmiyo. koltuktan inip basmıyo. zorla yürüycekse üstüne az basıp sürükleyerek yürüyo. çok korktum kırıldı diye ama ya
sinem Allah yardımcınız olsun inşallah şehir değiştirmezsiniz canım
selen de kendi yemek istiyo herşeyi yarı aç yarı tokk geziyo işte öyle. çorbayı döke döke yiyo çünkü. başka da düzgün bişey yemiyo
bi de sultan ben 3 lü uzun kollu beyaz body leri 11 90 a gördüm ama almadım. seninki pahalı sanki renkli mi

Çok geçmiş olsun.Çok şükür ki birşey çıkmamaış.Korkmuştur da ondan çekiniyordur yavrum.

günaydın kızlar ayyy sabah bir kalktım tümmyatak kan olmus başıma hi böyle bişey gelmemişti ya en azından hastalanınca hissederdim içim kalktı sabah sabah burası berbat soğuk ya cnm gezmek istıyor ama bu soğukta nerdeeee

Ay benim de bu spiralden çok yoğun oluyor 2.gün.2 kere yatağa geçti,sinir oldum.

tuğbacım çok teşekkür ederim yaa yazdığın için harika bi program çok güldüm,çok öğrendim,eğlendim :))
devrimcim ela dün 8 de kalktı yine 4 te yattı..öğlen uyumaması mümkün değil bende çözümü uyusun ama az uyusunda buldum..1 saati geçmeden kaldırıcam..bakalım..sehercim dediğin gibi erken uyutmaya çalışsam ki hep çalışıyorum beni dinlemiyo :)

Bir özet geçiverin şu gariban çalışan hatun için..

esen her hafta sonu misafirin oluyo galiba .ben haftasonumu kızımla geçirmeyi seviyorum.misafir olunca onunla çok ilgilenemiyorum.gerçi ben yarım gün çalışıyorum ama yinede haftasonu banda dinlenmiş oluyorum daha güzel oluyo.

,Sen nerde çalışıyorsun ve de ismin neydi ben kaçırmışım galiba?

helal olsun esen ben hiçbirşey yapamıyorum
kızıyorum keşke uykuya bu kadar düşkün olmasaydım diye
kerevize cevide katarsanız daha da güzel oluyor ben
öyle yapıyorum salatasını

Bir uykucu da ben.Dün annemler bizdeydi,gece gittiler .Tabi ben uyuyamamıştım gündüz.Utanmasam onların yanında uyuyacaktım.Nasıl içim geçti,gözlerim kapandı.Okuldan gelince uyumazsam böyle oluyorum:-(

Deniz bu uykuyu düzene sokma işi kolay olacak galiba.Sen ela uyurken onu uyandırdın mı,naptın?

Bugün biz de arkadaşalrla gündeydik,6 çocuk aralarında 1-2 ay var.hiç çekişme ağlama olmadı aralarında.Herbiri kendi halindeydi.Miray 9 da kalktığı için öğlen uyutmadan gittik.Orda da oynadı huzurluydu,uyutmadım ben de.Ama eve çıktım babasının kucağına verdim,ayakkabılarını çıkarırken bir baktık ,Miray ın gözler kapalı.6 da uyudu yani.Bakalım gece uykusu muuu yoksa uyanacak ve de kaçta uyuyacak bir daha:-(
Offf öğle uykusu 1 -2 de olduğu sürece her ev oturmasına gittiğimizde bu sorun oluyor.Onun uyuyup uyanmasını mı bekleyeceğim,taaa 5 te falan gitmem lazım..
Bir arkadaşınki orada uyudu ne güzel .
biri de 12 de uyuyormuş,o da uyutup uyandırıp getirmiş.

Ay bide bir arkadaşla ben hala emziriyoruz.Onunki çok sık emmek istiyormuş.Bir ara oturdu annesinin kucağına,annesinin açmasını zoprbekledi,ağzı bir karış açık dili dışarda bekledi.Hem TV seyrediyor hem emiyor yandan yandan.Çok komikti.
Benim emzirdiğimi duyanlar ,aaa sen hala emziriyor musun koca çocuk bu,dediklerinde garip geliyordu ne kocamanı falan diye.Ama o kızı öyle görünce bana da öyle geldi koca kız emiyor gibi:-)
Dedik zamanı gelmiş bunların:-)

sinemcim buluşma olmadı..başka zamana ertelediler..sende istanbul da olursun düzenin bozulmaz da katılırsın umarım..
elif ne güldüm yaa..ela öğle uykusunu kaldıracak nerdeyse sen kaldıramadın ahaha :))
şaka falan ama bende de taşındığımızdan beri bi yorgunluk..neden anlamadım..ela benden daha dayanıklı..ben de hep uyumak istiyorum..
doktorum da da çok değişik bişey anlatılmadı aynı şeyler ..ama anlatım farklı..o kadar eğlenceli
anlattı ki adam..
sabiha ders verir gibi anlatıyo..bi cümle kaçırdın mı zor toparlıyosun ya :))

Patates salatasını ben de sevmiştim,salatalık olunca ferah ferah oluyor.
Ben de bir kurabiye tarifi vereyim ,geçen yaptım çok güzel oldu,ağızda eriyor.

Bir paket oda ısısında margarin
1 çay bardağı çiçek yağ
1 çay bardağı nişasta
1 çay bardağı pudra şekeri
1 pk kabartma tozu
Alabildiği kadar un( ben 5 subardağı koydum yaklaşık olarak)
160 derecede soğuk fırına atıp 20-25 dk pişirdim.Üstü kızarmada çıkarılıyor.Çıkarınca da pudra şekerine buladım.

kurabiyeyi soğuk fırına atmayı yeni öğrendim ben hemen haşlanmıyor böyle.

Back
X