yuuhaha diyorumSultan uzun kollu ve renkliyse pahalıdır seninkiler.Ben kolsuz ve beyaz aldım.Renkli olanlar pahalıydı.Ben parasından değil de 2 kat uzun kolluyla rahat edemiyor gibi geliyor,kendim hiç giyemem .
Blue Key de de erkekler için çok güzel şeyler vardı.Zafer de alt katta Zeyland ın yerine açılmış.Hem fiyatlar da ucuzdu.Ben eltimin oğluna aldım ordan.Hele bir hırka vardı,içi tüylü kürk gibi.Mont gibi kalın,bayılmıştım.Güle güle giysin Kerem de.
Canım senin kolayına ne gelirse,hiç farketmez benim için.Çok birşeye de gerek yok.10 çeşidi geçmesin hahahahahaaaa
Çok geçmiş olsun.Çok şükür ki birşey çıkmamaış.Korkmuştur da ondan çekiniyordur yavrum.
Ay benim de bu spiralden çok yoğun oluyor 2.gün.2 kere yatağa geçti,sinir oldum.
Bir özet geçiverin şu gariban çalışan hatun için..
,Sen nerde çalışıyorsun ve de ismin neydi ben kaçırmışım galiba?
Bir uykucu da ben.Dün annemler bizdeydi,gece gittiler .Tabi ben uyuyamamıştım gündüz.Utanmasam onların yanında uyuyacaktım.Nasıl içim geçti,gözlerim kapandı.Okuldan gelince uyumazsam böyle oluyorum:-(
iii iste siz gelince deniyim yanliz olmassa tarif senin senin basina patlar hehehePatates salatasını ben de sevmiştim,salatalık olunca ferah ferah oluyor.
Ben de bir kurabiye tarifi vereyim ,geçen yaptım çok güzel oldu,ağızda eriyor.
Bir paket oda ısısında margarin
1 çay bardağı çiçek yağ
1 çay bardağı nişasta
1 çay bardağı pudra şekeri
1 pk kabartma tozu
Alabildiği kadar un( ben 5 subardağı koydum yaklaşık olarak)
160 derecede soğuk fırına atıp 20-25 dk pişirdim.Üstü kızarmada çıkarılıyor.Çıkarınca da pudra şekerine buladım.
kurabiyeyi soğuk fırına atmayı yeni öğrendim ben hemen haşlanmıyor böyle.
bugün burası ne kadar tembel çıktı...
bana öyle geldi demekki burdaki yazışmalarından seninde istediğini sanıyodumne demek cnm bende çok eğlendim nedense bu adamı dinlerken cnm sıkılmıyor saatlerce ür dikkat dinleyebilirm :)))
mügecim bu ayda tutmadı derken? ya diyorumya benim böyle illa olsun diye bir çabam yok ecemde çok çabam olmuştu ama bu öyle değil biliyosun eşim 2.yi çok istediği için böyle bir karar aldık biz benım geç olması işime bile gelıyor açıkçası çünki bu yaz tatile gitmek istıyorum ama çok şiş olursam gidemem gibi geliyor ama bundan sonra kalabilirim artık çünki önümüzdeköi ay kalsam yazın 4-5 aylık olurum:)))
bakalım rabbim hepimize hayırlısını versin
yok cnm boyatmicam zatenellerine sağlık seher afiyet olsun analı kızlı size
bende kereviz yemeğini sevmem ama salatasını yerim
hamilelerden eskilerden kalma rüveyda da var nisanda da o yapıyor
ama artık girmiyor buraya,
boyatma mügeeee ilk 3 ay zararlı ya saçını,bende yarın dr gidicem
şu yeni hstye bakıcam görümcem gidiyor onun yanında gitmişken bende
baktırırım öteki salak dr gevelemişti ya bu ne diyecek bakalım
yaaaa bu uyku konusunda biz memeyi bıraktığımızdan beri sapıttıkDEDİĞİNİZ GİBİ ELA DA ÖĞLEN ÇOK UYUSA BİLE AKŞAM 10 DA UYURDU YİNE EN GEÇ..AMA 1 AYDIR ÖÖLE DEĞİL..ÇOK DİRENÇLİ ARTIK UYKU YA BAYILACAK KIVAMA GELMEDEN ASLA UYUMUYO..EE ÖĞLEN ÇOK YA DA GEÇ UYURSA GECE BAYILACAK KIVAMA GELMİYO :)
toplamda 11 saat ve altı uyuyo ela..sizinkiler nasıl?
ela da 8 aylık doğdu hem suyum gelmişti hem kordon dolanmıştı..aay yüzü mosmordu ve 1 ay morluğu geçmemişti şok olmuştuk o kadar uzun süre nasıl geçmez diye..sadece 5 saat az suyla kaldı diye..
aman napıcaksın sezeryanı ne varsa normal doğumda var bence hiç girme sezeryan işine cnm senin için normal doğum kolaysabende normal istedim oldu bazen düşünüyorum
sezaryan olsa daha mı iyi olur du diye bakalım
2.nasıl gelecek bu da normal gelir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?