selamlar olsun
yine başladık haftaya çok şükür
bitirmeyide nasip etsin
yarın büyük gün
ben bile heyecan yaptım
ilk çocukların coşkusunu yaşayamamıştık
ben 2.doğuran olduğum için topicte
arada bakıyordum biri doğurmuş
ama şimdi beklenen misafir gelecek
beklemekte güzel
2.yaş sendromu bizdede var
herşeye ağlıyor istediği olmayınca
birde yüzünü kapıyor ağlarken
kızdım diyor:))
ev ayakkabısını çıkarıp kendi giymeye çalışıyor
tabi giyemeyince kızıyor
ben müdahele etmek isteyincede
omaş diyor
ne yapacağımı bilmez bekliyorum öle:))
evet oda belli
insanlar doğum yaptığını biliyor
sevdiklerine haber verebilirsin
benim ablam gelememişti malesef
ama her zaman aklımda gece doğum yapmak vardı
normal yapıyım sancılarım tutsun
insanlar sabah gözlerini açtığında mesajımızı alsın
normal değil ama gece sezaryanı oldu çok şükür:))
bende 2.doya doya emzirmek isterim stresten sutum 4 ay da bitti icimde kaldi dedigin gibiBenim sütüm öyle çok değildi ama kızım fazla iştahlı olmadığı için benden çıkan sütün 1/3 anca içiyodu sağarak verdiğim için miktarını biliyorum .ama yağlıydı sütüm .kızım emseydi belki artardı.inşallah 2.de sütüm yeter o da emer .çok istiyorum emmesini çünkü içimde kaldı emzirmek.
babasiylami anlasamiyor ilgincbenim kızım babası ile hiç anlaşamıyor ya napıcaz bilmem
hepimizin cocugu ay yuzlu tabikideeeeeben yemedim çok gülşen ama yinede ayyüzlü ama benim oğlum :26:
ilac ismi vermiyoruzmerhaba kizlar.. biz geldik turkiyeden.guzel gecti ela kedilerin pesinde kosturmaktan biraz usuttu hemen dra goturdum bogazlari kizarmis ............. diye bi antibiyotik yazdi ona basladik simdi daha iyi bugun krese gitti.babasi goturdu,3hafta gitmemesine ragmen huysuzlanmamis hemen ogretmenine gitmis.. bende dunden beri is goruyorum anca bitiyor camasir yikiyip asiyorum boyna.
mide bulantilariniz gecer dilerim hemen kizlar,allah kolaylik versin. ben elaya hamileyken pek yasamadim mide bulantisi ama simdi bi arkadasim hamile sabah aksam kusuyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?