2009 Nisan Anneleri

Şiravn ben ilk başladığımızda ekgıdalara bir öğün veriyordum onlardan.Şimdi de yatmadan önce veriyorum,daha tok tutuyor.Bazen Ülker Gogly nin pirinçunu var,onu da verebiliyorum,o daha da tok tutuyor bizimkini.

Ben de kaçıyorum.
Ayşeeee,seninle ilgili yazdığımı okudun mu,evetse bir de yardım etsen))

beyaz show başladı doğumumdan beri ilk kez görüyorum bende onu izlerken uyuyayım bari..herkese ii geceler
ne olucak cnm rica ederim

Kaşık maması olan

• IMMUNOFORTıS’li Aptamil Sütü
• Besleyici zengin tahıllar
• Vitamin ve mineraller
Sütlü Prinçli'nin 250 gr'lık 1 ürün boyu bulunmaktadır.

Her Kasede Bağışıklığa Destek!
Aptamil Kaşık Mamaları bağışıklığı destekleyen IMMUNOFORTIS’li tek Kaşık Maması Serisidir.
IMMUNOFORTIS bağışıklık sistemini destekleyen patentli özel prebiyotik lif karışımıdır.

Aptamil Kaşık Mamaları'nın her kasesi ile bebeğinizin bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olabilirsiniz.

Muhallebi olan

ılk 4-6 ay sadece anne sütü yeterlidir. 4-6 aydan sonra muhallebiler, sebze çorbaları, meyve ve yoğurt gibi ek gıdalara başlanabilir. Ek gıdalar bebeğinizin çiğnemeyi öğrenmesine ve uygun beslenmesine yardımcı olur.
Milupa Sütlü Pirinçli'nin sindirimi, enzimatik hidrolizasyon sistemi ile kolaylaştırılmıştır.

amanınnn ben bilmiodumm..siz oteldemi yaşıyonuzzz..valla bi müddet sonra bayıyoo ya otell..evine düzenine dönmek istiyosunn..allah yardımcın ollsun vallaaa.

üzerinde eskisin derler büyüklerrr..ne çok yakışır gülfemeeee..

Ayşe de yok,kocası ne sorular hazırladı acaba?Malum sınav zamanı))))

hay seni bedavacıııı..otur sorunuuu hazırlaaa..bak ben napıyomm..eldee plan yazıomm..90lardayızyaa..çıktı almak filan yok oturup yazıcan hasbinallaahhh...:hulya:

Ürün Detayı

bunu aldım elifcim güzel mii

çokkkk güzellllll..bayıldımmm..bende alıcam böle saten bi nevresimm yaaa...

valla ela desin ki ben banyoyu seçtim hep beraber orda uyucaz, sabaha kadar kesintisiz,ben yatağı yorganı toplar orayada yerleşirim vala :)))) hahaha

denizzz süpersinn..bu saatte güldürdünn beniii.allahta seni uyutsunnnn..olumunekankayizsmile

Ben de kaçıyorum.
Ayşeeee,seninle ilgili yazdığımı okudun mu,evetse bir de yardım etsen))

okudummmmm..test hazırlamışş olarmıııııı???mailine atarımmmm...

şirvanımm..geçmişş olsunnn..valla hepsini yaptır kurtulll..dişi ertelemeye gelmiooo..çok çektirioo yoksaaa..

beyaz show başladı doğumumdan beri ilk kez görüyorum bende onu izlerken uyuyayım bari..herkese ii geceler
ne olucak cnm rica ederim
ay iyiki söyledin deniz bende açtım saol
sabahtan beri çizgi film dvd si izliyoduk çocuklardan

Deniz peki o Sütlü Pirinçli dediğinin üstünde Aptamil mi, Milupa mı yazıyor?
aptamil
bebek sütlü yazıyor

Milupa - Sütlü Prinçli

Benim verdiğim bu,sahi Sultan nerden aklımı karıştırdın,ne farkı varki bunların))

Bu arada tşk Deniz,seni de akşam akşam yordum..
anladık farkını aptamil bebek sütlü immuno fortis midir bide ondan varmış hehe

kızlarrr okumadınız mıı yaaa..

kağan paşaaa o gürültüdee tamm 2 saat uyuduuuu..eve orkestraa alıcam yada her gece düğüne gidicemm..kız tarafı erkek tarafı sanar erkek tarafıda kız tarafındaaann uyutur geliriz sıpayıı hahahhha.

Gelince mama içti yine uyuduuuu..inşallah uyanmazzz..

ben yatırmadan emziriyorum hala..bende mi mama versem acaba ?

immuna fortis çok önemlii yaa..benim eşim takmışş onaa..artık anne sütü çok almıoo kağan..bundan verelim diooo..bağışıklığını destekliooo..ne kadar dığru yada yararlı bilemiycemmm..

verme şirvan mama filan..maşallah senin sütün barana çok ii gelioo..gelişimi çok ii..boşver mamayıı..uzun uyusun die vericen ama şurda bi kaç ay daha gece emmeye kalkacak..

bu arada eşimlee konuşmuomm..beni dansa kaldırmadııı yaaa..mal gibi oturdummmm...evde dans ederizz diooo..sanki millet ayşee dans etsede baksak die beni beklioooooo..

şimdi şebeklik yapıooo..yemezlerr..martılar ı açmışş dans edelim dioo..etmemmm..

şirvanımm..geçmişş olsunnn..valla hepsini yaptır kurtulll..dişi ertelemeye gelmiooo..çok çektirioo yoksaaa..

saol canım...

oyle canım bunlar böyle.. benimkide kaynımın düğününde öyle uyumuştu.. ve bundan daha küçüktü...

verme şirvan mama filan..maşallah senin sütün barana çok ii gelioo..gelişimi çok ii..boşver mamayıı..uzun uyusun die vericen ama şurda bi kaç ay daha gece emmeye kalkacak..
ayy ne bilim canım .. sizler böyle konuşunca ben acaba eksik birşeylermi yapıyorum diyorum....

amannn bunların hepis gün geçtikçe daha çok mallaşıyorlar...

bende okuyunca sizleri eksik bişeymi yapıyorum diyorummmm
maşaallah maşaallah allah nazarlardan saklasın sizlerinkiler ne güzel hem ek gıda hem mama hem emzirme birlikte gidiyolar benimki sadece anne sütü nerdeyse birde günde bir kase çorba başkada bişi yemiyo biberon emzik tutmayı hiç bilmiyooo bende dert ediyorum kendime eksik bişey kalıyormu diye yani vitamin açısından felannn

şirvan sen ve ben dayanmışız memeye gerçi arada vriyorum mama şu tahıllı gecelerden versem nolcak yine meme ağzında gece boyunca ikiz gibi yatıyoruz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…