kızlar benim moralim çok bozuk yaa
bi turizmciyle evlenecek varsa önce bana sorsun
yaa melisnaz doğalı 9 ay bitmedi biz 9 şehir gezdik resmen..
burası ayrı bi can sıkıntısı,iş yerinde yaşamak çooookkkk zor.biliyosunuzdur biz mardan palace ta kalıyoruz,sonuçta bi otelde yaşıyoruz,herkese çok rahat gibi gözüksede otel odası işte 1+1 ve banyo..
mutfak yok,sürekli çocukla hazırlan yemeğe git,sürekli aynı insanlarla karşılaş.. hepsi sonradan görme..
artık yemeğe bile gitmek istemiyorum,tost yiyiyorum evde..şimdide apayrı bi çile başlıyor eşim yine iş değiştiriyor,bakalım bu sefer hangi şehirdeyiz :((
arkadaşlar gerçekten çok şanslılar ya.az önce gülfeme taaaa amerikalardan bi kargo geldi.teyzesi yeni yıl hediyesi göndermiş.pembe bi adidas eşofman var ki bittim valla.ya daha ben bu yaşımdayım kendime kıyıp ta bi adidas eşofman almadım.puma çoraplar çok şık pijama takımı mayo ve gülfemin en sevdiği meyveli krakerler.şanslı bu sıpacıklar hem de çoook
Ayşe de yok,kocası ne sorular hazırladı acaba?Malum sınav zamanı))))
valla ela desin ki ben banyoyu seçtim hep beraber orda uyucaz, sabaha kadar kesintisiz,ben yatağı yorganı toplar orayada yerleşirim vala :)))) hahaha
valla benim umudum yok zaten arkadaşımın çocuğu 1,5 yaşında hala gece kalkıyo kız hala diş mi gaz mı diyo yaa..2008 anneleri de aynı şeyden şikayetçi..ben bunun 2 yaştan önce düzeleceğini sanmıyorum da istediğim şööle 2 gün uyumama izin versin toparlanayım sonra okusun yine canıma ama bizim de şarj olmamız lazım hep çalış hep çalış nereye kadar :)) bişey değil böyle gözümüzü korkutuyolar öyle çok korkuyoruz ki kardeşsiz kalacaklar :))
annene selam söyle tuğbacım saolsun onlarda aynılarını yaşadılar ak hala başımızda bekliyolar allah bize de göstersin inşallah
Ben de kaçıyorum.
Ayşeeee,seninle ilgili yazdığımı okudun mu,evetse bir de yardım etsen))
ay iyiki söyledin deniz bende açtım saolbeyaz show başladı doğumumdan beri ilk kez görüyorum bende onu izlerken uyuyayım bari..herkese ii geceler
ne olucak cnm rica ederim
aptamilDeniz peki o Sütlü Pirinçli dediğinin üstünde Aptamil mi, Milupa mı yazıyor?
anladık farkını aptamil bebek sütlü immuno fortis midir bide ondan varmış heheMilupa - Sütlü Prinçli
Benim verdiğim bu,sahi Sultan nerden aklımı karıştırdın,ne farkı varki bunların))
Bu arada tşk Deniz,seni de akşam akşam yordum..
Şiravn ben ilk başladığımızda ekgıdalara bir öğün veriyordum onlardan.Şimdi de yatmadan önce veriyorum,daha tok tutuyor.Bazen Ülker Gogly nin pirinçunu var,onu da verebiliyorum,o daha da tok tutuyor bizimkini.
şirvanımm..geçmişş olsunnn..valla hepsini yaptır kurtulll..dişi ertelemeye gelmiooo..çok çektirioo yoksaaa..
kızlarrr okumadınız mıı yaaa..
kağan paşaaa o gürültüdee tamm 2 saat uyuduuuu..eve orkestraa alıcam yada her gece düğüne gidicemm..kız tarafı erkek tarafı sanar erkek tarafıda kız tarafındaaann uyutur geliriz sıpayıı hahahhha.
Gelince mama içti yine uyuduuuu..inşallah uyanmazzz..
ayy ne bilim canım .. sizler böyle konuşunca ben acaba eksik birşeylermi yapıyorum diyorum....verme şirvan mama filan..maşallah senin sütün barana çok ii gelioo..gelişimi çok ii..boşver mamayıı..uzun uyusun die vericen ama şurda bi kaç ay daha gece emmeye kalkacak..
bu arada eşimlee konuşmuomm..beni dansa kaldırmadııı yaaa..mal gibi oturdummmm...evde dans ederizz diooo..sanki millet ayşee dans etsede baksak die beni beklioooooo..
şimdi şebeklik yapıooo..yemezlerr..martılar ı açmışş dans edelim dioo..etmemmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?