bende okuyunca sizleri eksik bişeymi yapıyorum diyorummmm
maşaallah maşaallah allah nazarlardan saklasın sizlerinkiler ne güzel hem ek gıda hem mama hem emzirme birlikte gidiyolar benimki sadece anne sütü nerdeyse birde günde bir kase çorba başkada bişi yemiyo biberon emzik tutmayı hiç bilmiyooo bende dert ediyorum kendime eksik bişey kalıyormu diye yani vitamin açısından felannn
şirvan sen ve ben dayanmışız memeye gerçi arada vriyorum mama şu tahıllı gecelerden versem nolcak yine meme ağzında gece boyunca ikiz gibi yatıyoruz:))))
hayır şirvan yaa..niee eksikbişeyler yapasınn..bizim süt yetmedği için mamaya başladıkk..yetse ağzına bile sürmezdimm vallaa..sen emzir baranımızııı..maşalah kuzuyaa gelişimi çok güzell..annesinin sütü yarıyoo paşayaaaa...
BİZZZZ HEPİMİZ SÜPERR ANNELERİZZ SİZDEN ÖĞRENDİĞİM ÇOK ŞEY VAR KIZLARRR....NİSAN ANNELERİNİDE BEBELERİNİDE ÇOKKK SEVİOMMM..
baya kalabalık burası gece gece. seleni ancak uyuttum ben de bi bakayım dedim. çok şükür banka için erakları tamamlayıp teslim ettim. haber bekliyorum şimdi. şaka maka çalışmaya başlıcam galiba ben de. 1 haftadır hiç giremedim ya. sizlerde ne var ne yok?
sultan muhallebiyle - kaşık mamaısyla uğraşsın..
ben artık barana biz ne yersek ondan veriyorum..
zaten sıpa mama falan yediği yoktu..
birde diyorum.. süte başlıyım..
geçen migrostan pınarın 6-12 aylık ilk adım sütü vardı.. bir sade birde muzlu diye..
onlardan aldım ama daha denemedim..
kullanan varmı ..
canım çok zordur elbette bi düzenin olmaması Allah sabır versin umarım biran önce yerleşik hayata geçersinizonlarca çocuk var burada ama sürekli benim kızım göz hapsinde resmen fesatlık yapıyolar gözüme baka baka,biraz kilolu diye sabah öğlen akşam ne yediriyosun bu çocuğa sorularından sıkıldım.
geçen gün deve yedirdim dedim.bide nerden buluyosun bu kıyafetleri sanki ben üretiyorum gidin alın çok beğeniyosanız ama yok işin içinde hasetlik var..
inanın kızım 2 haftadır ne uyuyo ne yemek yiyiyo,2-3 gündür neredeyse çatlayacak gibi ağlıyo..dün akşamdan beri zaten sinirlerim bozuk gözümün yaşı dinmedi..
bugÜn annemİn gÜnÜ var.ben gÖtÜreceĞİm mecburen bende katılacaĞım.arkadaŞları eĞlencelİ İnsanlar ama İkramlar felaket kalorİlİ ne yapcam bİlmİyorum!!!
sorması ayıp siz bunları ne zman veriyosunuz..
ben hiç aptamil falan almadım daha.. bebelac. yada milipanın mamasından bir kaç kez almışstım yemedi..
bende hiç alma gereği duymadım.. hatta geçen kuzenişn nestlede çalışıyor onların maması varmış ondan getirdi.. hiç denemeden başka birine verdim.. ağzını açılınca ziyan olmasın dedim...
bakalım deniyeceğim..
aptamilin vardı.. o 1 yaştan sonra diyordu.. onu versek ne olur acaba...
saol canım...
birde gece emzırmeyenler biberonla gece ne maması kullanıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?