2009 Nisan Anneleri

hayır şirvan yaa..niee eksikbişeyler yapasınn..bizim süt yetmedği için mamaya başladıkk..yetse ağzına bile sürmezdimm vallaa..sen emzir baranımızııı..maşalah kuzuyaa gelişimi çok güzell..annesinin sütü yarıyoo paşayaaaa...

BıZZZZ HEPıMıZ SÜPERR ANNELERıZZ SıZDEN ÖĞRENDıĞıM ÇOK ŞEY VAR KIZLARRR....NıSAN ANNELERıNıDE BEBELERıNıDE ÇOKKK SEVıOMMM..

çıkıomm bennn..yatıcimmmm..yine çok yogun bi gündüüü..

dün gece çok komikkk bişey olduuu yarın anlatırıımmmm..biz ailece azcık manyadık daaaa.hehehee..

goodddd night...:))

baya kalabalık burası gece gece. seleni ancak uyuttum ben de bi bakayım dedim. çok şükür banka için erakları tamamlayıp teslim ettim. haber bekliyorum şimdi. şaka maka çalışmaya başlıcam galiba ben de. 1 haftadır hiç giremedim ya. sizlerde ne var ne yok?

canım bizimkide aynı valla .. meme ve öğğlençorba o kadar...

şirvan sen ve ben dayanmışız memeye gerçi arada vriyorum mama şu tahıllı gecelerden versem nolcak yine meme ağzında gece boyunca ikiz gibi yatıyoruz:))))

hiç sorma şekr.koynumda yatıyor.. bazen memen dışarda uyuya kalıyorum..

saol canım .. içimi ferahhattın..
ayrıca bizde seni seviyoruz..

canım hayırlısı bakalım..
bende 28 ocakta işe başlıytacağım .. o kadar zor geliyorkii..

bugün dişçiden geldim..
baran annemlerde.. yürütecte beni karşıladı beni... nasıl sevindi anlatamam.. kollarrını açıyor beni al diye..
dur oğlum ellerimi yıkayıp gelim dedim..
nasıl ağlamaya başladı.. göz yaşları aktı sıpanın.. kıyamadım..

dedim sen bmyke yaparsan ben nasıl çalışmaya başlıyacağım...
çok zor valla .

kızşar bende kaaçr.... sabah erken kalkacam..yarın akşam mısafir gelecek.. hazırlık yapmam lazım..

tatlı uykular herkese..

canım ben arı mamayı o sütden yapıorumm

gÜnaydın ıyı haftasonları bayanlar:)))

Çok mutluyum ırfan hergÜn deĞıŞık bıŞey ÖĞrenıyor.
ÖĞrendıĞını gÖrmek dÜnyanın en gÜzel Şeyı..
Şımdı ay ne ÖĞrenmıŞ o kadar dıceksın Çok Önemlı deĞıl ama mutlu oluyorum ıŞte hanı nasıl demıŞ astronot dÜnya ıÇın kÜÇÜk ama ırfan ıÇın bÜyÜk bır adım:))

neyse paŞam ananesı karga karga dıyor bızımkısı "gak gak gak" dıyor ananesıde dedı dıyor:))

hanı Şu Çocuk Şarkısı karga.

bıde kÖpek ne dedı dıyor ananesı "hov hov" dıyor.

bugÜn annemın gÜnÜ var.ben gÖtÜreceĞım mecburen bende katılacaĞım.arkadaŞları eĞlencelı ınsanlar ama ıkramlar felaket kalorılı ne yapcam bılmıyorum!!!

günaydın kızlar canım çok zordur elbette bi düzenin olmaması Allah sabır versin umarım biran önce yerleşik hayata geçersiniz
bugÜn annemİn gÜnÜ var.ben gÖtÜreceĞİm mecburen bende katılacaĞım.arkadaŞları eĞlencelİ İnsanlar ama İkramlar felaket kalorİlİ ne yapcam bİlmİyorum!!!

ohhhhhhhh ye deniz anası yeee

aynen şirvann bende hiç almadım

bi ilk dogdugun mama kullandı 20 gün falann

okadar

oda aptalllllllllllllllll

cok bilmiş insanlar sebep yok sütün yetmıyor yok sütün sulu doyurmuyor ne aptalmışım bendeeeeeeeeee

evet ben de gece yatarken ne versemde doyursa gece kalkıyor yaa

o seep soruyorummmmmmmmmmm

ege kabızdı hatırlarsanız cocugumun poposu kıpkırmızı ıkınmaktan şirvan sen ne yapıyon ya oo agladı ben agladım dün fitille beraber rahatladı kuzum artık normalll vıcıkvıcık yaptııı doldurdu bezleiiiiiiiii

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

birde gece emzırmeyenler biberonla gece ne maması kullanıyor....

birde gece emzırmeyenler biberonla gece ne maması kullanıyor....

merhaba günaydın herkese.canım benim oğlum 1 aydır emmeyi bıraktı bazen tamamen uyanıyo ve mama hazılıyorum.bu aralar pınarın çocuk sütü var onu içiyo uyanmadan.kayra devam sütünü hiç sevmiyo asla içmiyo mamasına kattığımda da kusuyo direk napıyım

Şenayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...
dÜn yetıŞemedım sana..
neler yapıyon Şekerım ya Özledım valla...
zayıflamıŞsın Çok kıskandım valla..
ama bende zayıfladın hehehe..

Öp bıcırklarımı benım ıÇın ya

Şırvan ek gıda sorunsalı yaŞadıĞı ıÇın artık zaten hazır kaŞık mamalarına baran beyın alıŞması ıÇın too late..
sen devam et emzırmeye Şekerım..

bu arad aÇıÇek hastaymıŞ o sebeple gıremıyormuŞ..
burdan Çok geÇmıŞ olsuunnn dıyorum ÇıÇeĞımıze:)

gunaydın kızlar akşam maşallah ıyı kaynatmışınız
geçmiş olsun şirvan
ben selene gece arı mama yapıyorum baya tok tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…